Totul despre masina mea, ATENTIE !!! multe poze. marime ~180k/buc
![]() ![]() ![]() |
Totul despre masina mea, ATENTIE !!! multe poze. marime ~180k/buc
LucVer |
![]()
|
||
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am pus-o pentru caldura . de fapt pentru a separa caldura motorului de habitaclu. pentru perioada de vara. este confectionata din izopren.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
OK. Credeam ca este pentru zgomot!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai " where is the fun in that ? "
![]() mie imi place sa se auda ![]() in plus pentru zgomot se poate adauga blana la capota . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
momentan am un lapsus si imi scapa denumirea firmei. se afla la piata presi libere unde se tinea tibco.
pretul este secret ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica se afla in acdrul Romexpo, undeva intre poarta si rondul central, al doilea rand de cladiri pe partea dreapta.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 15 Dec 2004, 12:54) pretul este secret ![]() E clar cred ca stiu cine ti le-a facut cadou "mosule" ! ![]() This post has been edited by costi: 15 Dec 2004, 14:01 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
la pariu ca nu
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu...?
Pacat ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu doar am mers cu el sa le ia si sa le montyeze pe masina. Evident sa le si laud.
![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
GeorgeB |
![]()
|
de cand am avut carnet am condus muuulte masini . pe astea le am in familie
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu stiu care si pe ce motiv mi-a sters postul
![]() QUOTE(GeorgeB @ 17 Nov 2004, 07:36) ulei am valvoline full sintetic , 10w40 Vezi ca acel ulei NU este full synthetic ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ups
![]() ![]() ![]() ![]() hehehehe ca sa stie si domnul creative , eu nu mi-as da in veci supernova mea pe un logan. in plus era pusa la punct cand a aparut loganul . si ca sa poti dormi si matale la noapte , sa stii ca am performante mult mai bune ca un logan. iar bani nu o sa mai dau in veci pe o dacia . urmatoarea mea masina vreau sa fie subaru. chiar daca o sa strang 2 ani bani pentru ea , aia vreau sa-mi iau . tu poti sa stai cu loganul ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
eu am luat ulei Castrol gtx3 full sintetic sunt sigur ca asa e.. 10w40, am dat pe 4l 1,4mil
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
mi-am tras si eu tobe de inox borla traseu complet dupa catalizator + ornament tot borla de 75 mm pt efect vizual.
am facut test drive cu cronometrul pan la suta si mi a iesit cam ~ 11,8 in loc de 12,si ceva. Poate ca unii nu o sa ma credeti, dar asta poate masina mea. Urmatoarele modificari vor fi:filtru de aer sport jante din aliaj de 14 subwoofer pe spate MODIFICAT SOFT DE PE CALCUL masinii ( nu vreau sa schimb chipul ) eventual scos catalizator geamuri electrice +alte maruntisuri care vor mai fi necesare si volan din piele momo (dar inca ni am gasit) P.S nici je nu mi-as masina pe un logan 1.6 pt ca mie nu imi place loganul, nu mi se pare a fi o masina cu care sa mergi ca dementu cu ea si nici prea stabila nu cred ca e.. oricum urmatoarea masina pe care o sa mi-o iau o sa fie ori audi a4 sau seat toledo sau ibiza sau vw bora sau passat |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
GeorgeB |
![]()
|
cum adica sa schimbi softul fara sa schimbi chipul ? la supernova nu se poate rescrie chipul (aka softul)
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bei, nu va luati aiurea de logan... daca un nebunatic de pe acilea (creative care este) sta off topic asta inseamna ca tre sa ii cintati si voi in struna???
