Comercializare Logan 5000 E, sau e alt model?
![]() ![]() ![]() |
Comercializare Logan 5000 E, sau e alt model?
osirus |
![]()
|
||
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Attached thumbnail(s) Logan.jpg ( Size: 123.57k ) Number of downloads: 305 Logan_1.jpg ( Size: 121.01k ) Number of downloads: 264 Logan_..jpg ( Size: 110.01k ) Number of downloads: 300 Logan..jpg ( Size: 121.89k ) Number of downloads: 221 |
||
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|||
jonnylow31 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 February 05 From: Iasi ![]() |
maa, da nasol arata. macar daca ii puneau un volan mai k-lumea, dar l-au lasat pe ala de la solentza, primu. vai de steaua lui, mai bine mai strangi ceva si-ti iei ambiance. dar daca ar fi sa comparat cu un matiz, care e la acelasi pret si aceleasi dotari (
![]() |
--------------------
vreau logan
.
- .
|
|
carman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 9 May 05 ![]() |
Seamana izbitor cu cea prezentata ca fiind de 5000€ dupa testele din turcia din septembrie. Se potriveste bine tipului de echipare gen "Europa". Avea turometru ?
![]() This post has been edited by carman: 21 May 2005, 00:02 |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
o fi vreun model "beta"
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate citisem eu oficialii de la Dacia spuneau ca nu se grabesc cu modelul de 5000e. Mi se pare ciudat sa-l lanseze acum cand au cereri pana peste cap. Daca mai lanseaza si un model super ieftin ... Eu cred ca masina este un model inca in teste.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau eu...imi vand SLZ abia luata si imi cumpar GOLAN
![]() This post has been edited by cristyyy2003: 21 May 2005, 11:45 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Cu cauciucuri de 165? Hmmm, o sa arate ca masinile din Fred si Barney....
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
am vazut si eu unul de vreo saptamana si mi se parea suspect ca nu are ornamentul ala cromat, dar nu am avut timp sa-l studiez mai bine. s-ar putea sa fie , nu a fost nimeni recent pe la dacia? Pe site nu apare nimic nou iar Ambience a ajuns deja la 6000 fara 20 de euri
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Acela este un model de test (alfa, beta,...), sunt din cele facute inainte de productie si alergate prin toata lumea (Sunt modele L0). Nu sunt de vanzare ( oferte dacia ) si nu sunt modele noi. Au ajuns pe strada pentru ca le-au cumparat angajatii Dacia.
Uitasem, Ambience este modelul de 5000E. ( Sa nu va mai faceti planuri ... ) This post has been edited by ironickSQUAD: 21 May 2005, 12:43 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 21 May 2005, 12:50) Cum zici tu man.... Oricum eu nu am de gand sa imi cumpar logan, aveam la un moment dat dar m-am razgandit. Am luat-o p'asta, am investit in ea, o sa mai investesc in ea..... Pana termin creditu' p'asta o pastrez. Bafta! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Avea turometru si masina arata impecabil nici o zgirietura sau altceva care poate aparea la o masina rulata sau de teste si alergata prin toata lumea!Inca mai avea plasticele pe canapeaua din spate!Era achizitionata de la reprezentanta din Floreasca(scria pe numar) si arata rau de tot cu cauciucurile alea inguste.I-mi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu propietarul ca sa aflu mai multe detalii(pina am coborit eu din bloc a plecat). |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E clar: un model pe care l-au chelit complet, cred ca nici macar buzunarele laterale de pe usi nu le are. Mocheta in portbagaj... ce sa mai vorbim! Mi-e teama ca si insonorizarea au lasat-o "pe dinafara".
Oare ce o mai fi avand "lipsa" ? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
te-ai uitat cu atentie, Motor avea????
