Adaptare filtru de aer, pe carburator de 1400
![]() ![]() ![]() |
Adaptare filtru de aer, pe carburator de 1400
Kraven |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 5 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
si asa.de vina sunt pastilele din pompa.
pe galerie, e o tabla care capteaza caldura.acel furtun e 1.5 ron bucata. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Kraven |
![]()
|
QUOTE(apollo @ 22 Oct 2007, 10:49) si asa.de vina sunt pastilele din pompa. pe galerie, e o tabla care capteaza caldura.acel furtun e 1.5 ron bucata. Pai si pun direct furtunul in dreptul galeriei? Sau se baga undeva pe acolo.Spun asta fiindca la 1310 de ex stiu ca intra in galerie. La filtru am gaura dar galerie nix. |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
uita`te in spate la bobina de inductie in poza.
el urca pana la filtru, dupa acea clapeta.cat e rece motorul, clapeta sta inchisa ca sa traga aer cald.cand trage prea mult aer cald, de fapt cand e prea fierbinte aerul, acea clapeta se deschide. sub carburator unde e galeria, e ca un fel de carcasa de captare a caldurii pe care o trage carburatorul prin filtru. Attached thumbnail(s) normal_IMG_0021.jpg ( Size: 88.29k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Kraven |
![]()
|
QUOTE(apollo @ 22 Oct 2007, 12:29) uita`te in spate la bobina de inductie in poza. el urca pana la filtru, dupa acea clapeta.cat e rece motorul, clapeta sta inchisa ca sa traga aer cald.cand trage prea mult aer cald, de fapt cand e prea fierbinte aerul, acea clapeta se deschide. sub carburator unde e galeria, e ca un fel de carcasa de captare a caldurii pe care o trage carburatorul prin filtru. Da, m am lamurit e clar.Eu nu am acea carcasa ..ma gandeam eu sa fie si sa nu mi dau seama despre ce e vb.Mai e o chestie sa ma uit la Dacie sa vad daca pot sa iau piesa aia si s o adaptez cumva pe Nova. |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
apollo |
![]()
|
daciile 1310 nu au asa ceva.berlinele nu au asa.
doar sa ii iei filtrul de aer, ca la berline acea clapeta e actionata manual.pur si simplu ii opresti aerul rece de afara.nu am idee pe unde mai trage.dar am sa aflu. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Kraven |
![]()
|
Pai sub filtrul de aer(la Dacii )se afla carcasa aia care mi lipseste mie si de acolo isi ia aer cald.
Clapeta de la filtrul de Nova s a dus de mult ca mi s a pus mie pata pe ea si oricum nu cred ca a functionat vreodata ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1,6 16V
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:38 |