DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sa va fie, sila. de voi

alex
post 3 Oct 2007, 23:03
Post #61

Membru autentic

Group: Admin

Suka = Supapa_Jr
Ca-l vad asa motociclist inrait l-as trimite pe www.motociclism.ro/forum dar nici aia nu-l vor, il trimit inapoi radmasa.gif. Au ei desteptii lor, nu le mai trebuie inca unul.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
xcss
post 3 Oct 2007, 23:08
Post #62

Born to Be Epic

Group: Members

alex, nu se poate sa-i f#%i un ban pe IP? Sa nu ma intelegi gresit, nu dau sfaturi, da' ne cam umple timpul de discutii despre chestii probabil mai interesante. Si oare cine-o fi Supapa Sr?!...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
bulan
post 3 Oct 2007, 23:17
Post #63

Membru autentic

Multi nu inteleg ca pentru fiecare cetatean al tarii,EA,TARA,are pregatit oricand un pat la spital sau la puscarie.Asta in cazul in care nu este nevoie de sapa si lopata.
Raposatul Amza Pelea intr-o sceneta cu nea Marin ii zice lui Suca:Ba Suca,ba narodule,ba tu cu bicicleta ta vrei sa mori?Auzi ma nenorocitule da daca mori nu e belea mare ca cimitirul e gol sunt locuri de veci cate vrei.Da daca nu mori ma zevzecule si ramai damblagiu toata viata?Ce te faci ma boule?Ca noi toti trebuie sa plecam la camp sa muncim pamantul.To o sa ramai pe rogojina pus la umbra dar umbra se muta si o sa stai la soare pana seara cand venim noi de la camp.

--------------------
a b c
+
preghicialex
post 3 Oct 2007, 23:22
Post #64

Z

radmasa.gif bulan... ca de obicei o replica adevarata. Va mai trece muulta apa pe Dunare pana cand o sa dispara panzele alea de paianjeni care le au in tartacuta. Ce sa le faci... viata lor se limiteaza doar la atat, viteza, momentul... dar mai incolo... e ceva nesigur, un fel de ruleta ruseasca.

--------------------
X Y Z
Ex: SuperNova
+
radian
post 3 Oct 2007, 23:22
Post #65

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Nene Bulan aplauze.gif

This post has been edited by radian: 3 Oct 2007, 23:23

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
alex
post 3 Oct 2007, 23:33
Post #66

Membru autentic

Group: Admin

s-a lovit de multe situatii cu fraieri cunoscatori in trafic

A, deci nenorociti sunt doar aia care mai uita un semnal, mai schimba o banda fara sa se uite, mai trec pe un galben. Astia care se dau cu 180 la ora cu ultimele troace de masini si uneori se mai incolacesc in jurul unui stalp de le cresc pene, pardon, aripi pentru eternitate sunt uber soferi.

Daca Micutzu asta se infigea, asa de control si in vreun motociclist era tragedie nationala. Asa, pentru ca stalpu nu e viu, a ramas doar erou, evident in mintea unora care nu mai incap pe strada de talentati ce sunt.

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
xcss
post 3 Oct 2007, 23:36
Post #67

Born to Be Epic

Chiar. Sunt curios cum sortau problema daca anihila si un baicar pe parcurs...

--------------------
- - -
+
vijelie
post 3 Oct 2007, 23:38
Post #68

membru violet

From: Bucuresti

Administratia Strazilor era de vina. Ce cauta stalpul ala acolo?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
xcss
post 3 Oct 2007, 23:41
Post #69

Born to Be Epic

Hai sa nu fim kurve. Omul a sfarsit intr-un mod care cam contrazice ce spun fanii lui despre pacifismul sau rutier. Dar de aici pana la a-i mai dori ceva stalpi... cred ca e cam mult. Haideti sa-i dorim mai multi stalpi unuia care vrea sa incerce, nu unuia care deja a experimentat street racingul cum nu trebuia.

