DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Accident la cursa ilegala

R19/16v
post 29 Sep 2007, 16:24
Post #31

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Dur? Mai repede real!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
xcss
post 29 Sep 2007, 16:26
Post #32

Born to Be Epic

Group: Members

Asa ceva am vrut sa zic. Oricum, realitatea este dura.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
liviu2004
post 29 Sep 2007, 16:48
Post #33

Membru autentic

Gandire de oameni normali. Citez de pe 4tuning.ro :"Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! Ciorile alea drogate de pe plevnei ar trebui impuscate.Auzi au sunat la garda de au inrosit telefoanele k se faceau curse.Mancai-ar canceru pe toti de ciori borate. Condoleante Familiei......"

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
deconectat
post 29 Sep 2007, 16:51
Post #34

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Deci "ciorile" sunt vinovate ca l-au lasat sa se infiga in stalp si tot "ciorile" sunt vinovate ca suna la politie ca sa nu se mai dea "supersoferii" pe acolo.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
bear_mc
post 29 Sep 2007, 16:52
Post #35

Half-Life 2 Fan

From: Bucuresti

R.I.P. sad.gif .

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
AlexC
post 29 Sep 2007, 16:53
Post #36

Vrum Vruuum

Un sofer de duminica e periculos in situatiile urmatoare:
- nu se incadreaza bine pe banda si blocheaza o intersectie
- nu franeaza si buseste masina din fata (bara sapte lovita, zero victime)
- schimba banda fara asigurare si buseste masina de langa (zero victime)
- intra in intersectie neasigurat sau nu opreste la rosu (posibile victime, in functie de viteza masinii cu care se buseste)
In toate cazurile astea problema se termina cel mai rau la service, nu la cimitir. Sunt de acord ca soferii amatori sunt periculosi, dar sa ne uitam la scala folosita.

Un "racer" cand are un accident nu se termina la service, ci la spital in cel mai bun caz. In cazul de fata mergea cu 180km/h, lucru recunoscut de toti cei de fata. Si eu mai prind 120km/h in oras, dar asta in pasaj la Unirii cand vin acasa de la intalnirile forumului sau pe centura cand este liber, nu pe Plevnei sau Stefan cel Mare sau Giurgiului. Pana la 180km/h mai este...

Sper sa nu aiba nimeni ocazia sa treaca prin ce trece familia lui acum, insa sper sincer ca saptamana viitoare sa vad in presa o initiativa a membrilor forumului respectiv de infiintare a unui circuit dedicat. Nu e nevoie de multi bani, ci de intentie si spirit practic. Pana atunci nu ma vor convinge lacrimile lor de crocodil sau pozele mortului pe geamurile masinilor care se vor alerga ilegal si saptamana viitoare pe Splaiul Unirii...

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
Shush
post 29 Sep 2007, 17:08
Post #37

٩(×̯×)۶

Celor care tot o tin pe aia cu soferii de duminica nu pot decat sa le doresc sa le iasa lor in fata toti "racerii" sa-i vad atunci ce parere o sa mai aiba.
Cunosc si eu un "pasionat" de curse ilegale la care participa cu masina mamei sale happy.gif si pe care a facut-o sa mearga de multe ori cu autobuzul la servici, masina fiind in service biggrin.gif Mereu mi-a spus ca el decat sa aiba o moarte banala prefera sa moara iesind prin parbriz, ca doar e pasionat de masini.
Si in special pentru AMW si Supapa : aia care se intrec pe strazi drepte si libere nu se pot numi experti in curse ! De fiecare data cand "conditiile ideale" nu sunt indeplinite rezultatul il vedem la stiri.

This post has been edited by Shush: 29 Sep 2007, 17:10

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
maryus_83
post 29 Sep 2007, 17:17
Post #38

Membru autentic

R.I.P Micutzule.

--------------------
Dacia/Reno Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci '08/'12
Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
+
costi
post 29 Sep 2007, 17:19
Post #39

Membru autentic

QUOTE(AMW @ 29 Sep 2007, 16:01)
Daca ai avea un pic de habar despre cum stau lucrurile...nu ai mai vorbii asa

De ce nu ne spui tu cum stau lucrurile ? hm?

