Posturi sterse, ...nnu ca mi-arpasa prea tare...
![]() ![]() ![]() |
Posturi sterse, ...nnu ca mi-arpasa prea tare...
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Cele de la CAFENEA nu se "puncteaza"...
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dap, am observat si eu acum dupa ce am facut acest topic. Multzam fain !
![]() Dar sincer, nu prea mai am ce posta la COnsum Motorina si Piese de schimb, etc... si mi se cam luase, motiv pt care ma bagasem de ceva vreme la Cafenea... ca tot omul de altfel... Ok, se poate inchide. Multumesc inca o data... Nu de alta dar acumulez posturi inutile pe aici... Cat am acum ? 153 ? Ce v-am zis eu... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:43 |