PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE
![]() ![]() ![]() |
PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE
Stefan_76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
badxzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 November 04 ![]() |
Da , ai dreptate bendix.Acel incident neplacut i se putea intimpla oricarui dintre actualii posesori de Logan si de ce nu, si viitorilor posesori daca nu se remediaza problemele ( materiale de "calitate" + manopera "made in Romania " ).Sper sa ramina un caz singular!
|
--------------------
daewoo
cielo
- ab99ozn
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 11 Nov 2004, 13:40) Frate dar nu ma intereseaza pe mine cu cit ii creste lui Renault costurile si cu cit ii scade profitul. Eu am platit o masina sa merg cu ea, nu sa ma duca altii cu alta la groapa, iar Dacia pentru banii care i-am dat trebuie sa-mi garanteze ca masina e OK in ceea ce priveste siguranta. Daca, in momentul cumpararii imi spunea ca au cheltuit bani putini si masina nu-mi ofera caracteristicile de siguranta standard (directie, frina), atunci le spuneam PASS si gata. Referitor la bula de aer, fii sigur ca daca se intimpla, vor cadea multe capete ceea ce la Dacia n-am sa vad si daca ar fi 5 cazuri. Off-topic, am avut ocazia sa stau de vorba cu directorul de productie si cel de calitate de la Messier-Bugatti (nr. 2 in lume in frine si trenuri de aterizare din ind aeronautica) si-mi spuneau referitor la calitate, o singura data daca gresesti, a doua oara nu se va mai intimpla, pentru ca deja ai iesit din schema. La noi s-ar traduce "ca daca nu cenzurat ochii, cenzurat cenzurat" cred ca iti dai seama ce-am vrut sa zic. |
--------------------
x
x
- x
|
|
cristicojo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 November 04 From: Adjud ![]() |
Ai dreptate dar la noi in RO mai dureaza pana o sa se faca ceva... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2004
- VN 12 COJ Ex. Logan Laureate 1.4, 2004
My new car: Opel Astra Caravan 1.9 120HP Cosmo+, 2006 DA...DA...DA... |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am primit un telefon de la unu din departamentul de rel cu clientii, dupa ce aseara am trimis un mail cu fragmente din acest topic. atitudinea este aceeasi, ba chiar domnul Virgil este amenintat pentru faptul ca a facut publice documentele de service. in interiorul Dacia, problema este cunoscuta sub apelativul Greculescu, si se considera a fi un caz singular, deci nu e periculos. piesa respectiva, recte castea de directie a fost dusa la Tehnocentre pentru a fi studiata. dupa spusele lor, masina este una foarte buna, moderna... normal, si eu cind ma duc la scoala cu un referat, al meu e cel mai tare!!
sa revenim: inainte de punerea in vinzare, masina a fost testata in diferite conditii (aici mi-a bagat si faza cu Capadochia, cu ala de s-a rasturnat). l-am rugat pe om sa tremine cu astfel de aberatii, pentru ca ii vom spune noi cit de buna e masina dupa 2, 3 revizii. deci aceeasi nesimtire, aceeasi ignoranta, ba mai mult, in tupeu exagerat. Ar trebui sa-i pupe talpile domnului Virgil pentru ca nu face destul scandal (daune morale etc.) inca ceva: l-am rugat pe domnul respectiv sa se gindeasca ce s-ar fi intimplat daca in acea masina s-ar fi aflat dinsul impreuna cu familia, rulind cu o viteza de 150 km/h si s-ar fi ivit aceasta "problema minora si singulara". Raspuns: sa nu facem supozitii din astea. mi-a promis ca o sa primesc un raspuns oficial pe care il voi posta. PS: mi-a zis ca nu era nevoie sa facem atita vilva pentru ca domnul virgil ar fi primit un raspuns pe care l-ar fi putut posta. daca citim cu atentie mai sus, vom vedea ca insusi acest domn virgil a declarat ca este tratat de dacia cu spatele. Omul citise cu atentie topicul asta. PPS daca cititi in continuare domnule de la dacia, eu va spun : RUSINE RUSINE si iar RUSINE |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Arrrr, pai daca Dacia se poarta asa, atunci e musai ca povestea sa apara in presa...