Intr-adevar condam acest stil de condus intr-un mediu necontrolat....dar la fel de mult condam ura unor oameni asupra altora fara a sti despre ce este vorba.

Nu este vorba de nici o ura. Pur si simplu vrem sa fim safe si sa stim ca nu da un "pilot" peste noi. Nu crezi ca avem dreptul asta ? Tu inveti sa pilotezi pe Plevnei sau cum?

Eu nu ma referam initial la stiulul de condus etc...ma refeream la faptul ca o tragedie este o tragedie si trebuie tratata ca atare.

Asta nu este o tragedie. Este ceva normal care trebuia sa se intimple. Tragedie este cind iti moare cineva drag de o boala incurabila nu cind cineva conduce ca dementul prin oras si D-zeu decide ca trebuie sa faca ceva in privinta asta ![I]

*

This post has been edited by costi: 29 Sep 2007, 17:22

--------------------
DSN/SLZ
+
Supapa_jR
post 29 Sep 2007, 17:34
Post #40

Membru autentic

AlexC...vreau sa te contrazic...daca soferul ala de duminica intra in mine ca si motociclist pt ca nu s-a asigurat,nu franeaza calumea si se infige in fundul motocicletei mele ca nu m-a vazut in ambele cazuri se cam ajunge la spital,totusi, nu condamn pe nimeni ca are atitudine ofensiva fata de ''reisari'' dar un circuit nu e ieftin si pana se gaseste un sponsor sau statul Roman care sa puna macar asfaltul pe un petic de 1000x300 m2 strazile Bucurestiului o sa mai vada multe accidente provocate de viteza...

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
dil
post 29 Sep 2007, 17:42
Post #41

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

Eu nu inteleg de ce astepti de la altcineva sa-ti dea. Daca toti vitezisti s-ar uni si ar pune mana de la mana ar iesi de un circuit.

Iar lipsa unui circuit nu este o scuza pentru sinuciderile si crimele care au loc in astfel de accidente.

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
R19/16v
post 29 Sep 2007, 17:43
Post #42

Oldschool Member

From: Ploiesti

De frica crezi tu ca se va face un circuit? radmasa.gif

Ai idee cat ar costa sa asfaltezi suprafata aia? De ce ar face statul roman asa ceva cand banii s-ar putea duce la educatie, la pensionari etc.

Nu consider ca un circuit pentru "reisari" ar trebui sa fie o prioritate pentru statul roman!

Cum s-a spus mai sus, prostia se plateste! Nu te duce mintea sa adaptezi viteza la conditiile de drum, platesti!!

Cat de greu le era sa iasa din localitate? Daca iesea din localitate, chiar si daca ramanea fara frane se oprea frumusel cu frana de motor, cu frana de mana, nu cu stalpu!
Si uite asa acuma povestea pe 4tuning cum a ramas el fara frane si ce era sa pateasca, nu se umpleau zeci de pagini de RIPuri!

Parerea mea e ca in astel de "situatii" nu se judeca la mai departe de 3 secunde! Daca s-ar gandi putin in perspectiva, s-ar evita multe!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
argon
post 29 Sep 2007, 17:49
Post #43

Mesaj semiautomat

ar trebui sa punem botul la ceva de genul " a ramas fara frane" ? wacko.gif asta e o scuza inventata de pretenarii individului, care acum va fi idolizat mult si bine , ca un fel de role model, pentru pustii teribilisti. Odihneasca-se in pace, un pericol public mai putin dar din pacate mai sunt multi ca el.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
bog70
post 29 Sep 2007, 18:23
Post #44

Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90.