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
roby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 February 05 ![]() |
Degeaba va distrati pentru ca masina respectriva va avea piata ei asa cum a avut-o berlina, DSN-ul si Solenza Europa. Adica pentru un pret corect primesti o masina fara fite care sa te duca din punctul A in punctul B. Argumentul de baza va fi pretul imbatabil. Sa nu-mi spuneti ca voi v-ati luat Logan pentru ca este o minune a esteticii si designului auto. Tot pretul a fost hotaritor. Daca va uitati cite berline circula inca prin tara (unele chiar mai vechi de 20 de ani)....nu e chiar o prostie sa lansezi o masina super ieftina.
Aici mai trebuie adaugat si faptul ca Renault stie ca odata cu liberalizarea pietii auto in momentul aderarii (eliminarea tuturor restrictiilor referitoare la inmatriculari) piata va fi invadata de oferta second hand din vest (si daca va veti uita pe site-urile occidentale de second hand veti vedea ca e foarte competitiva la masini intre 4000 si 5000 euro) . In Polonia la momentul aderarii piata second hand a crescut cu 30% ! La noi cresterea s-ar putea sa fie chiar mai mare asa ca lansarea masinii de 5000 euro pina la urma va fi chiar o obligatie pentru Dacia ca sa isi pastreze cota de piata. Asta daca nu cumva Dacia va lansa o masina mai mica decit Loganul (s-a zvonit ceva despre un proiect X44) la nivelul acela de pret. S-auzim numai de bine! roby |
-------------------- |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(roby @ 23 May 2005, 08:34) Degeaba va distrati pentru ca masina respectriva va avea piata ei asa cum a avut-o berlina, DSN-ul si Solenza Europa. Adica pentru un pret corect primesti o masina fara fite care sa te duca din punctul A in punctul B. Argumentul de baza va fi pretul imbatabil. Francezii pot scoate si un Logan mai ieftin, dar te vor face sa te simti foarte sarac in el cum a fost si cazul Solenza Europa. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(osirus @ 21 May 2005, 14:20) Avea turometru si masina arata impecabil nici o zgirietura sau altceva care poate aparea la o masina rulata sau de teste si alergata prin toata lumea!Inca mai avea plasticele pe canapeaua din spate!Era achizitionata de la reprezentanta din Floreasca(scria pe numar) si arata rau de tot cu cauciucurile alea inguste.I-mi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu propietarul ca sa aflu mai multe detalii(pina am coborit eu din bloc a plecat). Nu toata productia de L0 a fost alergata. Poate il prinzi pe proprietar .... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Am vazut si eu acu vreo 2-3 luni in fata la Spitalul Militar un LGN din acesta (roti 165 R14, bari complet negre...), era culoare azur. L-am vazut din fata doar...
Si cu SLZ Europa a fost la fel, ea a existat cateva luni inainte sa fie lanasat ala vanzare, dar era disponibila doar pt dealeri, sau ca masina de schimb in caz de accident si reparatie pe casco. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
am vazut si eu ieri una in cluj pe taxi..pacat de rotitele alea...nu merg defel cu masina asta masiva
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
nu mai fiti carcotasi, ca are roti mici...sunt comune cu cele de la 1300? Ei uite ca mai poti transfera ceva de la masina veche in afara bradutului.
Apoi bravo, nu e vopsit spoilerul, mai bine sa il ai vopsit sa il harsiai de o bordura si sa platesti o vopsire ca pe unul nou? Lasa ca se mai upgradeaza masina, daca esti ambitios. Decat berline sau matizuri sau dsn-uri/solenze, mai bine logane...macar au o protectie pasiva mai buna daca ar scoate-o mai degraba, sa mai cada pretul la solenze la mana a doua...etc...intoadeauna e mai bine sa ai mai multe optiuni decat mai putine. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@mil, rotile de berlina erau de 13 si aveau 3 prezoane.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Si cine vrea, se duce si cumpara niste jante aliate de 15'', gume potrivite si gata! a scapat de rotile mici!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si pastreaza rotile originale pentru iarna , cand zapada si sarea ar zgaria jantele bune .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine-si ia "chelia" asta, nu-si mai schimba jantele si gumele; doar cativa excentrici, poate..
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:44 |