Probleme cu administratia de bloc, nu vrea sa permita utilizarea terasei
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu administratia de bloc, nu vrea sa permita utilizarea terasei
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pai Lemon...administratorul e un angajat platit de voi! Presedintele e ales de voi prin AG! Cum iti asterni asa dormi... Daca insa ai in bloc peste 50% mosi si babe si voteaza cu c*r* atunci e naspa...te inteleg..insa in cazul asta, iti dau niste legi, le citesti, si ii bati la cap tot timpul...Nu vor sa inteleaga, nu-i nimic..te duci la primaria de sector si reclamatie! TOATE se rezolva, daca citesti un pic legea si vezi cum sa-i combati pe comunistii care acapareaza blocul..
De ex. in blocul unde e soata admin si stau mai des si e si la 10 (imi place la nebunie chestia asta) suntem peste 50% tineri...mosii deja au cazut sub 50% ca de...natura... Si se pot sa zic, ca in afara de o tampita care e NE...si nu are ce face ziua acasa, restul sunt ok... TOTUL tine de comunicare si de intelegere... Daca nu ai cu cine..schimbi! LE: Uitasem... de ex. am un vecin care a dorit o antena dolce parca pusa pe bloc si nu avea vizibilitate pe sud... A explicat ce si cum, si ptr ca terasa are si o margine de beton, am zis sa o puna acolo ptr. ca nu afecteaza pe nimeni... si sta binemerci acolo, insa nu e direct pe terasa.. Si un alt exemplu a fost ca a vrut nustiucine sa puna antena de telef. mobila, si au sarit ca arsii toti proprietarii..si eu binenteles...si nu s-a pus nimic, desi erau destui vroiau sa mai ciuguleasca niste bani pe sanatatea altora... This post has been edited by dantes: 28 Sep 2007, 12:13 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 28 Sep 2007, 12:30) Ref. la societatea de cablu...pai odata ce 50%+1 isi trag cablu in bloc atunci ai acordul! Daca vine alta societate peste, atunci DA iti trebuie acordul! Gresit. Acordul trebuie sa fie scris, conform legii, asa cum si pentru altele se cere acordul scris. Nu este acordul scris, e contraventie. Ca tacit toti sunt de acord nu tine loc de act semnat.Legat de acces, nimeni nu-ti poate ingradi accesul la proprietatea ta, fie avuta si in devalmasie. Treaba cu sa fie administratorul de fata e in avantajul .... celui care iese pe spatiul comun. Pentru ca mai tarziu sa nu poata zice administratorul sau altcareva ca tu de ai iesit pe terasa ai distrus si ai dres. Administratorii lui peste nu inteleg asta, si cred ca sunt ei mai tari ca stau si te supravegheaza. De fapt ei iti fac un serviciu. Daca ar fi baieti destepti s-ar cara si dupa aia ar da cu clanta ca ai stricat si ca ai dres. Si tu nu poti demonstra contrariu... Da' daca nu-i duce capu' la bagabonteli ci numai la mahalagisme, ce sa le fac eu? Legat de problema lui gerogica, eu i-as zice lu nea administratorul ca daca nu ma lasa o sa cer la primarie verificarea existentei acceptului pentru: QUOTE(george_slz @ 26 Sep 2007, 15:44) Ma indoiesc amarnic ca au accept pentru ambele firme de interne de la 50%+1 din locatari, de ex. Si sigur nu au nici un accept scris nici pentru cablu.Eu asa i-as zice, uite nenea lu peste murat, o sa-ti arat eu acceptul la 50% din locatari cand o sa mi-l arati si tu. Eu nu sunt obligat sa ti-l arat, insa tu esti obligat prin lege sa faci acest lucru la cerea unui locatar. Nu o faci esti de 2 ori sanctionabil, pentru refuz de prezentare acte legale cerute de un proprietar al condominiului si pentru lipsa acelor acte legale (acceptului). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@Klaus...Cand ai dreptate ai dreptate...nu tine loc de act scris...
De asemenea cred ca noi scriem acelasi lucru, usor nuantat... ma rog..tine de interpretari dar tot dracu' ala inseamna... Daca ar veni cu tine pe terasa ptr. a vedea ca esti om serios si ca vrei sa porti un dialog iar administratorul doreste doar sa vada ce se intampla pe cladirea administrata de el, atunci e ok... Daca insa vine cu faze si figuri ca el e cel mai jmecher si fara el nu faci nimic, atunci dai exact in ce ai zis..e un prost.... Ce mai..cititi si voi amarata aia de lege ca e cam singura care reglementeaza prostiile astea si cand va calca pe coada...zbang |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca e sa ma intrebati pe mine, eu as fi ghertoi pana la capat.
As incepe sa-l intreb de contractul de munca inregistrat la camera de munca pentru administrator, niste declaratii lunare de CAS/impozit/sanatate/somaj pe care trebuie sa le depuna, niste state de salarii sa vad daca au calculat corect impozitele, caietul cu inregistrarea facturilor si declaratiile cu facturile intrate care trebuiesc depuse la administratia financiara (de cand s-au scos facturile tiparite), procesele verbale pentru toate deciziile care trebuiesc loate de comitetul de bloc, darile de seama anuale, darile de seama ale cenzorilor, Registrul de inventar etc, din astea din parohie... Si i-as aduce aminte ca nu stiu cum ar privi aia de la primarie lipsa unor documente legale... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 28 Sep 2007, 11:39) ...................... Propun eliminarea relicvelor impreuna cu daciile lor 1310:scapam de poluare si de stresul unui angjat de a tine in spinare niste lichei comuniste care fac umbra pamantului. sper ca referitor la batranele doamne 1310 ai vrut sa spui ca vpor fi vandute/cedate unora mai tineri si cu capabilitati sa le mentina in stare buna QUOTE(LemonDemon @ 28 Sep 2007, 12:02) ............. Probleme cu administratia am avut cand au vrut sa imi bage motanul , mascota firmei , la intretinere.A inceput sa urle la mine si nu l-am intrebat decat daca vrea sa se mute la Sf.Gheorghe in deal (cine e din Pitesti stie), iar daca se apropie de motanel nici acolo nu mai ajunge. Astia trebuie tratati ca niste animale ce sunt , nu stiu cum de ii mai rabda pamantul. in blocul in care taman am devenit propietar la avizier este lipta una bucata foaie ziar Liberatea unde scrie ca ptr animalute trebuie achitat nu stiu ce chestii de intretinere. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce bine ca Libertatea nu e Monitorul Oficial! M-ar fi pus astia sa trec hamsterul la intretinere.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pentru acarienii din covoare ce zice Libertatea? Cat am de platit?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 28 Sep 2007, 20:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 12:48 |