Mentalitati si experienta la volan, despre oameni grei de cap
![]() ![]() ![]() |
Mentalitati si experienta la volan, despre oameni grei de cap
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
DINAMO!!!!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bingo!
Si cum se pronunta Dinamo pe ungureste? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Buey ma bag eu la stritreising d-asta.
Am facut server de NFS pe 127.0.0.1. Hai cine are cojones sa intre sa va dau fum. Acum serios, am vazut o multime de Beamveuri la care motorul mai avea ceva vlaga in el, dar frane ioc, directie ioc, cauciucuri slicks din cauza uzurii pronuntate. Muzica era la maxim, esapament sport frate, se plimbau baietii cu ele cand luau alocatia sau ceva bani de la parinti si apoi ii vedeai la stirile de la ora 5. Ce mai , shit raising! |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sucka |
![]()
|
![]() SnS Crew Group: Members Posts: 3 Joined: 23 October 06 ![]() |
=)) da...clar...daca fac o cursa cu cineva...nu se pune problema ca nu am cu ce...si motocicleta poate relativ putin,e ceva cu performante mici...de incepatori...pentru ca pe langa tarate mai am si putin creier in craniu si nu vreau sa fiu carne de tun...totusi sa fim seriosi...daca te bagi intr-o cursa cu final nesigur...esti clar sarit de pe fix...sau iti doresti moartea...ar fi bine sa fie toate ca in tokio drift sau 2fast2furious...cand schimba aia la viteze zici ca mesteca-n mamaliga...oricum,traim in REALITATE,nu ii putem da load game cand murim sau gresim ceva,fiecare si-o face cu mana lui,si fiecare isi pune viata in mainile cui are incredere (pasagerii)
|
--------------------
Dacia
1100
- B 69 SCK
1969
|
|
vijelie |
![]()
|
Zi fiule facem o liniuta sau nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Ma baieti, sa nu ziceti ca nu "ati dat in masina" ca va faceti de ras. Toti ati dat si sunteti niste ipocriti daca spuneti altceva (sony te am la mana
![]() Aratati putin respect pentru un mort (nu pentru "micutzu") |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Bre da' pe micutzu ala cu ce viteza l-a dus la cimitir?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca ai sti ce mutatii a suferit psihicul uman in urma dezvoltarii tehnologiei... ehehe.. ai vrea tu sa fii mai in varsta... sa stii ce e viata reala, si cum se deosebeste ea de cea virtuala... dar e greu. ar insemna sa citesti niste carti, sa studiezi un pic. ai fi surprins sa vezi ca unii oameni gandesc mai putin decat o faceau stramosii nostri care nu mergeau decat la arat la camp...
sa vezi ce viitor de aur avem... off. pe ciat nu intra nimeni? |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
xcss |
![]()
|
Acuma, nu ca fac pe lupu' moralist, da' vijelie, aia a fost neeleganta...
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Care bre?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
Aia cu viteza cu care l-au dus... Omul e mort bre...
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Sunt pline cimitirele de oameni morti, deci...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
Poate-s io prea scortos la ora asta...
|
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Mai cu viatza, doar vorbim despre morti
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Bah, nu sunt de acord cu stritreisingul asta nici sa mor. E totul extrem de simplu, nu stiu ce e atata de discutat. Si ce daca e un fenomen ? Asta il face legal ? Am dreptul sa circul pe strada in conserva mea si sa ascult muzica expirata, fara sa ma gandesc ca vine un descreierat cu 200 la ora si ma face de ma aduna aia de la descarcerare cu pipeta si spaclu de pe stalpi. Ce e asa de greu de inteles ca eu consider asta crima ?
Pe de alta parte imi dau seama perfect ca nu oricine cu pasiunea covrigului poate ajunge pilot. Masinile si mie imi plac ca oricui de aici, si chit ca as avea trabant sau ferrari, la fel l-as lustrui, dar asta nu ma face inconstient. Drept urmare, exista circuite, dai o spaga sau o taxa si te dai cu masina la limite. Nu omori pe nimeni altcineva, si in cel mai rau caz crapi singur. Ca idee ? Eram intr-o sambata noapte, veneam de la un suc cu prietena mea, si pe Kiseleff au trecut pe rosu doi ursuleti cu viteza considerabila. Prin fata mea. Nici nu trebuie sa ai prea multa imaginatie sa-ti inchipui de chiftele ne faceau daca intrau in noi. So...care mai esti asa de dur pe aici si iei apararea cursantilor astia dementi, afla ca daca ar fi dupa mine as suspenda permisul definitiv celor ce se ocupa cu sportul asta. Sa conduca in ce tara or vrea, dar nu unde stau au si familia mea, si prietenii mei. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 22:06) 2.E cam imposibil ca mama,copilul,amanta sau orice alta ruda sa fie noaptea la marginea strazii...dar sa zicem Si daca la ora aia din noapte sta pe marginea drumului si asteapta o salvare ??? Cum se pune problema? Sau daca la ora aia tocmai ai ajuns de la un drum lung si te pregatesti sa intrii in casa??? Think Twice....inainte de a scrie ceva Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care merg mai rar noaptea pe strazi, sa stiti ca mai sunt si unii care sunt chiar la munca. De exemplu aia de la curatenia stradala. Uneori si aia de la drumuri. Eu am vazut si din aia de pun afise noaptea pe la ora 2.