QUOTE(hash @ 29 Sep 2007, 16:18)
viteza ucide. unora le place sa traiasca periculos. e alegerea lor - 'shit happens'. un teribilist mai putin. daca faceau o cursa organizata poate ar mai fi avut o sansa.
*

Asa e! Putin ne pasa astora "soferilor de duminica", cum spunea un teribilist de 18 ani mai inainte, ca a murit unul care merge cu 180km/h prin oras. Din partea mea, asa cum se zicea in primul post, selectia naturala sa-si spuna cuvantul. Bine ca n-a luat pe altcineva nevinovat cu el.
Dumnezeu sa-l odihneasca si pe altii ca el.....Bine ca nu m-am intalnit cu el pe strada.... Cat o fi fost de el de "primul care a organizat curse de strada....etc" nu l-a ajutat cu nimic. RIP.

This post has been edited by bog70: 29 Sep 2007, 18:24

--------------------
Hyundai Accent 1.3 - 85 cp
Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos.
+
Arhimede
post 29 Sep 2007, 18:25
Post #45

Membru inferior, lung si tare

In viata sunt lucruri mult mai importante decat sa te joci de-a smecheru'.NU FITI PENIBILI!

A fost intemeietorul intai statatorul curselor?Adica de peste un secol se fac curse si el e un erou?A militat pentru curse legale dar a murit intr-una ilegala.Nu cred ca omul asta a organizat mai multe curse legale decat ilegale.

Imi pare rau pentru el, as fi tolerat orice, dar nu sa mai aveti pretentia sa fie respectat sau sa-i fie recunoscut vreun merit absurd.

Politia e de vina!!!!Soferii de weekend.Strazile.Lipsa circuitelor.Franele!Presa profana.La scoala!!!!La munca!

Nu-i simplu problema decedatului.E o problema sociala.Un traficant de droguri nu-ti injecteaza droguri, o faci tu.Astia nu iti dau nici sansa sa alegi daca vrei sa fi calcat cu masina sau nu.Si sa nu-mi spuna mie cineva ca sunt un pericol doar pentru ei.

Chiar apreciez pe cei care mai au ceva cap pe umeri de pe forumul asta.BRAVOOO!!!!

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
yoncv
post 29 Sep 2007, 18:37
Post #46

Membru ochelarist

From: Craiova

1. RIP
2. Bine ca n-a omorit si pe altii
3. Tragedia e ca nimeni nu vrea sa invete nimic din asta. In loc sa fie dat ca exemplu de "nu faceti ca el", vad ca unii incearca sa-l scoata erou.

Mi-e sila!

Si ca atare imi iau singur o pauza de 3 zile de pe forum, in semn de protest.

--------------------
VW Jetta 2017 - dj-17-???
+
St
post 29 Sep 2007, 18:43
Post #47

Membru

QUOTE(Supapa_jR @ 29 Sep 2007, 18:34)
AlexC...vreau sa te contrazic...daca soferul ala de duminica intra in mine ca si motociclist pt ca nu s-a asigurat,nu franeaza calumea si se infige in fundul motocicletei mele ca nu m-a vazut in ambele cazuri se cam ajunge la spital.
*

Dar daca intra un "racer" dinasta in tine cu 180km/h? Sigur pentru tine se termina la cimitir, nici macar la spital... sleep.gif

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
sinaxis
post 29 Sep 2007, 18:46
Post #48

Membru autentic

QUOTE(AMW @ 29 Sep 2007, 19:01)

M-a uimit sinaxis care este un slujitor al bisericii crestine din romania ca a spus ce a spus...uitand ca se referea la un semen de al sau...la un om mai presus de toate...eu la asta m-am referit initial dar discutia a degenerat din frustrarile unora.

Va multumesc ca mi-ati facut aceasta dupa-amiaza mai placuta...chiar m-ati distrat. Aveti grija cu covrigul ala...poate face minuni in mainile unora...dar poate provoca tragedii in mainile altora ... depinde de mentalitate ...

*

Eu am spus ca oricine isi pune viata in pericol (ca si cum i-ar apartine) doar dintr-o placere meschina de a se da mare, sau de a-si provoca senzatii tari, se numeste sinucigas! Ori, o cursa ilegala facuta cu masini tunate dupa urechea fiecarui meserias, in conditii necontrolate de trafic, de carosabil, de protectia participantilor si a martorilor involuntari si voluntari este crima si sinucidere.

