cum se comporta loganul vostru la peste 120 km/h?, despre viteza
![]() ![]() ![]() |
cum se comporta loganul vostru la peste 120 km/h?, despre viteza
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.767 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 1 Oct 2007, 23:00) vreau si eu sa imi iau logan si fraierii aia de la reprezentanta nu m au lasat sa fac un drive test pt ca nu am 21 de ani. problema e ca nu prea stiu persoane care au logan, dar sa mi l si dea ca sa fac o tura. eu conduc ceva mai sportiv si vreau sa aflu, spuneti mi voi, cum se comporta loganul vostru la peste 120 km/h <span class='edit'>1 Oct 2007, 23:06:</span> si inca ceva, daca trag frana de mana la 60 la ora, sau iau o curba in viteza mare, ma rastorn sau nu? ca cineva mi a zis sa nu imi iau logan ca ma rastorn, desi nu cred ca e asa Eu am mers cu Logan 1.6 16V si la 220km/h se comporta de vis... Sa vezi ce fatza a facut unu cu un TeDeIii cand a vazut ca-i dau fum la bot... Nu-i venea sa creada la fraier... Si serpentinele de la coborare din Poiana Brasov spre Rasnov pe cele mai multe din ele le luam in drift la vreo 70-80 la ora si totul era bine... Mai nasol a fost cand a trebuit sa ma trezesc.... Caluditu, man, r u for real? Chiar existi? In forma asta, enuntata de tine? Adica chiar ai vorbit serios??? Ca mie-mi pare un topic de toaata caterinca ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(B71KOX @ 2 Oct 2007, 14:26) La 175 cat poate un diesel nu ai nici o problema nici cu franarea nici cu stabilitatea, cat despre faptul ca te rastorni daca te dai cu frana de mana la 60 e bull-shit! Confirm, nu ai nici un fel de problema cu franarea sau stabilitatea. Elementele inexistente nu iti pot creea probleme. Si nu te mai lua dupa toti nestiutorii care sustin ca viteza ucide. Aberatii!! Statul pe loc e periculos! Vrei dovada? Zi-mi si mie cati oameni au murit in timp ce rulau cu viteza foarte mare si cati oameni au murit din cauza ca s-au oprit prea brusc in copaci ziduri etc? This post has been edited by Adydum: 6 Oct 2007, 00:42 |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
- 4812 SV 85
2001 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Correct Adydum! Subscriu! Voi trimite primariei o scrisoare deschisa (de postas) prin care sa le propun schimbarea limitei superioare de viteza la 240km/h iar limita inferioara la 200 Km/h... astfel, bucurestenii vor trai mai mult, mai fericiti iar rata mortalitatii va scadea simtitor
![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Loganul meu merge perfect pana la 120km/h. Cand ajung la 120.01 km/h se da de 3 peste cap si se face Mertz
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 6 Oct 2007, 09:36 |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Hai sa fiu eu serios,loganu se comporta bine si la 160 pe ac
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
eu am permis de 2 ani dar conduc doar de 1 an si pot sa zic ca peste 120 eu nu ma mai simt sigur pe masina..la senzatia asta contribuie si greutatea mica si inaltimea ridicata si servodirectia neadaptabila. chiar daca am mers si mai tare de 120 asta s-a intamplat pe distante scurte. nu as mentine o viteza mai mare de 120 pt nimic in lume cu loganul..parerea mea de sofer neexperimentat
|
--------------------
Dacea
Logan Laureate
- B 13 NUB
2006 1.4
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
De la 100km/h nici o masina nu-i sigura, oricat ai crede,
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- PH07DEH
1977
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sony pe A2 cred ca stii si tu,ca nici nu simti ca ai 160 ,eu asa am simtit.Bine doart ca ti se infunda urechile de la zgmot
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
rrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu ce se duce neicaaaaaaa
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- PH07DEH
1977
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, C@taline, dar cum mergeai pe ac?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adică, pâş pâş sa nu prindă de veste TFO cu tedeiul...
![]() This post has been edited by radian: 8 Oct 2007, 07:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ovidiu Comănescu @ 7 Oct 2007, 23:18) De la 100km/h nici o masina nu-i sigura, oricat ai crede, ![]() Ba imi pare rau. Cu cat platesti mai mult cu atat primesti mai mult. O masina se lipeste de sosea la 120 km/h, altele se lipesc de sosea si la 170 km/h, iar unele au un comportament rutier corect si la 200 km/h. Numai ca masinile alea care au un comportament rutier corect chiar si la 170-180 km/h costa destul pentru posibilitatile noastre. Multi nu ne permitem masinile alea. Ar trebui sa renuntam la multe lucruri sa cumparam o astfel de masina. Eu unul daca imi plac anumite lucruri pe care nu mi le permit recunosc asta; nu sunt genul de om sa spun ca nu imi place ceva numai ca nu am bani sa il cumpar. This post has been edited by ionutctn: 8 Oct 2007, 09:16 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum vin si eu sa intreb. Nu am avut ocazia sa conduc logan la drum intins sa vad cum merge.