--------------------
- - -
+
vijelie
post 3 Oct 2007, 23:48
Post #70

membru violet

Pai si Vasile Roaita lupta pentru dreptul de a munci prin greva, nu? Si ne-au frecat copilaria cu manivela aia de care tragea in '33

--------------------
+
xcss
post 3 Oct 2007, 23:50
Post #71

Born to Be Epic

era atarnat de ea... in timp ce sangele-i curgea siroaie din gaurile facute de gloante de capitalisti...

--------------------
- - -
+
vijelie
post 3 Oct 2007, 23:53
Post #72

membru violet

Ce mai radea strabunicu Matei cand ii povesteam ce ne invatau comunistii la scoala...

--------------------
+
Merced
post 3 Oct 2007, 23:56
Post #73

No fear. No limit. No equal.

Pe mine inca ma mira cum unii oameni incearca sa-l scoata pe acest om, Dumnezeu sa-l ierte, drept un erou. S-au spus cuvinte dure pe aici, eu n-o sa fac asta. Insa nu-s de acord cu astfel de curse, in niciun caz in astfel de locuri.
Si din patania acestui om ar trebui ca toti amatorii sa traga o invatatura si s-o lase mai usor, daca se poate s-o lase de tot. Eu zic ca chiar si-ntro tara cum e Romania, vai de mama ei, daca se aduna cat mai multi pasionati de liniute, fac un proiect, gasesc un teren, etc. e imposibil sa nu primeasca chiar si finantare de la stat(sa nu mai vorbesc de finantari private) pentru construirea unei piste unde sa se dea in voie zi-lumina, sa faca concursuri mai des, etc.
Asa ca in loc sa faca scanal pe forumuri ca nu le plac comentariile majoritatii userilor, mai bine-si pun capul la contributie, daca tot e marea lor pasiune. sleep.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
AMW
post 4 Oct 2007, 03:37
Post #74

Membru autentic

@xcss

mi-ai dus dorul? Nu aveai cu cine sa te certi?...mai are si omul alta treaba decat sa stea pe forum...

cat despre ce ai zis dupa ce am postat eu... radmasa.gif ok...vad ca din diverse motive vrei sa te contrezi cu mine si nu vrei sa vezi decat ce iti convine...n-am timp, chef si nici de ce sa stau sa rasfoiesc prin topicul ala ca sa dau paste aici...la cat ai stat pe topicul ala si ai facut exact asa: furios.gif trebuia sa sti fiecare post.

...dar din pacate nu ai destula coloana vertebrala sa recunosti ca a fost cum spun eu...aa, ca dupaia a degenrat in altele...asta e altceva...asa ca treaba cu maturitatea la tine nu prea se confirma...try something else...

...si mai vad ca in continuare vorbesti fara sa ai habar de ceva...ma bagi in aceeasi oala cu niste persoane care nici macar nu le cunosti etc...chill...ca n-am eu treaba cu ilegalele...sunt o alta mancare de peste...

inca odata iti zic...eu am ridicat mingea la fileu si voi ati dat in ea ca animalele...si e chiar amuzant pentru mine sa vad niste oameni care se cred maturi si in toata firea sa stea cu orele pe net si sa se certe cu niste nickname-uri pe un forum...este de-a dreptul penibil...din punctul meu de vedere.

P.S. Ca sa fie mai clar pentru tine ca poate e mai greu sa intelegi substraturile unui text de la o varsta incolo: Am vrut sa fiu cat de dipolmat se putea cu domnul dumitran in primul post si sa incerc sa ii explic ca nu e "frumos" sa te bucuri de moartea unui om(aici e chestie de educatie...daca uni nu o au de mici ata ete) dupa care am vazut ca se inflameaza multi...si am zis...why not...si asa ma plictisesc prin casa si nu am treaba in urmatoarele 2-3 ore...hai sa fac niste caterinca...sa le ridic mingea la fileu sa vad ce dau din ei...si voi ati dat in mingea aia pana s-a spart.

nono.gif vad ca multi se considera maturi...la casa lor...trecuti prin viata, cu capul pe umeri & stuff dar isi dau "arama pe fata" cu prima ocazie cand se discuta un subiect legat de conflictul dintre generatii...ca la baza bazei cam la asta se rezuma discutia asta...

