supratureaza
![]() ![]() ![]() |
supratureaza
sutzu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 June 06 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Iti patineaza ambreiajul. Daca zici ca l-ai schimbat, ar trebui sa mai ai garantie, deci ai sanse sa nu te coste nimic.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
sutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 June 06 From: Targu Mures ![]() |
problema e ca...nu l'am schimbat la service autorizat. maine sper mult sa ajung la mecanic sa vad. un amanunt..ambreiajul imi prindea ffff sus .. deci efectiv vreo 3-4-5 cm de sfarsitul cursei pedalei imi prindea..da nu avea problemele astea cu turatia. se poate sa se fi dus deja ambreiaju ? in o luna ?
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Vezi aici cum se face reglajul cursei de ambreiaj la 29 mm http://www.daciaclub.ro/reglaj-cursa-ambreiaj-t28571.html
Nu are cum sa se strice asa repede decat daca ai fi mers mereu cu piciorul pe pedala, demaraj cu scart, dar oricum ar fi prea devreme si asa |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Daca nu ai simtit nici un miros deosebit in masina in ultima vreme, probabil e doar o problema de reglaj.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu fie ulei pe la ambreiaj, cumva.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sutzu |
![]()
|
deci 1 la mana..mersi de raspunsuri. acuma vin de afara, am reglat ambreiajul.era fooarte mare cursa, peste 40 mm.acuma e ok, undeva pe la 29. de turat ..se tureaza mult mai putin, dar inca se tureaza...mi'a mai zis un prieten de posibilitatea sa curga ulei pe ambreiaj.fostul proprietar, pe langa problema cu ambreiajul, mi'a mai zis ca trebuie schimbat si un simering la pompa servodirectiei.ar fi vreo posibilitate sa curga de acolo? servodirectia , in unele momente, cam dese, face niste zgomote ciudate, in timpul bracarii volanului in orice directie si la bracaj maxim. deci .. intrebarea ar fi : e posibil ca uleiul hidraulic din servo sa ajunga la ambreiaj ?
V'am salutat! |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
danutonea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 12 September 07 ![]() |
Salut!
Pompa pentru directie asistata e in undeva in partea stanga, iar simeringul despre care spui tu e in corpul pompei. Teoretic nu ar avea cum sa ajunga ulei la discul de ambreiaj, cel putin de la pompa de directie asistata. Daca te uiti in cartea masinii spune ca nu trebuie sa turezi motorul peste 2500 rot/min la bracarea maxima a rotilor. Asta e si cauza pt. care pierde ulei. Problema e ca simering nu cred sa se gaseasca si daca asta e cauza va trebui sa schimbi pompa. Cat despre ulei pe disc nu vad de unde ar putea fi. Incearca sa mai reglezi o data cablul de ambreiaj si vezi ce se intampla. Succes! ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
sutzu |
![]()
|
nasol..cica caseta de directie e defecta. pe vineri dimineata imi e gata..3,5 mil reparatu :-< sper sa iasa bine
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:56 |