Apoi, umanismul il pune pe om masura a tuturor lucrurilor. Nimic mai fals! Uite unde duce umanismul asta...

Sa stii ca eu ca preot am autoritatea sa stabilesc daca o moarte poate fi sau nu incadrata ca sinucidere. Daca ar fi din parohia mea eu i-as face slujba inmormantarii pentru sinucigasi.

Apropos, nu-s sofer de duminica: duminica slujesc!

Cele bune!

This post has been edited by sinaxis: 29 Sep 2007, 18:48

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
bog70
post 29 Sep 2007, 18:51
Post #49

QUOTE(Arhimede @ 29 Sep 2007, 18:25)
Politia e de vina!!!!Soferii de weekend.Strazile.Lipsa circuitelor.Franele!Presa profana.La scoala!!!!La munca!

Nu-i simplu problema decedatului.E o problema sociala.Un traficant de droguri nu-ti injecteaza droguri, o faci tu.Astia nu iti dau nici sansa sa alegi daca vrei sa fi calcat cu masina sau nu.Si sa nu-mi spuna mie cineva ca sunt un pericol doar pentru ei.

Chiar apreciez pe cei care mai au ceva cap pe umeri de pe forumul asta.BRAVOOO!!!!
*

Auzi, manca-te-ar tata, cum e politia de vina? Cum sunt "soferii de week-end" de vina? Care-i probelma sociala? Presa profana l-a invatat sa mearga asa? La scoala? La munca? Nu-i problema decedatului? Astea sunt imbecilitati din capul tau....

Ia zi tu, ce scoala si ce munca avea decedatul? Pe pariu ca avea 10 clase, maxim 12? Pe pariu ca nu avea frane? Pe pariu ca nu era strain droguri? Pe pariu ca daca avea circuit de curse la fel ar fi mers si pe strada (nu ca din impozitele lui s-ar fi putut construi ceva, ca oricum nu platea!)?
Poate ne explici si noua care e problema sociala aici, de care pomenesti?
Asa ca, mai bine fara voi pe strada si pe sosele, cu toate plansetele "rromancelor" de la tv ca le-a murit barbatuuuuuu......din cauza polititiei, soferilor de duminca, semnalizarii, etc

This post has been edited by bog70: 29 Sep 2007, 19:01

--------------------
+
JORJ
post 29 Sep 2007, 18:56
Post #50

Membru autentic

Cat de talentati soferi sunt racerii astia ... laser frate... niste meseriasi, niste artisti, niste adevarati, nu soferi de duminica va voi beeeeey!!!
Habar n-aveti pe ce lume sunteti!!!!! Ce bey, ati condus voi la de la 6 luni ????
La 17 ani pierdeati vremea cu integrale si probleme de fizica in loc sa calcati sindrila, fraierilor!!!!.

Bravo lor ca stiu sa conduca asa de bine si de periculos. Sunt foarte curajosi ei. Ce daca omoara niscai ciori sau soferi de duminica bey? Plevusca!!!

Ei e niste meseriasi ca asa vrea muschii lor bey si voi habar n-aveti.

Sa fii criminal nu inseamna neaparat sa ai ganduri negre, poti fi doar atat de stupid, cum miroase subiectul asta.

Tot respectul pentru piloti.... pentru racerii astia de noapte pe drumuri publice insa eu as mai indesi stalpii putin.

Strazile sunt locuri pe unde oricine are dreptul sa circule in siguranta meseriasilor. La extrem sa conduceti pe tarlaua lu mamitzica.

Eu as fi incantat daca s-ar putea ca in cazul in care se depasesete viteza cu peste 50 km/h, sa se lase cu macar o luna de parnaie.

O fi fost un om cumsecade micutul asta, nu l-am cunoscut. Dumnezeu sa il ierte! Insa prin prisma pasiunilor sale si a modului in care a murit nu cred ca poate pretinde respect, cel putin nu de la fraierii aia de soferi de duminica care poate ca au nevoie vreodata sa isi duca copilul noaptea la vreun spital in siguranta.