Ba si unii tineri de se intorc de la discoteca. Daca astia toti sunt curve, ma abtin draga sucka sa spun cum e onor mama ta. Ca as generaliza afirmatiile tale cretinoide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sucka @ 4 Oct 2007, 00:11) pe langa tarate mai am si putin creier in craniu Si eu care credeam ca-l ai in fund QUOTE(sucka @ 4 Oct 2007, 00:11) daca te bagi intr-o cursa cu final nesigur Alea cu final sigur cum sunt? QUOTE(sucka @ 4 Oct 2007, 00:11) traim in REALITATE Noi da QUOTE(sucka @ 4 Oct 2007, 00:11) fiecare si-o face cu mana lui Serios, o carte ceva? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
@sucka: Go suck yourself!
@ceilalți: Nu mai încercați să-l educați pe ăla; n-o să reușeasca nici toate ironiile (dacă le pricepe) să facă ce n-a făcut mă-sa la timp. Cât despre Micuțu (sau micutzu): a murit ca un prost! Ghinionul lui că acum nu poate recunoaște asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
@aditab: schimba bre dihania aia din avatar, ca nu ma mai pot concentra la serviciu...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sucka, eu nu inteleg pana la urma care e apasarea voastra, de ce atata galagie?
Voi spuneti ca tipul asta e un erou sau ca era baiat bun, dar a avut ghinion sau ce? |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Este perfect posibil sa fi fost un baiat bun. Dar asta nu are nici o legatura cu taratza ce-a avut-o in cap cand s-a dat cu 170 la ora in oras. A stricat viata lui si a familiei lui. A meritat ? Nu.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 23:06) OK...s-a discutat foarte mult despre moartea lui Micutzu'...s-a ajuns la unele atacuri mai mult decat personale si mult prea nesimtite...as vrea sa lamurim cateva chestii din start. 1.Sunt detinator de motocicleta si am unele temeri de soferii skillati de pe forumu asta 2.E cam imposibil ca mama,copilul,amanta sau orice alta ruda sa fie noaptea la marginea strazii...dar sa zicem 3.NU VA DATI ZMEI CA FACETI CA DREGETI CA MAJORITATEA SUNTETI TARI IN FATA CALCULATORULUI DAR IN REALITATE PAUZA 4.Nu incerc sa disculp pe nimeni dar haideti sa discutam clar si la obiect nu cu injurii ca de aia si-a luat un prieten ban (supapa_jr) De ce aveti mentalitatea asta...parca ati fi comunisti...de ce nu incercati sa intelegeti fenomenul asta?...STREETRACING-curse de strada...se intampla de la aparitia masinilor,e in natura omului sa vrea sa fie mai rapid ca celalalt. De ce cand isi zice cineva parerea aruncati cu noroi,se sterg posturi si topicuri? au zis`o chiar la TV ar trebuii sa ne faca o pista ceva ca sa nu mai facem pe strada asa ceva, bani ar fi buget ar fi... si daca ar pune sa zicem la pista o taxa de intrare rezonabila ar castiga si ceva bani. |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
daca au zis si la TV... inseamna ca asta a fost problema. Da' eu daca tin bine minte este o pista din asta de reisari la nurburgring. Nu ar fi oare mai bine ca pana se face pista asta de reisari de la bucuresti sa mergeti acolo? Ca am inteles ca aia din berlin tot acolo merg, cica nu se dau noaptea pe unter den linden, nu din cauza ca i-ar opri cineva, ca aia nu-s familisti, ci fiindca pute soldatu' de la usa ambasadei rusiei.
anyway, daca pana si la TV au zis... trebuia sa ne spui de la inceput, nu ne mai oboseam. |
--------------------
Mini
Cooper
- nb-10-grf
2008
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 14:06) De ce aveti mentalitatea asta...parca ati fi comunisti...de ce nu incercati sa intelegeti fenomenul asta?...STREETRACING-curse de strada...se intampla de la aparitia masinilor,e in natura omului sa vrea sa fie mai rapid ca celalalt. Parerea mea despre street racing & liniute ilegale e cel mai bine ilustrata de urmatorul film: Mai baieti, este asa de greu sa mergeti la curse organizate (liniute sau VTM), cu traseu inchis, in deplina securitate? Chiar trebuie sa puneti in pericol vietile altor oameni, pentru a va demonstra voua sau la altii ca aveti oo? ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE ar trebuii sa ne faca Dar voi de ce nu va organizati sa va faceti? Parca noi eram aia comunisti, nu voi...poate ai vrea sa pice din cer pista aiai... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:41 |