![]() ![]() ![]() Vedem ce decide Virgil pana luni. Auzi! Amenintari!? De parca ar fi violat nu-s ce contract de confidentialitate cu ei, sau ce? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
CODE ba chiar domnul Virgil este amenintat pentru faptul ca a facut publice documentele de service Asta e culmea tupeului. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Pe de alta parte mie mi se pare oarecum de inteles. Cei de la Dacia inca nu stiu ce i-a lovit, si au trimis piesa la cei care se pricep, ca sa dea ei un verdict.
Puteau spune totusi si clientului treaba asta, uneori e mai bine sa recunosti ca nu te pricepi la ceva decat sa fii arogant si prost. PS Apropo, avansul acela de 50M se poate recupera fara penalitati? |
-------------------- |
|
daciaclub-claudius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 November 04 ![]() |
Parerea mea referitor la solutia de fata e urmatoarea.
decat sa faci forum cu Dacia, cu Distrigazu, cu Asigurarile cu Secretariatul de la facultate cu etc etc etc... mai bine spui clar: peste tot in jur te izbesti de prostia omeneasca si de delasare. Nu cred ca problema in cauza reflecta o caracteristica a lu' "astia de la Dacia" ci a Romaniei in general. Asa ca dati vina pe "astia de la Dacia" pt. defectiunea tehnica dar pentru amanarile repetate dati vina pt. tara in care traiti. Daca va ganditi bine o sa imi dati dreptate. Vi se pare ca asta e singura problema care o avem noi romanii? Ca "astia de la Dacia" sunt neseriosi ? Sa nu ii disculpam pe baieti dar nici sa ne varsam naduful pe ei pt. felul lor de a fi. Sunt romani. Chiar daca investitorii sunt francezi. Oricum se intampla si la case mai mari. Am auzit ca astia de la Chevrolet (firma serioasa in comparatie cu Dacia) la ultimul model scos pe piata au avut o problema cu o piesa de la pompa de benzina. Si costa numai 15 centi. Dar facea masina nefunctionabila. Cheers, Claudiu. PS: Of course: defectiunea a fost remediata deoarece s-a descoperit la prototip ![]() Maddan, moderator: Am editat mesajul tau de toate tz-urile si aberatiile lingvistice. Esti binevenit aici atat timp cat vei respecta un minim de limba romana. Rogu-te citeste mai intai Regulamentul, si abia apoi mai posteaza. OK? ![]() |
-------------------- |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(bendix @ 11 Nov 2004, 14:59) Daca nu cumva , Doamne fereste !, vei fi implicat in cel de-al doilea caz. Atunci nu vei putea sa-ti mai faci nici o problema ![]() Probabilitatea sa mi se intampple mie acelasi lucru = probabilitatea sa fie un cutremur peste 6 grade in cele 10 secunde cat scriu acest reply desi, mai stii, conduc un renault totusi ![]() QUOTE(bomicabomic @ 11 Nov 2004, 15:55) Frate dar nu ma intereseaza pe mine cu cit ii creste lui Renault costurile si cu cit ii scade profitul. ba te intereseaza si foarte mult. Pentru ca pretul pe care il platesti tu sa ai o asemenea masina este in legatura directa cu pretul de productie. Si acum cum am mai zis, s-a intamplat si la un espace care e 40.000 de euro. Banii nu pot cumpara perfectiunea! Eu chiar nu inteleg? Voi la ce naiba va asteptati? Imediat cum cineva semnaleaza o asemenea problema sa se retraga toate loganurile de pe piata, productia stop, toti de la tehnocentre sa se dea peste cap pentru acest lucru? Nu se poate face asa ceva. Nimeni nu o poate face. Va asigur ca daca problema asta se intampla la vw, bmw, mercedes, la orcine vreti voi, la fel se actiona. Caseta aia nu se analizeaza dupa ochi de gig mecanicu sa va zica imediat cauza. Faptul ca a ajuns la tehnocentre deja mi se pare un lucru extrem de pozitiv. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
chestia cu amenintarea ca a facut publice documente de service este ridicola
