ulei cutie si motor...si altele
![]() ![]() ![]() |
ulei cutie si motor...si altele
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
oricum.tot solutia mea este cea mai eleganta.era FOLosita de batranii care alergau in coasta.asta am aflat-o de la un mare mecanic:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 13 Apr 2006, 20:15) oricum.tot solutia mea este cea mai eleganta.era FOLosita de batranii care alergau in coasta.asta am aflat-o de la un mare mecanic:) Care-i treaba cu batranii astia ca m-ati omorat..batranii in sus, batranii in jos, unde mama dracului tot alergau? ce coasta? erau foresti gumpi, au bolunzit?! , sau ce fugeau atat? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu .alergau pe la cozi:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu pompa de rotii nu prea merge sa zis eu !!!
Pt ca se produce "fenomenul de vaccum ", adica cand ai impins "pistonul" pompei pana la capat cand il veti trage in sus ca sa bagati din nou ulei, veti avea surpriza neplacuta ca va trage si uleiul din cutie sau uleiul ramas pe furtun. A si eu am bagat de "control" si aditiv 2+2 (fara teflon !!) si la cutie si la diferential This post has been edited by dex lada: 13 Apr 2006, 21:12 |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
andutzu_84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- ph-XX-xxx Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat. :P
|
|
dex lada |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andutzu_84 @ 13 Apr 2006, 21:18) ![]() ![]() la umflatul roti nu e asa ca dai ai supapa (ventil) acolo, in ambele parti si la roata si la pompa. This post has been edited by dex lada: 13 Apr 2006, 21:21 |
--------------------
lada
2105
- secret
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dex lada @ 13 Apr 2006, 21:20) La roata nu ai nimic, pentru ca ventilul sta in permanenta apasat, ramane valabil doar supapa de la pompa. Am schimbat uleiul, cu sticla de platic cu furtun, am etansat calumea la dop, si m-am suit pe sticla cu genunchii...cam in jumate de ora s-a umplut cutia, au intrat cam 2,3 litrii. Am facut cateva ture, intra muuult mai usor in viteza, si inainte intra usor, dar acum intra la deget..se simte ca e ulei bun...texaco 80w90...inainte aveam de lubrifin, T90, de 50 000 km era la nivel, nu lipsea o picatura... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
La "umflatul" cutiei cu pompa de roti, se apasa pistonul, uleiul curge in cutie la un nivel mai jos decit al gurii de umplere, iar cind scoti pistonul, trage aer si cel mult uleiul ramas in furtun, foarte putin.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
andutzu_84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 14 Apr 2006, 08:07) La "umflatul" cutiei cu pompa de roti, se apasa pistonul, uleiul curge in cutie la un nivel mai jos decit al gurii de umplere, iar cind scoti pistonul, trage aer si cel mult uleiul ramas in furtun, foarte putin. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- ph-XX-xxx Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat. :P
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 12:06 |