Martor ulei sta aprins doar cand am faza scurta, si cateva intrebari...
![]() ![]() ![]() |
Martor ulei sta aprins doar cand am faza scurta, si cateva intrebari...
fory |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Poate dacă scrii pe secțiunea adecvată (CLT) ai avea mai multe răspunsuri. Voi muta eu topicul acolo.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
Scuze...am uitat sa modific ce masina am....mi-am luat de 4 zile dacia supernova...si am scris unde trebuie insa nu am specificat despre ce masina e vorba...scuze admin, il muti,te rog, unde ii e locul?
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
eu mi-am luat ulei ARAL la 88 de lei de la un preten si filtru nu mai tin minte dar nu e mai mult de 30 40 de lei. si poti si tu sa iti faci restul ca nu ii cine stii ce.
Uleiu depnde de care iti iei ii intre 100 si 150 cam asa. This post has been edited by mihaicuc2000: 4 May 2009, 19:53 |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Mai Florine, ti-am zis si cand ti-am dat masina, ledul ala apare asa ca atunci cand am schimbat bordul si am pus cu turometru am pus aiurea pe faza scurta led de ulei si invers.Deci masina nu are nimic:)
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:58 |