Fara RCA, Ce se intampla daca nu-i fac RCA vreo 6luni???
![]() ![]() ![]() |
Fara RCA, Ce se intampla daca nu-i fac RCA vreo 6luni???
sonykel |
![]() ![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Nu-i nici o problema daca nu-i faci RCA si nu circuli cu ea! Eu am facut acelasi lucru acum 1 an dar spre deosebire de tine mie mi-a expirat si ITP. Mi-a venit la un moment dat o somatie dar numai stiu la ce se referea : la RCA sau la ITP. Cand m-am hotarat sa circul din nou cu ea mi-am facut RCA si ITP si nu a fost nici o problema.
|
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ok... si esti sigur ca masina ta mai e inmatriculata? nu cumva aia a fost o somatie de iradiere? am itp pana in 2009... doar ca nu-mi permit sai fac rca-ul ca sincer nu mi-as dori so tin intro parcare timp de 6luni
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:18 |