Probleme la directie
![]() ![]() ![]() |
Probleme la directie
haiducro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|||
Laurentiuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 June 04 From: Iasi ![]() |
[quote] am luat o groapa cu roata dreapta si de atunci imi trage in stanga de innebunesc.[/quote]
Socul sa nu fi produs vreo defectiune in sistemul de directie (caseta directie, bielete, brate roti). |
--------------------
Oltcit
Club 11 RL
- IS-XX-YYY Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!!!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Mai rau, lonjeron sau jug... iti tin pumnii...
Inainte de a merge l reglaj directie, da o fuga si umfla / calibreaza rotile, ajuta. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
Gata, am rezolvat-o. Suportul de tirant de pe partea dreapta era desprins. Am cumparat unul nou, l-am sudat si acum tine drumul drept.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
B31AYZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 1 April 04 ![]() |
Salut ,
As vrea sa schimb bieleta de directie pe partea stanga .Intrebarea este daca trebuie sa fac geometria la roti sau nu .In carte spune ca trebuie sa am grija cand strang definitiv piulita care vine la cremaliera ca bieleta sa fie paralela cu o anumita axa (acum nu-mi vine in minte) .Am D1300 .Ce chei trebuie sa am si daca mai e ceva mai special .Cum senumeste bucsa care vine prinsa cu bieleta ? Vineri vreau sa fac schimbarea si am un drum de facut de 300 km.Cum imi dau seama daca e cazul sa schim bieleta de directie .Ce jocuri sunt acceptate . Multumesc . |
--------------------
DACIA
1300 din 1980
- B31AYZ
|
|
MH16GMT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 26 January 04 From: Timisoara ![]() |
Un service bun de roti este in timisoara pe rebreanu, la fosta arta textila, pe linia tramvaiului 9, urmatoare statie dupa profi!!!!
|
--------------------
Dacia
1410_1995
- MH16GMT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:28 |