Masinile institutiilor de stat inscriptionate, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Masinile institutiilor de stat inscriptionate, Ce parere aveti?
Andrul |
![]()
|
||
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, clasa proletara (vorba lui nea Ion Ion...) dar totusi care-i problema? Ai vrea ca nenea sau tanti parlamentarul sa-si plimbe suncile intr-un logan, dar la o intalnire cu omologii europeni care coboara din limuzine de lux, sa aiba tupeul sa discute de la egal la egal...
Daca tot vreti sa faceti comparatii, atunci spuneti ce masini de serviciu au demnitarii de rang inalt de celalalte tari europene. Ca aveti motive sa contestati unul sau altul din cei care sed pe "fotolii inalte" e una, ca unii au oaresce frustrari ca nu-s in locul lor e alta, dar un lucru e sigur, cu pantalonii rupti in cur nu poti discuta de la egal la egal cu bogatii Europei! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Radian, da-mi un parlamentar roman care poate sa discute de la egal la egal cu un omolog dintr-o tara europeana (mai putin bulgaria).
Astia nu stiu sa vorbeasca bine in romana, dar sa mai stie si o limba straina. Habar nu au legile pe care le voteaza, nu au notiuni juridice, sunt oligofreni. Atata stiu, sa-si foloseasca in interes personal pozitia. Si inca un lucur Radian, daca vrei sa le compari masinile cacanarilor nostri cu cele ale demnitarilor din tarile straine, te rog compara si sitemul sanita, transportul in comun, salariile, asistenta sociala, coruptia, mai pe scurt nivelul de trai. Nu a zis nimeni sa se duca cu pantalonii rupti in cur, dar care-i problema daca in loc sa dea 35k de euro pe o masina, sa dea 15k de euro. Plus ca ar sustine industria romaneasca. Eu nu am vazut demnitari francezi care sa foloseasca masini germane. Ok sa ziceam ca au A6, care-i problema daca este inscriptionata masina cu PARLAMENTUL ROMANIEI, si un steag frumusel? Daca nu-i convine, foarte bine sa foloseasca masina personala, nu-l obliga nimeni sa foloseasca masina de serviciu. Pe masinile de la Coca Cola, este un nr. de telefon unde esti invitat sa suni si sa-l reclami pe soferul respectiv daca te-a sicanat in trafic. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Probabil or sa sustina industria romaneasca dupa ca va incepe Ford sa fabrice la Craiova modelul ala de 30k EURO.
![]() Topicul era despre masinile demnitarilor si nu despre calitatea parlamentarilor. Ar fi multe de spus (si nu cuvinte de lauda...) despre cea mai mare parte dintre ei, dar totusi, nu uita ca niciunul nu s-a dus in parlament si s-a autoproclamat "ales". Parlamentul este oglinda fidela a celor care i-au ales. Asta e, nu sunt nici mai buni nici mai rai, ca noi, astia multii... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(radian @ 26 Sep 2007, 09:36) [...] De exemplu, primaria la care lucrez eu, are o singura masina, si aia este un Audi prapadit, are vreo 15 ani vechime, si a fost primit sub forma de donatie acum vreo 7, 8 ani... E drept, are aer conditionat... Poate ar trebui sa fie confiscat, si vandut la piata, iar banii folositi in scopuri mai bune... A, am uitat, acu vreo doua, trei luni, au mai cumparat si o Dacie 1310, second hand, evident, cu care a fost dotata Politia comunitara... Iarta-mi eventuala ignoranta dar, din umilele mele cunostinte o institutie publica nu are voie sa cumpere bunuri SH. Poate ai tai au primit-o prin "redistribuire cu titlu gratuit" de la vreo alta bugetara care o scotea din circulatie/o casa. Altfel, nu se poate. S-a modoficat legea administratiei publice locale intre timp? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"Plus ca ar sustine industria romaneasca. Eu nu am vazut demnitari francezi care sa foloseasca masini germane. "
![]() Dac romanasii nostri ar cumpara lgn ar fi intr-adevar ca si demnitarii francezi=ar sustine economia franceza ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(diaconuliviu @ 28 Sep 2007, 11:20) ... Poate ai tai au primit-o prin "redistribuire cu titlu gratuit" de la vreo alta bugetara care o scotea din circulatie/o casa.... Probabil, nu stiu detalii, stiu doar ca a aparut acum vreo 2, 3 luni. Chiar o sa ma interesez luni. ![]() On topic... Chiar am auzit la stiri cum ca seful directiei logistica de la Inspectoratul de politie Hunedoara a fost trimis in judecata fiindca a folosit in mod abuziv masina de servicu. Cica, ar fi facut de vreo 150 de ori drumul Deva - Hunedoara. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 20:13 |