Cum sa dam "papucii"?, Nu dati cu pietre, se mai intampla
![]() ![]() ![]() |
Cum sa dam "papucii"?, Nu dati cu pietre, se mai intampla
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cea pe care a lasat-o cu inima zdrobita,era blonda si lucra la restaurant
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e prea personala adresare, putea sa zica ca e o tipa blonda de la un restaurant....
nu restaurantul ala....... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Dupa cvum a descris-o disaster,e ceva gen angelina jolly
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
naspa......
io prefer JLo sau Cameron Diaz,,,, dar intai sa o vedem...si mai vorbim...... in realitate ca in poza..................cu calc nu mai stii ce e real sau nu.... This post has been edited by b76bgaarh: 27 Sep 2007, 18:20 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
xcss |
![]()
|
N-o fi perfecta, da' daca dna Pitt e naspa... din nou
![]() |
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Eu am folosit metoda "magarului". Dureaza ceva mai mult dar rezultatul e 99% garantat
![]() 1. Incepi sa te scuzi ca nu te poti vedea cu ea azi ca ai ceva treaba. 2. A doua zi te vezi cu ea, dar nu stai mult ca te asteapta baietii la bere. 3. Azi te vezi iar cu ea dar scuipi pe jos si vorbesti vulgar. 4. Vorbesti si azi vulgar, nu stai mult, n-o iei in brate, n-o saruti ca ai un gust nasol in gura. 5. Azi iar nu te poti vedea cu ea, trebuie sa-ti duci bunica la un control medical ![]() 6. Nici azi nu poti ca ai o restanta/ceva de facut la servici si trebuie sa lucrezi/inveti. 7. Te vezi azi cu ea, dar vorbesti foarte urat, n-o iei in brate, n-o saruti, te porti ca un marlan. Ex. Intri pe usi inainte ei, sari garduri fara sa-i dai o mana de ajutor. Urci in autobuz fara sa-i dai mana, nu-i platesti consumatia la restaurant. 8, 9 si 10 se desfasoara in spiritul celor de pana acum ![]() Dezavantajul acestei metode este ca s-ar putea sa-ti para rau. Nu rau ci foarte rau dupa ea. S-ar putea sa ai si remuscari ca te-ai purtat urat, etc. Vorbesc din experienta ![]() ![]() Cu actuala am vrut sa aplic aceeasi metoda acum vreo cativa ani. N-a tinut. Tot impreuna am ramas, tot la fel de tare ma iubeste. Am zis ca asa o vrea D-zeu ![]() Daca iti accepta toate magariile, eu zic sa nu renunti atat de usor la ea. Astfel de femei sunt tot mai rare ![]() This post has been edited by TheFastOne: 27 Sep 2007, 18:51 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
C@talin |
![]()
|
Baieti mai lungiti si voi zgarda
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
unii se chinuie sa gaseasca iar altii sa "vanda papuci".
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
C@talin |
![]()
|
Disaster cumva e din Braila fosta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
A intrat ª@olin pe fir!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Te-au renegat parintii tai, aia mascati?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
Sony tu cum le dai papucii la mancatorii de rahat?
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
Sony |
![]()
|
Ii inchid intr-un borcan si las un gabor sa manance rahat in fata lor. Crapa de ciuda garantat!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le dai papucii, inseamna ca ati avut o relatie... si in general, aceleasi gusturi.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
si eu care credeam ca ai invatat araba..sau la capitolul limbi te descurci deja?
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa muta, nimfomana, virgina cu tate mari, sa stie sarmale.. eu zic sa stie si cozonac
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 27 Sep 2007, 19:50) Eu am folosit metoda "magarului". Dureaza ceva mai mult dar rezultatul e 99% garantat ![]() 1. Incepi sa te scuzi ca nu te poti vedea cu ea azi ca ai ceva treaba. 2. A doua zi te vezi cu ea, dar nu stai mult ca te asteapta baietii la bere. 3. Azi te vezi iar cu ea dar scuipi pe jos si vorbesti vulgar. 4. Vorbesti si azi vulgar, nu stai mult, n-o iei in brate, n-o saruti ca ai un gust nasol in gura. 5. Azi iar nu te poti vedea cu ea, trebuie sa-ti duci bunica la un control medical ![]() 6. Nici azi nu poti ca ai o restanta/ceva de facut la servici si trebuie sa lucrezi/inveti. 7. Te vezi azi cu ea, dar vorbesti foarte urat, n-o iei in brate, n-o saruti, te porti ca un marlan. Ex. Intri pe usi inainte ei, sari garduri fara sa-i dai o mana de ajutor. Urci in autobuz fara sa-i dai mana, nu-i platesti consumatia la restaurant. 8, 9 si 10 se desfasoara in spiritul celor de pana acum ![]() Dezavantajul acestei metode este ca s-ar putea sa-ti para rau. Nu rau ci foarte rau dupa ea. S-ar putea sa ai si remuscari ca te-ai purtat urat, etc. Vorbesc din experienta ![]() ![]() Cu actuala am vrut sa aplic aceeasi metoda acum vreo cativa ani. N-a tinut. Tot impreuna am ramas, tot la fel de tare ma iubeste. Am zis ca asa o vrea D-zeu ![]() Daca iti accepta toate magariile, eu zic sa nu renunti atat de usor la ea. Astfel de femei sunt tot mai rare ![]() iti dau o veste proasta... o sa platesti inzecit dupa casatorie ![]() ![]() femeia nu uita niciodata....o sa vezi ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în luminã, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazã meandrele concretului.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.243 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
da bai nu va mai grabiti atata sa va insurati...
va spune baiatu...eu am nimerit numai din alea isterice. de fapt e bine sa te desparti de ele, dar sa fii cat mai departe. Si eventual sa le lasi in stand-by...pentru orice eventualitate |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Sony |
![]()
|
Si eventual sa-ti iei un Opel sa le faci in ciuda.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(axabrt @ 29 Sep 2007, 17:31) da bai nu va mai grabiti atata sa va insurati... Bre, nu vreau sa te superi, da' totusi, intreb si eu ca omu': daca le-ai nimerit cum le-ai nimerit, nu cumva problema e la tine? Eu ma stiu cu nevasta-mea de aproape 13 ani, suntem casatoriti de aproape 9, da' sa dea naiba daca-mi pot imagina ca as putea da DOAR de isterice va spune baiatu...eu am nimerit numai din alea isterice. ![]() Ar mai fi o varianta, ce-i drept: sa aflu peste vreo 15-20 ani ca traiesc langa o isterica ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
xcss |
![]()
|
Nu aduce anu' ce aduce ceasu'
![]() |
--------------------
-
-
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@adip - e isterica ma, dar interiorizata
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adip @ 30 Sep 2007, 16:20) Bre, nu vreau sa te superi, da' totusi, intreb si eu ca omu': daca le-ai nimerit cum le-ai nimerit, nu cumva problema e la tine? Eu ma stiu cu nevasta-mea de aproape 13 ani, suntem casatoriti de aproape 9, da' sa dea naiba daca-mi pot imagina ca as putea da DOAR de isterice ![]() Ar mai fi o varianta, ce-i drept: sa aflu peste vreo 15-20 ani ca traiesc langa o isterica ![]() Vezi sa nu citeasca pe aici ![]() @axabrt: interesant punct de vedere, majoritatea se vaita de femei ca-s curve, lenese sau ca nu stiu sa faca mancare. Sa se vaite ca sunt isterice nu prea am auzit. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Sep 2007, 23:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:51 |