Din punctul meu de vedere merita exact respectul pe care l-a avut el pentru cei care aveau dreptul sa circule linistiti pe drumurile unde isi facea el de cap.

This post has been edited by JORJ: 29 Sep 2007, 18:57

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
andu911
post 29 Sep 2007, 18:58
Post #51

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(Supapa_jR @ 29 Sep 2007, 16:11)
da...sa zicem ca inteleg in mare parte ingrijorarea...dar nici pasionatii de curse nu au unde sa ''se dea'' o legala e foarte greu de organizat,si deranjeaza traficul,primaria nu mai da voie de cand cu accidentele la legale,si nici nu sprijina construirea unei piste cum sunt cele de afara.
*

Sa nu crezi ca-s vreun mos frustrat, am doar 24 ani, dar vreau sa-ti zic ceva... Noi n-avem nici pe unde sa mergem, ce sa mai vorbim de organizat curse de masini.
Eu fac 1 ora din Berceni pana in centru...asta mai lipseste, sa vad primaria ca organizeaza curse...

--------------------
- - -
+
xcss
post 29 Sep 2007, 19:03
Post #52

Born to Be Epic

bog, cred ca arhimede facea misto un pic.
Mi-am propus sa nu mai postez pe topicul acesta, dar pustiulica ala cu "familistii" lui chiar ma agaseaza. Ce stii tu, o, guru al sofatului de la 4 ani si silitor elev al unuia dintre, nu-i asa, cei mai mari piloti ai tarii, despre ce inseamna sa ai o familie? Si prin asta inteleg "familie", nu "la familia" sau alte denominari de jmekeri.

--------------------
- - -
+
roty
post 29 Sep 2007, 19:06
Post #53

Membru autentic

Treaba cu circuitul este foarte adevarata. Este clar necesar unul. Si nu ar fi pomana "din banii statului"...saracul. Ca si circuitul ala e cu taxa la intrare.

Eu unul mi-as face abonament daca ar exista asa ceva in tara.

RIPu ca RIPu, da o "mica" doza de inconstienta avea la 180...
Si daca la 180 a intrat in stalp, si asta DUPA cursa, sa inteleg ca depasise viteza respectiva. Si asta in oras. Pe o strada circulata. Intr-o masina veche de 20 de ani. Fara frane.
Mi se pare cat se poate de rational... blink.gif

LE: @AMW - sa-l intrebi pe profu tau (marele pilot al romaniei al carui nume nu-l dai) ce parere are despre street racing. Si in general, poate iti vei rupe un moment sa te interesezi cam cum conduce un pilot adevarat in zona civila. Ia spune-mi, daca ti se ia permisul cat.B, mai ai voie sa pilotezi? Crezi ca exista un motiv pentru regula asta?

This post has been edited by roty: 29 Sep 2007, 19:12

--------------------
Renault Clio 3 2006, 1.4 16V
Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
+
xcss
post 29 Sep 2007, 19:08
Post #54

Born to Be Epic

Ca, evident, Opelul Ascona e masina ideala de curse... Ai dreptate, ratiune pura...

--------------------
- - -
+
bulan
post 29 Sep 2007, 19:12
Post #55

Membru autentic

Prostia si domnia se platesc!Incadrarea faceti-o voi!

--------------------
a b c
+
bog70
post 29 Sep 2007, 19:17
Post #56

QUOTE(JORJ @ 29 Sep 2007, 18:56)
Cat de talentati soferi sunt racerii astia ... laser frate... niste meseriasi, niste artisti, niste adevarati, nu soferi de duminica va voi beeeeey!!!

Tot respectul pentru piloti.... pentru racerii astia de noapte pe drumuri publice insa eu as mai indesi stalpii putin.