Singurele masini cu care am mers mai mult sunt: supernova si clio dci 1.5 Pe autostrada supernova mi se pare ca merge destul de bine la 130 (real cred ca e in jur de 120, nu aveam gps-ul pus pe autostrada dar am colerat cu alte drumuri facute), iar clio cam la fel. Ideea e ca si eu sunt incepator, 1 an de conducere si cam 60.000 -70.000 km si eram curios cum se comporta loganul ca ma bate un gand de logan. Am vazut atatea discutii pe aici si prin ziare ca nu e stabila, ba ca e stabila, dar cred ca mult conteaza soferul. Eram cu supernova pe e85 venea o curba eu incetinisem la 80km/h si a trecut pe langa mine un logan cu 110-120 si a facut curbele acelea super frumos. Ma gandesc ca un logan 1.6 mpi, 1.5 dci ar trebui sa se comporte cel putin la fel de bine ca supernova pe autostrada: viteza media 120-130 km/h fara sa apra probleme si sa-ti faca placere sa conduci. Asa este? |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
2001 Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@rhunder: Loganul e o masina decenta in banii ei. Daca o vrei sa iti rezolvi problemele de zi cu zi este super ok. Daca vrei sa te "dai in stamba" cu ea poti avea surprize...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(rhunder @ 8 Oct 2007, 10:10) ... Ideea e ca si eu sunt incepator, 1 an de conducere si cam 60.000 -70.000 km ... Adica un an de zile, zi de zi, ai condus intre 165 si 190 de km. Fiind si sofer incepator! Du-te, vinde gogosi in alta parte... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa o luam asa:
2 puncte de lucru distante asemanatoare: aprox. 130km de bucuresti: ma duc cel putin de 3 ori pe saptamana acolo. Parintii cam la 130 km de bucuresti, mergeam aproape saptamanal, iar intoarcerea spre Bucuresti o faceam mereu pe alte trasee. Dupa ce am luat carnetul nu ma prindeai in casa de vineri seara pana duminica seara. Acum realizez ca era o nebunie, dar conduceam de placere. Am mers de 4-5 ori la Balvanyos, de 2 ori la poiana sarata, Am facut transfagarasanu, valea oltului, rucar-bran, am trecut si prin fata casei tipului cu veyron, am fost de 3 ori la mare etc Crede-ma ca ies cat am zis, mai ales ca nu am circulat decat eu cu masinile respective. PS sunt incepator, dar nu sunt chiar atat de tanar, deci fonduri de calatorie am avut. This post has been edited by rhunder: 8 Oct 2007, 11:31 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
|
C@talin |
![]()
|
Pfff da ai spart ceva benzina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rhunder @ 8 Oct 2007, 11:10) Ma gandesc ca un logan 1.6 mpi, 1.5 dci ar trebui sa se comporte cel putin la fel de bine ca supernova pe autostrada: viteza media 120-130 km/h fara sa apra probleme si sa-ti faca placere sa conduci. Asa este? Da. Ai intuit corect. Am mers la 120-130km/h pe autostrada atat cu supernova cat si cu loganul de 1.4. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
rhunder |
![]()
|
Am spart benzina primele luni cand eram cu supernova si cand oricum mergeam mai putin. Dupa am primit clio de la firma e pe motorina si consuma putin.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
- b25wzj
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
@ionutctn, da din acest punct de vedere se comporta bine, dar mai depinde si de drumeag, dar la orice impact peste 100km/h orice masina cat si pasagerii vor suferi destul de mult, asta am vrut sa spun, siguranta bat-o vina, nu mersul si lipitul pe ulita cu vaaajjjj de 200 la ora.
|
--------------------
Dacia
1300
- PH07DEH
1977
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
@rhunder
Masina e instabila in curbe, adica se inclina (lucru pe care il simti); am tras de ea si chiar daca se inclina, se inscrie in curbe, poti sa o duci si la limita derapajului, sa franezi brusc in curba - nu-ti face 'figuri' (ABS). Ramane senzatia de instabilitate, tangaj care nu-l gasesti la masinile care 'se lipesc de sosea'. Fa un test-drive si fa un slalom, la diverse viteze, ca sa-ti dai seama. This post has been edited by hash: 8 Oct 2007, 15:19 |
--------------------
-
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(rhunder @ 8 Oct 2007, 11:29) Dupa ce am luat carnetul nu ma prindeai in casa de vineri seara pana duminica seara. Acum realizez ca era o nebunie, dar conduceam de placere. Am mers de 4-5 ori la Balvanyos, de 2 ori la poiana sarata, Am facut transfagarasanu, valea oltului, rucar-bran, am trecut si prin fata casei tipului cu veyron, am fost de 3 ori la mare etc Ce cautai la Poiana Sarata ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:49 |