rovinieta
![]() ![]() ![]() |
rovinieta
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Azi, cu ocazia primezi ninsori pe anul acesta, mi-a expirat asigurarea!
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Am avut si am rovigneta de cand s-a introdus pe drumurile patriei. Nu am fost intrebat niciodata de ea.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 15 Dec 2009, 11:14) Stii gresit. ARR-ul se ocupa ( ar trebui sa se ocupe ) de operatorii de transport marfa si persoane, licente, atestate etc. http://www.arr.ro/index.html Politistii au dreptul sa controleze rovigneta si sa aplice sactiuni chiar daca nu sunt insotiti de angajati ai CNADNR. Nu este in domeniul de competenta al ARR-ului sa controleze auvehiculele persoanelor fizice sau juridice care nu au legatura cu activitatea de transport marfa sau persoane. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Art. 22. - Controlul achitării T.U.R.D.N. se execută de către:
a) personalul împuternicit din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Transporturilor și Locuinței, din agențiile de control și încasare ale Regiei Autonome �Administrația Națională a Drumurilor din România�, care funcționează în punctele de control pentru trecerea frontierei de stat, împreună cu organele poliției de frontieră; ![]() http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp..._text?idt=38642 Nu mi-e clar daca e vorba de SI sau de SAU intre a si b. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
una e ARR si alta e drumuri nationale, nu are ARR treaba cu rovinieta si masinile mici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Regia aia autonoma s-a transformat intre timp in companie nationala, adica CNADNR.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
faceti un chestionar la topic cu cati au rovinieta pe un an?
eu am luat ani de zile si lucrand pe afara masina soma legal in parcare. cand am revenit acasa in 2007 toamna am luat din inertie pe un an. apoi am constatat ce fraier am fost si din noiembrie 2008 nu mai am. posibil sa mi fac cand traseul tm- lugoj - caransebes- orsova - drobeta va fi integral finalizat si sa circul decent. constat ca oriunde as merge sunt drumuri ok mai putin pe acest drum in reparatii de ani de zile. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dpdv legal, cf legii clasificarii drumurilor nationale, o poti fura si in localitate daca nu ai rovinieta.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
dpdv legal pot sa se duca dracu' toti astia. Ca iau o groaza de bani aiurea..
![]() A1 e plina de denivelari si deja are gropi pe banda 1, iar DN-urile or sa devina bombardate dupa iarna. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Stii rau. Si politia are voie. Chestia asta s-a modificat de atunci de cand rovinieta e obligatorie si pentru numerele rosii. Vezi pe site-ul autoritatii.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
si pe mine m-au prins pe DN la intrarea in localitatea M. Kogalniceanu (Constantenii stiu). era filtru pentru ca in acea perioada.. cam prin martie anu asta daca imi aduc aminte bine evadase unu de la Poarta Alba si verificau toate masinile. Neau scos pe toti din masina , mi-au cerut toate actele masinii inclusiv porcaria de rovigneta care bineinteles ca nu o aveam ( nu imi luasem de cand am cumparat masina - iulie 2008). Asa ca a inceput "domnul" agent sa imi explice acolo ca e 500 de lei amenda si asa ca am scos rapid 50 de lei si iam zis ca "am uitat chitanta acasa". Niste nenorociti... cert este ca de atunci umblu cu rovingneta pt ca eu nu sunt din orasul Constanta ci dintr-o localitate apropiata si fac zilnic aproape naveta asa ca prefer sa dau 120 lei pe un an decat sa dau faliment cu spaga si eventuale amenzi. Si de asemene este adevarat ca si in localitate sau chiar si oras sunt zone in care iti trebuie rovigneta- de ex - in localitate daca circuli pe DN chiar daca te afli pe raza localitatii tot iti trebuie pt ca utilizezi reteaua de drumuri nationale. Si in Constanta stiu ca iti trebuie pe varianta sau asa ceva.
|
--------------------
Dacia
1310L
1993
- CT-02-AGZ All the power in the universe can't change destiny
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la nr rosii nu ai nevoie de rovigneta.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Eu zic ca ai: http://cnadnr.ro/pagina.php?idg=52
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
ydaniel |
![]()
|
nu ai nevoie.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
paul_damian |
![]()
|
Ok, legea spune ca ai nevoie, tu sustii ca nu.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
In prima luna cand am luat masina (aveam nr rosii) m-a oprit politia , iam dat circulatia provizorie si atat , nu mi-a cerut nici o rovignieta
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
nh1980ro |
![]()
|
E o mica , confuzie.