cind george avea toate astea pe masina loganul abia se lansa la paris ... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 25 Dec 2004, 17:14) cum adica sa schimbi softul fara sa schimbi chipul ? la supernova nu se poate rescrie chipul (aka softul) nu-mi pune pistolul in teasta pt ca asa am auzit ca s-ar putea schimba curba de aprindere al jafului (a.k.a calcul masinii) de pe masina,iar curba asta cica ar fi softul nu chipul... asa am auzit... |
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
GeorgeB |
![]()
|
vino diseara la intalnire sa-ti explic mai pe larg
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
dudy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 21 November 04 From: Pitesti ![]() |
se poate schimba si softul softul, si este mult mai usor( 4 min)dureaza
|
--------------------
cp...urmeaza
super nova
- AG 99 DUD dupa 2 blituri,daca nu sunt in spate sunt in dreapta
|
|
GeorgeB |
![]()
|
detalieza te rog
![]() se pare ca am ratat postul asta ![]() am inteles ca nu se poate modifica ce este deja scris in chipul asta. deoarece chipul nu permite asa ceva . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
alexmirica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 86 Joined: 1 July 04 ![]() |
Mai nou, toate cipurile sunt Flash, nu sunt OTP, adica se pot RESCRIE de cate ori vrei... S-a adoptat aceasta solutie deoarece in ultima vreme cipurile OTP (care se scriu o singura data si atat) au devenit mai scumpe decat FLASH (ce pot fie rescrise de peste 1M ori).
|
--------------------
Alfa Romeo
147 2.0 TS Alfa Romeo 147 2.0TS rules!!!
--------------------------------------- O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo. (Nietzsche) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri. (Mark Twain) ------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
si la supernva este flash ? ca eu stiam ca NU !
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Daca are acelasi calc ca si la SLZ, DA.Mie cand mi-au modificat parametrii chipului, au rescris pe chipul din calcultor nu l-au inlocuit cu altul.Dar, repet, asta la SLZ.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
manel_speed81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 April 05 ![]() |
e marfa masinuta.interioru e belea,jante frumusele.ar fi super daca ai lucra-o si putin la exterior,da ai grija ce spoilere iti pui ca la gropile din micu paris...eu unu tin f mult la aspectul exterior si la sunetul cailor putere(asta e boala mea)...si bravo tie ca ai reusit sa-ti faci un tunning incat sa lasi multe masini de marca in urma.Parerea mea : n-o vinde,daca tot te-ai chinuit sa o aduci la valoarea asta,fa-ti-o cum ai visat tu sa o ai,mai bagi ceva in ea si o faci"unique",(o vopsea marfa,un tunning exterior,bass-i si mai poti schimba si alte piese care sunt standard).Bafta in continuare si ai grija de gagica ca e belea
![]() |
--------------------
Dacia
1310 berlina
- B 24 UDA
|
|
Alex NOS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 1 March 03 From: Craiova ![]() |
Eu am facut cam aceleasi modificari ca tine..Adica..
Performante:chip Elca,K&N,bujii Beru 4 electrozi,catalizator si toba mica date jos,toba mare Powerfull,traseu evacuare direct(teava de diametru marit) Am ulei castrol Formula RS 10w60 si am pus si Duralube.. Interior:scaune vectra,cd sony,statie majestic 2x300,10 difuzore+sub(dif 30 cm) Exterior:stopuri clare,jenti 13(nu am luat mai mari pt ca vreau aceleratie),si un mic kit exterior,lumin rosie sub masina(fata spate),body graphics(vinil),175/70 fata si 185 spate.. Si am mai usurat masina cu 50 kg permanent ![]() Toate astea m-au costat 1700 Euro..A durat 1 an si 1/2 sa o termin...Dar a meriat..Sa vada astia cu masini mai tari cum si-o iau de la un dsn amarit ![]() PS:Si merg cu ea la curse..Si dupa 3 ani nu mi s-a stricat nimic..merge frumos,nici o problema,dar o si ingrijec..0-100 km/h in 10.5 s ... This post has been edited by Alex NOS: 9 May 2005, 17:54 Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 153.96k ) Number of downloads: 543 4.jpg ( Size: 273.56k ) Number of downloads: 472 |
--------------------
Dacia
Supernova modificata
- DJ 83 ALP Strada: 0-100km/h 10.5-11s
Concurs: 0- 100km/h ????? |
|
GeorgeB |
![]()
|
baga niste poze cu interiorul
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:43 |