Va rog sa ma ajutati!, M-am umplut de paduchi.Sa-i incendiez sau sa le dau
![]() ![]() ![]() |
Va rog sa ma ajutati!, M-am umplut de paduchi.Sa-i incendiez sau sa le dau
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ii facurati varza topicul omului cu paduchii, de-i sarira ochii din cap de suparare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca-i sarira ochii din cauza ca l-a tras corentu'.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sau o vrut sa vada ce are in cap...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Matreata
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
Vis-a vis, Sony stie lectia despre inductie fiindca ramanea mereu corigent la fizica in liceu.A invatat-o pe de rost.Acum, cu ajutorul nostru ,incearca s-o inteleaga.
Va rog sa nu fiti rai. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Sony |
![]()
|
Vaaaai, de unde stii? Chiar asa a fost. Esti cumva mama Omida? Am zis eu ca mirosi ca brunetii conlocuitori!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
loganlover |
![]()
|
Nu,nu miros ca tine.Sunt blond, foarte atent cu igiena personala.Cu rrrromii n-am de-a face. Am auzit de ei insa.
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
loganlover |
![]()
|
Deh,remarca de oltean.
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
De cand am inceput sa citesc topicul asta a inceput sa ma manance pielea capului...
![]() Cand eram mic m-am procopsit si eu la un moment dat. Tuns scurt-scurt (cam asa cum e la moda acum), gaz, fiert toate hainele cu care venisem in contact, cam acesta a fost tratamentul pe care mi l-a aplicat mama. Totusi... oare n-au aparut in farmacii solutii de generatie mai noua decat clasicul petrol? |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Sony |
![]()
|
Vezi ca te contrazici singur in acelasi topic! Foarte atent cu igiena personala, dar plin de paduchi.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
loganlover |
![]()
|
De neimaginat cate pasiuni a declansat topicul meu!
Pentru Sony:n-am nici un paduche. Pentru oltean,imi scapa nick-ul:nu sunt blond deloc. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(loganlover @ 29 Sep 2007, 17:31) ...Sunt blond... QUOTE(loganlover @ 30 Sep 2007, 16:58) ...nu sunt blond deloc... Ai primit si tu putina atentie si repede te dai in stamba... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(loganlover @ 30 Sep 2007, 17:58) De parca nu asta ai urmarit! Se pare ca suferi de singuratate si vrei sa fii bagat in seama pe net. ![]() QUOTE(loganlover @ 30 Sep 2007, 17:58) Ai paduchi, dar nu ai paduchi. Se confirma ce spuneam mai devreme: Munchaussen este printre noi. Deci traieste. Desigur ca degeaba. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
loganlover |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 30 Sep 2007, 17:30) De parca nu asta ai urmarit! Se pare ca suferi de singuratate si vrei sa fii bagat in seama pe net. ![]() Ai paduchi, dar nu ai paduchi. Se confirma ce spuneam mai devreme: Munchaussen este printre noi. Deci traieste. Desigur ca degeaba. ... Aceste trei puncte reprezinta replica mea.Daca le-as traduce in cuvinte as lua ban pentru totdeauna.Dar fiindca pe acest forum sunt si oameni inteligenti si educati,consider ca nu merita.Cat despre un mesaj in particular,ca sa intelegi ce vreau sa spun,nu ma obosesc.Gata. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
radian |
![]()
|
Hai, te rog, tradu-le...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! 63.gif
lovere, ti-ai dat arama pe fata in sfarsit! Merci! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Frate, ce e aici? Bar de negri?
Aia cu inductia cred ca functioneaza. Nu trebuie sa atinga si liniile. Aia care s-au curentat cand s-au pis.. pe cablurile electrice nu atingeau liniile sau pamantul. Am auzit si eu ca de la cateva mii de volti in sus te curentezi si de la distanta... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au pisat din zbor?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
loganlover |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 30 Sep 2007, 23:01) Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! Tradu-le! 63.gif lovere, ti-ai dat arama pe fata in sfarsit! Merci! Ai aparut si tu! ![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(mars @ 1 Oct 2007, 00:17) Frate, ce e aici? Bar de negri? Aia cu inductia cred ca functioneaza. Nu trebuie sa atinga si liniile. Aia care s-au curentat cand s-au pis.. pe cablurile electrice nu atingeau liniile sau pamantul. Am auzit si eu ca de la cateva mii de volti in sus te curentezi si de la distanta... Ii mai spune si "arc electric" ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ca sa lamurim, te curentezi si fara sa atingi pamantul, binenteles la MT dar mai ales la IT. Electrificarea feroviara e cam MT. Sony a zis bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Exact. Sa va vad io ca ramaneti intregi intr-un mediu umed aproape de firu de sus de la calea ferata....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
In sfarsit a pus cineva punctul pe "i"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Pe bune, fara nicio urma de ras in cele ce spun, poti scapa cu niste petrol de la
vreo sonda din Moinesti de unde stau eu, e un petrol rosiatic la culoare, iti spun scapi GARANTAT de urmasii de pe parul tau. Lasi laoparte manierele si domnisoarele 1 saptamani, te dai cu petrol, nici nu mai trebuie sa te razi in cap sau sa te tunzi, faza e ca, cam pute! Da un PM if interested. D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 2 Oct 2007, 10:41) ... iti spun scapi GARANTAT de urmasii ... ![]() Bre Dargoselu, omu vrea sa scape doar de paduchi (daca i-o avea si p-aia...) n-o cerut bonus si efect de sterilizare... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:21 |