DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema de nerezolvat, Paraie Scartaie de toate

djvibecmc
post 20 Oct 2004, 21:41
Post #1

Upgrade

Group: Members
From: Ploiesti

Problema mea este urmatoarea : acum vreo 20 000 de KM masina mea a suferit un accident adik o ciocnire centru-dreapta fata cu un stalp! nu a patit mare lucru, decat radiatorul ei si radiatorul de AC s-au distrus si farul dreapta si aripa dreapta putin deplasata si niste fire si furtune pacolo! motorul nu a patit nimik.. in schimb cutia de viteze e mai aproape de mine smile.gif) .. e ma rog de vreo 10 000 de KM incoace tot se aude un parait scartait cand virez de volan total sau in curbe mai mari de 60 de grade si la viteze mici, ci cand plec de pe loc cateodata... ! bun .. cand ploua nu se mai aude nici dreaq si merge frumos! cand e cald si frumos afara paraie scartaie zici ca se rupe in doua. Am fost cu ea la revizie si in ziua respectiva a plouat... si am fost de inca 2 ori si in ambele zile cand am fost a plouat ( eeeh asta e am ghinion ). Ultima data le-am explicat alora de acolo cum sta treaba au desfacut tot sistemul de directie care spre uimirea mea si a lor nu avea absolut nimik ( ca le schimbasera la revizia trecuta ) au baga ulei si vaselina prin toate coltisoarele si nu au reolvat nimik decat temporar vreo 2 -3 ore si dupa aia si-a revenit.. .. eh in schimb acum de curand au observat ei ca ar fi stramb shasiul cu vreo 4 mm ( milimetri ) si ca asta ar fi problema... au indreptat ceva la el..si parca e o mica foarte mica schimbare... cred ca de la accident tre sa suport consecintele acum nu? ma gandem ca poate exista vreun W40 dala sau vreun spray ceva sa bag pe undeva ( problema e ca nici nu stiu unde ) , adik sa fac acceasi atmosfera ca atunci cand ploua! poate nu se mai aude ! VOI CE ZICETI mersi anticipat.. P.S. ma scuzati dak ati citit prea mult! , mi-e mi-a luat mult sa scriu !

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008 - PH 11 CYD
Get rich or.... get Diesel!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RIon
post 20 Oct 2004, 21:50
Post #2

pasionat

From: CJ

poate trebuie sa faci o gresare. lonjeroanele nu s-au strambat?

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
13nov
post 21 Oct 2004, 09:29
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Din ce zona vine scartaitul/paraitul? Ai schimbat placutele de frana de curand?

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
djvibecmc
post 21 Oct 2004, 23:57
Post #4

Upgrade

QUOTE(RIon @ 20 Oct 2004, 21:50)
poate trebuie sa faci o gresare. lonjeroanele nu s-au strambat?
*

Am facut .. nu stiu

--------------------
+
inconturnabil
post 22 Oct 2004, 07:40
Post #5

Membru

Ai verificat directia pe stand?

--------------------
ALFA ROMEO GIULIETTA 2011
+
djvibecmc
post 24 Oct 2004, 23:40
Post #6

Upgrade

Da... directia merge perfect! eu cred ca e de la suportul acela pe care sta motorul!

--------------------
+
13nov
post 27 Oct 2004, 15:45
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

"e ma rog de vreo 10 000 de KM incoace tot se aude un parait scartait cand virez de volan total sau in curbe mai mari de 60 de grade si la viteze mici, ci cand plec de pe loc cateodata... ! bun .. cand ploua nu se mai aude nici dreaq si merge frumos!"

Vezi daca dispare zgomotul cand franezi! Daca da, insemna ca e de la etrier, daca nu dispare, verifica tampoanele motorului, adica cu motorul oprit si rece, apuca-l de unde poti (de preferat de partile mai solide) si misca-l cat poti de tare in toate directiile daca scartaie inseamna ca e din sistemul de prindere al motorului si ai rezolvat misterul.

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
djvibecmc
post 4 Nov 2004, 14:39
Post #8

Upgrade

Am gasit de unde venea problema ... dupa accident cand mi-au refacut aia sudurile prin fata peacolo nu le-am facut prea bine si se atinge shasiul cu structura masinii ma rog nu stiu sa ma exprim dar chestia e ca se freaca alea pe acolo si aia paraie si scartaie.. deci odata face in fata dreapta unde a fost bushitura si mai face pe diagonala in spatele axului de directie unde se prinde cu o chestia shasiu de celelalte chestii ! i-am dat cu ulei de motor si nu mai face de vreo 6 zile nu stiti cumva vreun lubrifiant mai bun??? k sa-i dau sa nu mai faca vreo luna asa cel putin/???? mersi anticipat!

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 07:58
Forum Renault