Asta e, mentalitatea difera de la generatie la generatie...daaaaaaar, fara sa se supere nimeni si fara nici un fel de intentie rautacioasa, acest forum are o medie de varsta destul de ridicata in comparatie cu altele si poate de asta isi are acest forum reputia care o are...exista un grup de useri care incearca sa isi ascuta dintii, de (wannabe)"rechini" ai lumii virtuale, pe oricine...le iese uneori, nu mereu...dar atunci n-ar recunoaste in ruptul capului asa cum le-ar sta bine unor oameni maturi, trecuti prin viata si cu capul pe umeri cum se auto-proclama cu fiecare ocazie care o au.

Noapte buna sau `Neata pt unii

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
xcss
post 4 Oct 2007, 05:57
Post #75

Born to Be Epic

'Neata, AMW smile.gif

--------------------
- - -
+
klaus
post 4 Oct 2007, 09:27
Post #76

步步

Group: Moderatori

Daca eu va zic ca si Bin Laden e venerat de unii...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
miki
post 4 Oct 2007, 09:37
Post #77

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(xcss @ 4 Oct 2007, 00:50)
era atarnat de ea... in timp ce sangele-i curgea siroaie din gaurile facute de gloante de capitalisti...
*

Spre stiinta matale!
V.R. a fost omul reactiunii.... Tragea sirena sa vina jandarmii! Nu de alta, dar, muncitorii erau deja acolo... si nu mai trebuia sa-i cheme nimeni!
Iar boul a murit impuscat din greseala!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
TMihai
post 4 Oct 2007, 09:46
Post #78

Membru autentic

QUOTE(adip @ 3 Oct 2007, 22:43)
Da' nene, de ce nu-l intrebi pe dl. sez ce-ar fi zis daca era chiar el in locul stalpului? Pe ce limba ar fi grait la ora asta?

Deschidea un topic folosind laptopu' si internetul rapid de la zapp...daca iti mai amintesti reclama' icon_mrgreen.gif Ori ne bantuia in timpu' liber.
Totusi promit sa nu ma supar cand o sa ma spulbere un reisar rebel din asta pe sosea. Tot ce-mi doresc e sa mi se deschida airbagu' la logan rugaciune.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
xcss
post 4 Oct 2007, 10:36
Post #79

Born to Be Epic

miki, pe mine ma cam lasa memoria... deh, mai greu de la o varsta incolo... smile.gif

--------------------
- - -
+
radian
post 4 Oct 2007, 10:49
Post #80

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Adica, sa inteleg ca ai fost maror ocular la impuscarea lui VR dar ai uitat detaliile? radmasa.gif

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
xcss
post 4 Oct 2007, 10:50
Post #81

Born to Be Epic

Da... ma duceam sa-mi sarbatoresc pensionarea si-am trecut intamplator pe acolo... smile.gif

--------------------
- - -
+
diaconuliviu
post 4 Oct 2007, 12:27
Post #82

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 22:36)
Ziceam ca ce naiba sa caute familia pe plevnei la ora 1 noaptea[...]

Poate venea de la o petrecere, o onomastica, de ORIUNDE nu e interzis.

On: inmultirea camerelor pe cit mai multe rute ar rezolva doua probleme: la prelucrarea inregistrarii s-ar vedea "pilotii" si li s-ar cere indarat permisele, apoi ar afla si sucka & Co. ce cauta familiile pe strada la 1 noaptea. Ba, urmarite "live" poate ar aduce echipajele de la rutiera la fata locului in timp util.

This post has been edited by diaconuliviu: 4 Oct 2007, 12:30

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
FireChief
post 4 Oct 2007, 15:45
Post #83

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

QUOTE(AMW @ 4 Oct 2007, 04:37)
@xcss

mi-ai dus dorul? Nu aveai cu cine sa te certi?...mai are si omul alta treaba decat sa stea pe forum...

cat despre ce ai zis dupa ce am postat eu... radmasa.gif ok...vad ca din diverse motive vrei sa te contrezi cu mine si nu vrei sa vezi decat ce iti convine...n-am timp, chef si nici de ce sa stau sa rasfoiesc prin topicul ala ca sa dau paste aici...la cat ai stat pe topicul ala si ai facut exact asa:  furios.gif  trebuia sa sti fiecare post.