![]() ![]() ![]() frate, pai ca sa nu fac publica o chestie, trebuie sa fiu tintuit de un contract / angajament de confidentialitate, sau sa existe probleme de copyright... si si in acest ultim caz e permisa folosirea de fragmente pentru exemplificari, cu mentionarea sursei, obligatoriu. nu prea cred io ca dacia si-a inregistrat formularele de service la osim sau ca tiparirea lor se considera publicare.... maine poimaine o sa le dea ISBN ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 11 Nov 2004, 18:23) Eu chiar nu inteleg? Voi la ce naiba va asteptati? Bineinteles ca nu putem vorbi de perfectiune la o masina de 6-8000Eur. Oricum rata de defect este acceptabila, daca este singurul caz. Eu personal ma asteptam insa ca producatorul sa ofere niste explicatii pentru acest defect; se pare ca nici ei nu le au, dar si in acest caz putea sa-l informeze pe dnul Virgil ca defectiunea este analizata si urmeaza sa fie informat cand concluziile vor fi disponibile. In nici un caz aroganta sau amenintari. Apropo de Espace, cei de la Renault cum au tratat problema? |
-------------------- |
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Tradare tradare da' sa stim si noi!!!
QUOTE(ssilviu @ 11 Nov 2004, 16:23) ba te intereseaza si foarte mult. Pentru ca pretul pe care il platesti tu sa ai o asemenea masina este in legatura directa cu pretul de productie. Si acum cum am mai zis, s-a intamplat si la un espace care e 40.000 de euro. Banii nu pot cumpara perfectiunea! Eu chiar nu inteleg? Voi la ce naiba va asteptati? Imediat cum cineva semnaleaza o asemenea problema sa se retraga toate loganurile de pe piata, productia stop, toti de la tehnocentre sa se dea peste cap pentru acest lucru? Nu se poate face asa ceva. Nimeni nu o poate face. Va asigur ca daca problema asta se intampla la vw, bmw, mercedes, la orcine vreti voi, la fel se actiona. Caseta aia nu se analizeaza dupa ochi de gig mecanicu sa va zica imediat cauza. Faptul ca a ajuns la tehnocentre deja mi se pare un lucru extrem de pozitiv. Merita omul sa afle macar adevarul, nu crezi? Si atunci nu se mai facea atata caz aici pe forum, poate nici nu aflam. Si fi tu sigur ca aia de la BMW, VW etc. i-ar fi spus omului care a fost problema. Si inca o chestie ... bunul simt doare? This post has been edited by JohnyBe: 11 Nov 2004, 16:45 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nimeni nu se asteapta la perfectiune. Nimeni nu se asteapta sa opreasca Dacia productia, ar fi trist daca s-ar intampla asta. Dar vrem:
1. Dacia sa trateze aceasta problema cu seriozitate, sa investigheze si nu sa "ascunda sub pres" in speranta ca nu se mai intampla 2. Dacia sa ne trateze cu respect. E absolut normal sa fim ingrijorati - daca ma anuntau de la inceput ca "masina e ieftina da' nu garantam ca nu vi se va bloca volanul din cand in cand" SIGUR nu o cumparam. Implicit eu ma astept la o minima calitate in ceea ce priveste siguranta, si nu cred ca Dacia vrea sa ne spuna "asta este, e o masina ieftina, ce va asteptati?". 3. Dacia TREBUIE SA ISI ASUME RESPONSABILITATEA. Asta e diferenta intre o companie adevarata si o adunatura de ageamii. Sa spuna "da, asa este, recunoastem ca e o problema foarte grava si o tratam cu toata seriozitatea, o sa va spunem pana la data X care au fost concluziile investigatiei noastre, facem tot posibilul ca asa ceva sa nu se mai intample". In nici un caz sa nu vina cu amenintari ieftine ca ei sunt cei care au de pierdut in toata afacerea asta daca nu se poarta cu manusi, e trist daca nu-si dau seama. Bineinteles ca nu ma astept sa imi garanteze ca nu se va mai intampla - nici nu i-as crede daca ar face-o. Dar as vrea sa vad ca fac tot posibilul ca sa identifice problema ( & evident sa elimine cauza daca nu exista o probabilitate maricica sa nu fie un caz singular), si mai vreau si sa vad ca trateaza problema dupa gravitatea ei si nu numai dupa numarul de proprietari care au avut aceasta problema. In alta ordine de idei - trimit azi mesajul "din partea grupului" (suntem deja peste 100) cu link-ul la petitie, va zic daca primim un raspuns oficial. Sper sa se comporte ca niste profesionisti si sa ne ia in serios. O sa postez toate raspunsurile Dacia. Bineinteles ca puteti sa semnati in continuare, sa vada cei de la Dacia ca lumea e interesata. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Kramer @ 11 Nov 2004, 18:33) Bineinteles ca nu putem vorbi de perfectiune la o masina de 6-8000Eur. Oricum rata de defect este acceptabila, daca este singurul caz. Eu personal ma asteptam insa ca producatorul sa ofere niste explicatii pentru acest defect; se pare ca nici ei nu le au, dar si in acest caz putea sa-l informeze pe dnul Virgil ca defectiunea este analizata si urmeaza sa fie informat cand concluziile vor fi disponibile. In nici un caz aroganta sau amenintari. Apropo de Espace, cei de la Renault cum au tratat problema? la faza cu espace-ul raspunsul a venit dupa 2 luni, piesa fiind de asemenea trimisa la tehnocentre. Dacia nu are ce raspuns sa dea pentru ca MOMENTAN, nu stie. Dupa analiza de la paris, vom afla. La faza cu amenintarile, deh, mentalitate romaneasca |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ssilviu, am eu impresia sau tu lucrezi pe la dacia ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
OFF TOPIC: Dintr-un topic destinat unei probleme destul de grave la logan vad ca s-a ajuns spre final la o tiganie de 2 lei unde fiecare se crede mare scandalagiu. Iar moderatorii, care ar trebui sa aiba grija sa fie discutiile la subiesct, nu prea isi fac simtita prezenta. Ultimele pagini ale discutiei ar trebui sa fie la "cafenea" si nu aici.
ON TOPIC: Poate domnul Virgil, sau altcineva care a inteles bine ce s-a intamplat sa mai explice odata exact fenomenul? Nu inteleg daca directia s-a blocat si abia mai apoi a reusit sa o deblocheze dar mergea greu (cum scria pe la inceput) sau nu mai putea vira dreapta iar stanga mergea fara probleme pana in punctul blocat. Ma mai intereseaza daca dupa deblocare la rotirea completa a volanului stanga - dreapta nu se simtea cum agata in punctul unde se blocase. Mi se pare curios daca nu se intampla asa. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
ssilviu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt ca asta e motiv de dat cu pietre in logan
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
ssilviu: Probabil...preventiv, stiu eu...
![]() TheSaiLor: pentru ca nu e chiar tiganeala de 2 lei. Din pacate e o discutie relativ la obiect (din pacate caci era mai bine sa nu fi existat ...obiectul discutiei) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE Din pacate e o discutie relativ la obiect Klaus, nu neg faptul ca la baza discutiei este problema tehnica aparuta dar, cel putin pentru mine, este destul de greu sa aflu ceva nou despre ce s-a intamplat sau ce mai crede alt membru ca ar fi putut provoca asta fara a fi nevoit sa citesc posturi intregi despre nemultumirea cu care sunt tratati unii dintre noi de VC. Raman de parere ca ar trebui macar un alt topic la "Probleme tehnice" intitulat ceva de genul "nemultumiri fata de comportamentul DACIA" sau umn alt nume potrivit. Oricum cine frecventeaza forumul o sa stie despre ce e vorba sau poate fi chiar mentionat la inceputul topicului. Imi cer scuze pentru OFF TOPIC ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa ramanem la obiect. Asteptam de la Virgil si de la vv reactiile Dacia.