NUmere temporare sunt alea de leasing. Numere provizorii sunt alea rosii. Si mie mi-au zis ca nu am nevoie cu numere rosii. Si am strabatut 2000km in toate cele 3 Tari Romanesti. Nici pe mine nu m-a intrebat nimeni de rovigneta, desi am dat banul in fiecare an, de 4 ani incoace. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da bre dar se pare ca s-a schimbat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Azi, cu ocazia primezi ninsori pe anul acesta, mi-a expirat asigurarea! Azi, cu ocazia faptului ca am fost oprit de politie, mi-am facut asigurarea. Mai exista si politisti de treaba! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ydaniel |
![]()
|
stiu!
ai itp, asigurare si rovigneta? da pai centura? ![]() drum bun ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 15 Dec 2009, 23:01) Da bre dar se pare ca s-a schimbat. S-a schimbat culoarea rovignetei... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Miine trebuie sa-mi cumpar rovinieta si o sa scriu aici, ce, cum si cit.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 September 04 ![]() |
hai sa va zic o chestie, ieri la Ploiesti am auzit pe cineva spunand ca a cerut ajutor in trafic ptr. deszapezire, prin telefon, iar drumarii n-au confirmat ca vin pana nu le-a spus numarul de la vigneta valabila... o fi ceva...
|
-------------------- |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Este ideea lui Berceanu si este o idee corecta, atata timp cat dezapezirea nu se face din cauza lipsei banilor, ce ar avea ca si consecinte: utilaje insuficiente, lipsa materiale antiderapante sau salarii pentru muncitori.
Dar cand de vina este proasta organizare... Chiar ca nu merita platita. Acum era un moment bun pt iesit la colectat de bani din vanzarea rovinietelor pentru ca oricum soferul inzapezit ar fi dat aceeasi bani unui tractor care sa-l scoata din necaz. Cititi mai multe aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&client=f...VINIETA&spell=1 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
bobo77 |
![]()
|
De acord ca nu merita sa platesti rovinieta, dar cind te gindesti cit costa amenda daca te prinde fara ea...
120 lei ma costat pe un an, rovinieta luata astazi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(CIPTUNING @ 18 Dec 2009, 19:07) Ba ii o idee foarte proasta, platesti rovinieta ca sa drumuri cat decat acceptabile, le avem? Nici pe departe. Nici nu stiu cat ii de legala o astfel de masura ..., daca moare careva inzapezit ca nu o mers handicapatii astia ca nu o avut omul rovinieta? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
voi chiar credeti ca banii de rovigente se duc la strazi la fel si cu taxa aia a lui basescu de drum inclusa in pretul benzinei sau asigurarile medicale si altele chiar credeti ca se duc acolo unde trebuie???????????????????????? noi cumparam rovignete si altele ca sa nu ne luam amenzii apropos cunosc un caz in care i sa cerut 700 ron amenda pentru ca nu avea rovignetea
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
bobo77 |
![]()
|
Refuz sa cred ca daca este cineva inzapezit te intreaba de rovinieta si apoi te dezapezeste daca ai, cred ca e doar un zvon...daca ar fi adevarat este chiar grav.
This post has been edited by bobo77: 19 Dec 2009, 21:15 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
au dat la tv chestia asta.. si eu sper sa fie doar un zvon... si daca este adevarat intradevar suntem o tara de "maro"
|
--------------------
Dacia
1310L
1993
- CT-02-AGZ All the power in the universe can't change destiny
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:14 |