...dar din pacate nu ai destula coloana vertebrala sa recunosti ca a fost cum spun eu...aa, ca dupaia a degenrat in altele...asta e altceva...asa ca treaba cu maturitatea la tine nu prea se confirma...try something else...

...si mai vad ca in continuare vorbesti fara sa ai habar de ceva...ma bagi in aceeasi oala cu niste persoane care nici macar nu le cunosti etc...chill...ca n-am eu treaba cu ilegalele...sunt o alta mancare de peste...

inca odata iti zic...eu am ridicat mingea la fileu si voi ati dat in ea ca animalele ...si e chiar amuzant pentru mine sa vad niste oameni care se cred maturi si in toata firea sa stea cu orele pe net si sa se certe cu niste nickname-uri pe un forum...este de-a dreptul penibil...din punctul meu de vedere.

P.S. : Am vrut sa fiu cat de dipolmat se putea cu domnul dumitran in primul post si sa incerc sa ii explic ca nu e "frumos" sa te bucuri de moartea unui om(aici e chestie de educatie...daca uni nu o au de mici ata ete) dupa care am vazut ca se inflameaza multi...si am zis...why not...si asa ma plictisesc prin casa si nu am treaba in urmatoarele 2-3 ore...hai sa fac niste caterinca...sa le ridic mingea la fileu sa vad ce dau din ei...si voi ati dat in mingea aia pana s-a spart.

nono.gif vad ca multi se considera maturi...la casa lor...trecuti prin viata, cu capul pe umeri & stuff dar isi dau "arama pe fata" cu prima ocazie cand se discuta un subiect legat de conflictul dintre generatii...ca la baza bazei cam la asta se rezuma discutia asta...

Asta e, mentalitatea difera de la generatie la generatie...daaaaaaar, fara sa se supere nimeni si fara nici un fel de intentie rautacioasa, acest forum are o medie de varsta destul de ridicata in comparatie cu altele si poate de asta isi are acest forum reputia care o are...exista un grup de useri care incearca sa isi ascuta dintii, de (wannabe)"rechini" ai lumii virtuale, pe oricine...le iese uneori, nu mereu...dar atunci n-ar recunoaste in ruptul capului asa cum le-ar sta bine unor oameni maturi, trecuti prin viata si cu capul pe umeri cum se auto-proclama cu fiecare ocazie care o au.
Noapte buna sau `Neata pt unii
*

propun banarea domnului citat pentru jigniri,si poate ne lasa singuri definitiv ,daca tot crede dumnealui ca media de virsta conduce la reputatia pe care o are acest forum(poate ne explica ce reputatie are daciaclub si unde se poate ea verifica)

This post has been edited by FireChief: 4 Oct 2007, 15:58

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
Muttley
post 4 Oct 2007, 16:06
Post #84

From: -

FireChief, daciaclub in anumite medii e vazut ca un forum de "distrusi". De aici inaccesibilitatea unora. Conditia lor inalta nu le-ar permite sa activeze aici wink.gif

Pe de alta parte, e surprinzator faptul ca se incearca "aducerea pe calea cea buna" a membrilor daciaclub prin acest topic. wacko.gif
Suspect, nu?

Edit: ce ai bolduit tu in citatu' ala nu e motiv de banare totusi...

This post has been edited by Muttley: 4 Oct 2007, 16:08

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
finutu
post 4 Oct 2007, 17:01
Post #85

baga un - ..aere!

radmasa.gif

QUOTE(AMW @ 4 Oct 2007, 04:37)

...exista un grup de useri care incearca sa isi ascuta dintii, de (wannabe)"rechini" ai lumii virtuale, pe oricine...l
*

ete draci! nevasta e maimuta munca-i naspa....... si de aici ajungi "rechin" al forumului tongue.gif

This post has been edited by finutu: 4 Oct 2007, 17:12

--------------------
Docia 1710 1943 - 1-B-113456
promo VN2
+
grosse inkultur
post 4 Oct 2007, 17:18
Post #86

