Problema de nerezolvat, Paraie Scartaie de toate
![]() ![]() ![]() |
Problema de nerezolvat, Paraie Scartaie de toate
djvibecmc |
![]() ![]()
|
||
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
poate trebuie sa faci o gresare. lonjeroanele nu s-au strambat?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce zona vine scartaitul/paraitul? Ai schimbat placutele de frana de curand?
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Ai verificat directia pe stand?
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Da... directia merge perfect! eu cred ca e de la suportul acela pe care sta motorul!
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
"e ma rog de vreo 10 000 de KM incoace tot se aude un parait scartait cand virez de volan total sau in curbe mai mari de 60 de grade si la viteze mici, ci cand plec de pe loc cateodata... ! bun .. cand ploua nu se mai aude nici dreaq si merge frumos!"
Vezi daca dispare zgomotul cand franezi! Daca da, insemna ca e de la etrier, daca nu dispare, verifica tampoanele motorului, adica cu motorul oprit si rece, apuca-l de unde poti (de preferat de partile mai solide) si misca-l cat poti de tare in toate directiile daca scartaie inseamna ca e din sistemul de prindere al motorului si ai rezolvat misterul. |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
djvibecmc |
![]()
|
Am gasit de unde venea problema ... dupa accident cand mi-au refacut aia sudurile prin fata peacolo nu le-am facut prea bine si se atinge shasiul cu structura masinii ma rog nu stiu sa ma exprim dar chestia e ca se freaca alea pe acolo si aia paraie si scartaie.. deci odata face in fata dreapta unde a fost bushitura si mai face pe diagonala in spatele axului de directie unde se prinde cu o chestia shasiu de celelalte chestii ! i-am dat cu ulei de motor si nu mai face de vreo 6 zile nu stiti cumva vreun lubrifiant mai bun??? k sa-i dau sa nu mai faca vreo luna asa cel putin/???? mersi anticipat!
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:58 |