Si acest thread nu are drept scop aruncarea cu pietre in Logan, ci stupefactia fata de modul in care isi trateaza Dacia clientii, cu abureli de marketing cand omul putea sa-si piarda viata!! Defectiunea la caseta de directie, la o masina nou-nouta, este de nescuzat. Dacia trebuia sa reactioneze prompt si puternic, pentru a isi asigura clientul ca treaba nu numai ca nu se va repeta (la el sau la altii), dar si ca ei inteleg gravitatea problemei. Or, ei au dat-o la scaldat, si acum mai si maraie. NU asta asteptam de la Dacia. Ei au o MARE problema, un om putea sa-si piarda viata din cauza unei piese nou-noute, omologate si verificate (?) de Dacia. Daca i se bloca directia pe serpentine, la 40 km/h? Cata vina avea atunci Dacia? Daca nu intelegeti asta, atunci va meritati atat masinile care se defecteaza mai des decat ploua in tara asta, cat si tara insasi in care traiti. Sincer! Eu unul astept din partea Dacia o transparenta masiva in aceasta problema, ca potential client al lor. O musamalizare a cazului le va iesi pe nas, in presa, ii asigur. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum v-am spus lucrez in daune...nu pot da date reale pentru ca nu am voie dar va pot spune ca exista un caz de accident frontal serios la care nu au sarit airbagurile(omul ii da in judecata e hotarat) si un alt caz al unui prieten de-al unui coleg caruia pur si simplu i s-a rupt coloana de directie(aici nu stiu prea multe eu banuiesc ca era vorba de cuplaj) din fericire omul nu a patit nimic... Cred ca sunt mai multi cu probleme dar evident nu stiu de forumul asta...pun si eu o intrebare se poate recupera avansul si daca da in ce conditii?
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
asybo, daca ai legatura cumva cu acei oameni, roaga-i sa intre pe acest site si sa povesteasca ei ce si cum. Nu trebuie sa te implici tu (asta e, fiecare are contractele si restrictiile lui), insa cei afectati pot face publice problemele lor pentru o mai buna informare a celorlalti.
Pe langa: cei de la Dacia fac o imensa greseala daca nu se prind suficient de repede ca vremurile s-au schimbat, informatia circula rapid, zvonurile si mai si, iar politica (,) capului intre urechi este cea mai proasta cu putinta. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
s3bi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 October 03 From: Pucioasa ![]() |
eu sunt foarte foarte nervos nu am cuvinte cu care sa pot explica nesimtirea daciei. daca ia cineva (sa zicem eu) documentele scanate si atasate aici si le trimite anonim la televiziuni si ziare eventual insotite de un link catre acest topic. da, sunt un nesimtit si ce daca la fel si dacia. OAMENI BUNI E VIATA OAMENILOR IN JOC CHIAR NU VA INTERESEAZA?