*

Ohohooooo.....tinerei din astia de nu stiu ce viteaza sa bage pa autostrada a doua zi dupa ce si-au luat carnetul avem destui (e si un topic dedicat smile.gif ).
Iar despre "pilotii" care baga 180 in linie dreapta, in oras, dar in viata lor n-au iesit pe o sosea (cred eu ca acolo ar fi inteles ce inseamna pericolul vitezei si nu ar fi comis excesele astea in oras) nu am ce sa le spun decat :"Drum bun!", acolo unde va cheama Al de sus!...
Nu-mi ramane decat sa sper ca nu ma voi intalni cu un dobitoc din asta pe strada si sper ca toti ca moara singuri, fara sa ia pe nimeni dupa ei.....
Asta e mesajul meu pentru vitezomanii frustrati din Bucuresti! Si nu mi-l retrag! smile.gif

--------------------
+
EEN
post 29 Sep 2007, 19:24
Post #57

Membru

Ca a murit un om si inca unul tinar - e pacat, nu incape vorba.
Ca a murit eroic sau "la datorie" - e fals.
Ca trebuie sa-i accept modul de viata antisociala ( prin "antisocial" inteleg un mod de viata care pune in pericol pe altii) - e fals.
Si daca a fost un lider al "curselor" atunci sper ca cei care il considera asa sa invete si aceasta ultima lectie de la el.

Dumnezeu sa-l judece si sa-l ierte daca vrea - totusi nu a murit unul care gonea cu 180 la ora in oras, a murit unul care i-a inspirat pe multi altii sa goneasca cu 180 la ora prin oras - si citi dintre acesti "invatacei" nu vor omori pe altii "din greseala" sau "pentru ca nu l-au tinut frinele"? Si atunci victima va fi poate de aici sau poate vreun prieten de-al nostru sau ...

This post has been edited by EEN: 29 Sep 2007, 19:24

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
Arhimede
post 29 Sep 2007, 19:26
Post #58

Membru inferior, lung si tare

Chiar o spuneam ironic, de fapt revoltat.

Pentru ca mereu se gasesc alti vinovati.Cei pro-raceru' critica atitudinea presei, politia....etc etc lucru care ma dezgusta pana la oribil.

Dar indemnam pe bune sa mearga la scoala si la munca.Daca omu ala se ducea la munca, ar fi inteles altfel valoarea vietii, si a prietenilor care vin la locul accidentului CU TELEFONUL PE VIDEOOOOO ca intr-un show morbid.Si in ultimu rand ar fi fost prea obosit sa faca curse pe strazi, poate ar fi avut bani destui sa intre la curse serioasa..daca tot e sa fabulez.

Auzi si tu!L-au ajutat prietenii sa cumpere masina.Deci mie chiar trebuia sa-mi trezeasca compasiune.Ma gandesc cine i-a ajutat pe elevii aia din america sa-si ia arme?Ce suflete!!!!!!!

bog70 ai intlees un pic gresit.Probabil ca aveai aceiasi opinie.

Treaba cu drogurile era o paralela nu avea legatura cu omul ala.

This post has been edited by Arhimede: 29 Sep 2007, 19:29

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
ydaniel
post 29 Sep 2007, 19:27
Post #59

Adrenaline junkie!

From: black sea

QUOTE(IRONICK @ 29 Sep 2007, 15:08)
Bine zis.Eu as zice ca impactul cu stalpul a fost cauza decesuluiadevarat piloti, ar trece la vtm, nu liniute. Soferii de linute NU SUNT PILOTI. ORICINE POATE SA APESE PE PEDALA DE ACCELERATIE.
*

bine zis! asa e in fiecare sport.daca esti bun fa-o legal. unsure.gif
oricum imi pare rau pt el.nu-l cunosteam....

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
marksman
post 29 Sep 2007, 19:33
Post #60

Post mortem nihil est

From: sat

RIP. Insa si-a cautat-o cu lumanarea, parerea mea. Strada nu e nici circuit de VTM si nici pista de concurs. Intrebati voi pe adevaratii piloti de raliuri sa vedeti ce parere au. Tuturor ne place viteza dar nu oricat, oricum si oriunde.
Pacat ca a murit un om. Bine ca n-au mai murit si altii, nevinovati.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
5 Pages < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 12:12
Forum Renault