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Raspunsul acesta priveste doar categoria "media de varsta" a forumului: ca sa parafrezez un mare autor: tinerii ii judeca pe batrani pentru ce au in cap, batranii stiu sigur ce au tinerii in cap - ei au fost deja pe acolo. To the point: conflictul intre generatii de care povestea AMW este un stereotip psihologic al puberului. Asta mi-a adus aminte ca undeva am citit de ce adolescentii (puberii) sunt diferiti de adult:
"...creierul adolescenților este unic și diferă într-o oarecare măsură de cel al adulților. Deși multe regiuni ale creierului se dezvoltă și se maturizează în copilărie, unele ajung mai târziu la punctul maxim al dezvoltării. Printre acestea se numără cortexul frontal și lobii parietali, zone ale creierului responsabile pentru planificarea acțiunilor și autocontrol. Așa s-ar explica de ce adolescenții nu re­ușesc de multe ori să prevadă conse­cin­țe­le acțiunilor lor. Aceeași ipoteză sugerează de ce tinerii între 15 și 20 de ani sunt impulsivi și sunt dispuși să-și asume mai multe riscuri decât adulții. În plus, tinerii fac mai greu diferența între situațiile peri­culoase și cele cu risc scăzut. Această incapacitate de a recunoaște pericolele, grandomania și dorința de apartenență la un grup de referință conduc de exemplu la accidente rutiere cauzate de viteza excesivă sau de consumul de alcool la volan. "
sursa: http://sanatate.jurnalul.ro/articole/10287...leg-cu-parintii
Boldul imi apartine.
Acuma, eu cred ca am devenit adult fara sa pierd calitatile tineretii (repet, calitatile: energie, impetuozitate, spirit combativ, revolta constructiva, deci nu ma refer la: lipsa instinct de conservare, naivitate, etc.) si de aceea ma intreb, cam cat de tineri ar trebui sa fim ca sa intelegem punctul de vedere vizat de AMW? Ar trebui sa fim puberi? Eu acolo nu ma intorc... radmasa.gif ... e varsta masturbarii (mii de scuze, nu m-am putut abtine).
@AMW si ceilalti "tineri": eu sunt primul care ma ridic si spun: DA, am fost exact ca voi (mai mult sau mai putin). Ultimul lucru pe care am dreptul sa-l fac este sa va fac morala pentru ceea ce sunteti. Nu mi-as permite. Am argumente (nu clisee cu: generatii, soferi de duminica, etc.) pentru punctul meu actual de vedere. Insa, dupa ce omul trece de adolescenta nu mai poate sa-si permita o pubertate tarzie. E perdant si stanjenitor.

This post has been edited by grosse inkultur: 4 Oct 2007, 17:20

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
hash
post 4 Oct 2007, 17:24
Post #87

calculatorist

QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 22:38)
ce va atacati ma atat cu familia...pai daca sotia,fiica sau sora poate chiar mama voastra era pe marginea strazii la ora 00 53 cred ca facea trotuarul...deci numai persoana respectabila nu mai era...fiecare merge cum il taie capul...eu unul merg cum imi permite drumul si limitele mele...si fereasca dumnezeu sa dea un loganist familist,sofer de duminica in mine sa ma darame de pe motocicleta ca mananca numai carboane vreo 10 minute...in fata nevestei,a copilului si poate a masii...nu va vedeti paiul din ochi si ii vorbiti pe altii...dar cand va uitati intre benzi si le ocupati pe amandoua sau cand fortati galbenul cum e??
*

esti interesant baiete .. reusesti sa jignesti oameni pe care nu-i cunosti !

--------------------
- - -
+
Sony
post 4 Oct 2007, 17:32
Post #88

Membru autentic

From: Ban Land

Oare merita un ban?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
xcss
post 4 Oct 2007, 17:40
Post #89

Born to Be Epic

Eu i-as da, da' stau cam prost cu maruntisul...

This post has been edited by xcss: 4 Oct 2007, 17:42

--------------------
- - -
+
Sony
post 4 Oct 2007, 17:51
Post #90

Membru autentic

From: Ban Land

Atunci baga-i una mare! 04.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 03:51
Forum Renault