Pensiune retrasa - Caut imposibilul
![]() ![]() ![]() |
Pensiune retrasa - Caut imposibilul
geocosma |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Iti recomand in Secuime, la Zetea baraj... acolo toata lumea se ocupa cu turismul... 12 euro/noapte, mic dejun si pranz inclus, home made, dar ...bufet suedez...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, @geocosma din pacate pe mine m-ai pierdut, nu bag masina acolo.. poate in cel mai rau cazul loganul dar nu cred
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Din pacate nu prea gasesti locuri frumoase, unde se ajunge usor cu putina lume.
Am trecut aseara pe la Cheia si nu parea a fi foarte multa lume...mi s-a parut chiar prea liniste. Drumul pana acolo se super (asfalt perfect, nu foarte aglomerat si relativ usor de condus). Din pacate nu m-am oprit decat cateva minute, dar parcarile erau majoritatea goale si nu am auzit muzica pe nicaieri (era cam 8-9 seara). |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
Incearca sa cauti DEJANI.E pe langa Fagaras,chiar sub munte,super linistita zona.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Pana la urma, unde ai fost?...
|
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu am gasit timp
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
Oricum e util acest topic...asa ca si alte sugestii sunt binevenite...
![]() This post has been edited by TRANCA: 28 Oct 2007, 22:06 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
1. Depinde ce fel de liniste vrei. Eu iti recomand Balvanyos Mie imi place si chiar e liniste, comparativ cu orice statiune din sudul tarii unde o sa auzi muzica la maxim din cel putin 2 masini/3 parcate.
Preturile sunt rusinoase: 800 de mii o camera cu doua paturi, grup sanitar dus in camera, frigider, televizor (cu 5 posturi din care 4 unguresti, da nu conteaza), iar din aia 800 de mii primesti inapoi 100 pentru mic dejun. Mancarea e cea mai buna pe care am mancat-o in romania si portiile enorma. Ca ex. o friptura (ceafa la gratar de dimesiune mare este 105.000). Cea mai scumpa ciorba\; gulas de fasole in pita este 52.000 si cea mai ieftina este supa de pui cu taitei 20.000 lei. Despre ce ai de vizitat cauta pe net ca e mult de povestit. 2. Cheia nu ma e ce a fost. Daca vrei sa iti intalnesti cunoscutii din Bucuresti de care ai reusit sa scapi pana atunci te duci la cheia-Muntele rosu. Si o spune cineva care e din zona. 3 Dupa cheia/muntele rosu mergand spre drumul spre brasov, treci de bratocea si parca e alta zona. Acolo iti recomand un motel la 8 Km de Sacele-Casa Valasoaia. Mie mi-a placut, mancarea aceptabila si personalul serviabil (de genul isi cerea scuze pana la usa ca nu a inteles ca la comanda una din portii era cu cartofi prajiti si nu natur si a trebit sa astepte persoana pana i-a adus prajiti). Tot mai retrasa mi se pare si poiana sarata. cel putin cand am fost eu era liniste, pacatuieste cu preturile marisoare la mancare si ospatarii dezinteresati. Prin sudul tarii ar fi interesant de vizitat comana, dar sunt drumurile groaznice si nu pot sa-ti spun de preturi ca nu am platit eu. Cam atat din ce imi amintesc acum. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Pentru cunoscatori...www.pensiuneapoianaizvoarelor.ro
![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
pensiunea hora cu brazi masivul piatra craiului supermisto
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:11 |