Accident la cursa ilegala
![]() ![]() ![]() |
Accident la cursa ilegala
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu comentez pe marginea postului anterior.
Nu ma amuz pe seama accidentelor altora si nu "sesizez ironii" care ma lasa rece. Exista o sectiune de tuning pe acest forum unde cu totii va aratati interesati de marirea performantelor masinii voastre. Pentru ce vreti mai mult de la masina? Ca sa ajungeti la servici mai devreme? Ganditi-va la asta. http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=52548 |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cine mai continua aici cu posturi aiurea.. mi-e ca ia o pauza de forum
topicul asta era despre moartea unui om.. nu despre teoriile voastre cu si despre soferi de duminica, ilegalitati si asa mai departe.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Din pacate, asa cum se intampla tot mai des, o discutie despre mai orice pe acest forum degenereaza.....am primit pana acum o multime de mesaje care raportau diverse incalcari asa ca voi inchide acest topic pentru ca nu sint sanse sa avem un dialog normal.
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 17:14 |