Accident LIVE din nou..., prin Harghita
![]() ![]() ![]() ![]() |
Accident LIVE din nou..., prin Harghita
Sheffield |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca 5 stele vs camion=rezultat previzibil
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cica era cu masina plina de medicamente, probabil ca i se facuse rau. Si daca vrei sa tai curba si esti lucid, daca nu tragi de volan, macar frina tot o pisti. Acolo n-a fost cazul nici de una, nici de alta.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La peste 100-120 km/h, nici macar in mercedes nu mai e sigur ca scapi.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
clar i-sa facut rau...cand vezi ditamai mastodontul in fata din reflex pui frana...dar eu n-am vazut ca ar fi reactiona in vreun fel...oricum camionul a franat destul de tarziu...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Unde a vrut sa taie curba, ma ? Nu asculti ce spune ala de pe voice over ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Omul era deja mort la volan, infarct pesemne. Chiar daca impactul a fost unul extrem de puternic, observati va rog celula de siguranta ce a ramas intacta. Usa nu este deloc deformata.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cum ma, astia au zis ca era strivit de-a binelea.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Sheffield |
![]()
|
QUOTE Unde a vrut sa taie curba, ma ? Nu asculti ce spune ala de pe voice over ? Asa am avut impresia... dar probabil era deja mort. OFFTOPIC. Mi-am dat cu parerea, n-am dat cu toporul ![]() |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sheffield : Nu ma atac dar daca tot postezi ceva, vezi si tu intai despre ce este vorba... Doar un sfat...
Si, ProTV-ul exagereaza mult de tot. Si la accidentul aluia de pe 4tuning, Micutzu, au spus o gramada de prostii... Nu zic ca e si acum cazul, zic doar ca nu m-ar mira... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ceva clar s-a intamplat inainte de accident. vorba lui ssilviu, masina l-a protejat pe sofer foarte bine, dar probabil ca pentru el era deja prea tarziu.
p.s. cat despre protv, am observat ca cel care scrie stirile astea nu prea stie decat ca moartea in accident auto survine prin strivire. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Bai nene de parca mai conteaza daca a murit inainte sau nu, e mort ! Dumnezeu sa il ierte ! Voi sa nu faceti d-astea la volan !
...asta era ideea.... |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
Sheffield |
![]()
|
Da, stiu ca am gresit initial...
IAr oricum astia de la TV de obicei au cateva date initiale iar apoi speculeaza. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
A l e x |
![]()
|
O.A.N.A : D-astea de care ? Sa nu facem infarct ? Eu unul am sa incerc dar nu promit nimic... Nici cel din masina nu cred ca a vrut...
Dumnezeu sa-l ierte oricum. This post has been edited by A l e x: 1 Oct 2007, 22:20 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Alex daca te stii bolnav cu inima...da atat de bolnav ca umblii cu pastilele dupa tine, apai cin' te pune sa mergi ca bezmeticu cu masina?
...si nu-mi spune ca si ala cu duba care intra cu 100 in curba era bolnav cu inima...poate de asta nu avea centura... ![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
DN 12A Lunca de Jos, se deplasa pe sensul de mers dinspre Miercurea Ciuc spre Comanesti. Camerele sint montate in fata sediului politiei. Inainte de a intra in raza camerei este o linie dreapta de 600-700 m. Posibil si sa fi atipit.
This post has been edited by kaspersky: 1 Oct 2007, 23:21 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de acord cu ssilviu.....
usa soferului nu se deformeaza de loc.....poate nu avea centura de lau scos asa de macinat. Dumnezeu sa-l ierte. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am vazur aseara la stiri
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
poate nu purta centura de siguranta - atunci intr-adevar poate sa fi murit prin strivire
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
EXACT pe unde s-a intamplat accidentul (Lunca de Sus, Harghita), mi-a taiat si
mie calea un tampit de motociclist (a trecut ca un fulger negru, cred ca avea peste 100), mergeam Comanesti - Targu-Mures in primavara, noroc ca am anticipat in ultima fractiune de secunda, am franat brusc, am tras volan dreapta, numai Dumnezeu m-a scapat. Motociclistii tembeli trebuie pedepsiti usturator! D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
Mi se pare mie, sau la acest Megane de 5 stele ninja se deschid airbagurile candva la cateva secunde dupa impact?
|
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ii reflexia soarelui ma
![]() La ce va ganditi prima data ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
Pai nu stiu.. intrebam si eu, pentru ca ma nelinistea ipoteza aia, chiar si SF cum era.. stii cum e omu' in general, pune raul inainte si este mai tot timpul sceptic
![]() |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Sistemele de siguranta au functionat corect,dar viteza era prea mare,nu avea cum sa taie curba la viteza aia si nici macar nu avea cum sa se gandeasca sa taie curba atat de mult,sigur era bolnav si a avut o criza....pacat ca fix in acel moment...RIP
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce mandrii sunt oamenii de meganul lor
![]() Mai nasol ca ala s-a lovit de camion cu viteza si forta G a fost cam mare in cazul lui. |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Autopsia a confirmat faptul ca soferul suferise un stop cardiac; foarte probabil era deja mort in momentul impactului.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
pai eu ce zic...poate sa fie si CLS ca tot nu rezista omul. Masina rezista, omul nu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ProTV nu se dezminte. Sunt morti dupa audienta, ar filma si o crima in direct daca ar putea. Am toata scarba pentru acest post TV.
Si individul ala ce comenteaza pe forum: "Tareee !!" ce e tare, ca moare un om ?! This post has been edited by hash: 5 Oct 2007, 13:05 |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:32 |