Ce daca a fost un singur caz? daca aceesta era unul nefericit? Mai nasol e ca mai sunt si alte probleme grave de care nu stie nimeni |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
|
|
GolfIII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 506 Joined: 5 April 04 ![]() |
oarecum OFFTOPIC... si nu prea
QUOTE(ssilviu @ 11 Nov 2004, 18:23) Va asigur ca daca problema asta se intampla la vw, bmw, mercedes, la orcine vreti voi, la fel se actiona. Caseta aia nu se analizeaza dupa ochi de gig mecanicu sa va zica imediat cauza. Faptul ca a ajuns la tehnocentre deja mi se pare un lucru extrem de pozitiv. Gresesti. Nu as fi intervenit dar mi se pare ca incerci sa minimalizezi vina Daciei inainte cat, mai ales, dupa aparitia problemei... Am o cunostiinta care acum cativa ani a fost sunat de P... Romania sa vina in service sa-i schimbe nu-stiu-ce la geamul unui G IV. Tipul isi luase masina SECOND din Germania si iti dai seama ca a fost stupefiat de faptul ca-l sunau si-l invitau in service. VW il rugase pe fostul proprietar sa-i comunice adresa lui dupa care a luat legatura cu P... Lucrurile pe care le amintesti tu nu prea se intalnesc peste granitele tarii. Si cei mai vinovati tot noi suntem, ca-i toleram... |
--------------------
Volkswagen
Golf III
1995
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 11 Nov 2004, 17:23) ba te intereseaza si foarte mult. Pentru ca pretul pe care il platesti tu sa ai o asemenea masina este in legatura directa cu pretul de productie. Nimeni nu o poate face. Va asigur ca daca problema asta se intampla la vw, bmw, mercedes, la orcine vreti voi, la fel se actiona. 1.Eu platesc pretul pentru o masina normala cu directie si frina. Ca asa zice Dacia, ca daca dai intre 5700-8000 Euro, masina are in dotari aceste lucruri pe care le-au inventat altii acum 100 de ani. Nu ma intereseaza ca pe ei ii costa mai mult sa dea o masina cu frina si directie. E treaba lor, strategia lor. Vrei sa-mi zici ca daca dau 8000 de euro, e normal sa i se blocheze directia? 2. VW a chemat anul trecut 60.000 de Touareguri la service pentru un banal surub care prindea centura de siguranta. Asa ca... |
--------------------
x
x
- x
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(GolfIII @ 11 Nov 2004, 19:47) oarecum OFFTOPIC... si nu prea Am o cunostiinta care acum cativa ani a fost sunat de P... Romania sa vina in service sa-i schimbe nu-stiu-ce la geamul unui G IV. Tipul isi luase masina SECOND din Germania si iti dai seama ca a fost stupefiat de faptul ca-l sunau si-l invitau in service. VW il rugase pe fostul proprietar sa-i comunice adresa lui dupa care a luat legatura cu P... Nu are nici o relevanta ce spui. Sunt doua cazuri diferite. La dacia e un caz particular, la vw era unul generalizat. Nici VW nu avea cum sa reactioneze mai repede, pentru ca dpdv TEHNIC nu se poate mai repede. De la Mioveni a ajuns la tehncentre relativ repede datorita legaturii directe intre cele doua locatii. Daca chestia asta se intampla in .ro la un passat( asta in caz ca nu se gasea un gigi mecanicu de la porsche romania sa-si dea el cu parerea privind problema, si sa primeste un raspuns bombastic pe mail) ca sa ajunga in germania caseta aia de directie, lua mult mai mult timp. Si raspunsul ar fii venit mult mia tarziu. Dar deh domne, e vw, se iarta, ca nu e dacia bomicabomic 1. este un caz singular 2. este un caz generalizat This post has been edited by ssilviu: 11 Nov 2004, 18:26 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
GolfIII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 506 Joined: 5 April 04 ![]() |
@Ssilviu: Se pare ca nu ai inteles ceea ce am vrut sa spun eu si multi altii aici pe forum: Eu nu spun ca ar trebui chemate toate LGN in service, deci nu-mi spune laitmotivul cu "caz singular". Eu spun doar ca ceea ce s-a intamplat este UN CAZ GRAV si Dacia ar fi trebuit sa-i acorde o atentie deosebita lui Virgil. Eu ti-am dat exemplul respectiv pentru a intelege cat pret pun alti contructori pe clientii lor. Asta dupa ce tu ai spus ca si pe alte meleaguri este la fel. Sunt perfect de acord cu Dacia care a trimis caseta la expertiza, si nu e normal sa cheme toate LGN in service pe baza unor speculatii sau ipoteze asupra cauzei care a putut determina asta. Dar e inacceptabil sa ai o astfel de atitudine...
|
--------------------
Volkswagen
Golf III
1995
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
inteleg ca se poate intimpla si la case mai mari, dar astia marii isi cheama clientii cu masinile in service la verificari, ii despagubesc fara numar pe cei care au avut de suferit (virgil al nostru a avut de suferit)
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:33 |