DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> oamenii din......, ROMANIA

brigada_diverse
post 3 Oct 2007, 19:30
Post #1

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

Group: Members
From: Constanta

asta seara, stateam de vorba cu un prieten langa dacie....si parcheaza un Opel peaprtea stanga a daciei mele.....din Opel, deschide ussa din dreapta o cucoana....exact in Dacia mea. mad.gif
ii spun "ma scuzati, dar sunteti chioara?"
cucoana se uita urat la mine, si incepe:"asa imi vorbesti tu mie nesimtitule?...
ii spun, inca pe un ton calm, ca nu ea a muncit la masina mea, si sa nu mai deschida usa ca o vaca
, se rasteste un pic la mine, si in final ii spun in termeni tehnici: ca mi se rupe de nesimtirea ei......personal i-as crapa planetara care o am in portbagaj in capatana ei seaca, dar imi e frica sa nu se absoarba universul in ea daca se sparge.... wacko.gif
a mai continuat duduia un pic predicile despre buna purtare, timp in care am deschis si eu usa daciei in Opelu ei, de i-am lasat o amintire placuta pe masina....

si acum ma intreb...in alte tari, macar aveau bunul simt sa isi ceara scuze....numai de oameni dinastia prosti am parte pe aici....

voi ati avut astfel de patanii?

This post has been edited by cristitranca: 3 Oct 2007, 19:32

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 3 Oct 2007, 19:33
Post #2

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Amandoi ati gresit tongue.gif
Off topic : mana ta dreapta e intepenita in buzunar ? happy.gif (in ambele poze mana dreapta o ai in buzunar)

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
denisCT
post 3 Oct 2007, 19:35
Post #3

Membru autentic

Inafara de tine cred ca nu face nimeni intentionat chestia asta, pentru simplul fapt ca sa strica si masina sa.

--------------------
Renault Megane 2007
+
brigada_diverse
post 3 Oct 2007, 19:39
Post #4

ce sa se mai strice...e facuta praf in locul respectiv, deaia mi-am permis, macar am curatat rugina de acolo icon_mrgreen.gif

3 Oct 2007, 19:41:
QUOTE(Shush @ 3 Oct 2007, 19:33)
Off topic : mana ta dreapta e intepenita in buzunar ? happy.gif (in ambele poze mana dreapta o ai in buzunar)
*

radmasa.gif

imi e cel mai comod cu mana dreapta in buzunar....atunci o tineam si de frig icon_mrgreen.gif

ma intreb..cum as putea schimba viteza cu dreapta in buzunar tongue.gif

This post has been edited by cristitranca: 3 Oct 2007, 19:41

--------------------
+
denisCT
post 3 Oct 2007, 19:44
Post #5

Membru autentic

Ideea era ca nu cred ca a vazut ea masina ta si s-a gandit "stai sa vezi ce troznesc eu masina asta cu usa" deoarece ea avea mai multe de pierdut. Legat de scuze, din ce ai relatat se intelege ca ai luat-o tare nu i-ai mai dat timp sa formuleze nimic, oricum urat gestul tau care l-a durut mai tare pe cel de la volan decat pe ea..

--------------------
Renault Megane 2007
+
brigada_diverse
post 3 Oct 2007, 19:57
Post #6

gresesti, am luat-o destul de usor:
m-am uitat la opelu ala tot timpu: a vazut ca e masina f aproape, dar nu s-a uitat
1. am lasat-o sa iasa din masina, a iesit, a inchis usa, a vazut scarietura de pe usa daciei
2. eu am mers langa dacie cik "sa constat daunele"
3. ea a facut o fata de "ce imi pasa", s-a intors si a dat sa plece

ps.....la inceput, nu am inceput cu sunteti chioara:
am inceput la ea usor cu "nu ati vazut ca era apropape" si ea a spus " ba da".., dar putea sa isi ceara scuze....dar nu a facut-o nici cand a avut oportunitatea......deci...daca a fost nesimtita.... am fost si eu(si stiu asta.....)

This post has been edited by cristitranca: 3 Oct 2007, 20:03

--------------------
+
Merced
post 3 Oct 2007, 20:26
Post #7

No fear. No limit. No equal.

Eu cand parchez aproape de cate o masina incerca sa fiu cat se poate de atent cand cobor din a mea. N-am avut incidente pana acum. Din Dacie la o adica ies imediat si pe usa din dreapta, chiar am fost nevoit sa intru ca trasese un vecin masina lui la 10 cm de stanga masinii mele.
Am patit si eu ceva similar in parcarea unui hypermarket, mai eram si in masina. Au tras niste oameni grabiti langa mine, si au deschis usa lovind usor si in bandoul ala lateral(eram cu Cieloul) usa. In doua secunde omul in cauza s-a scuzat, eu am constatat ca nu s-a intamplat nimic si am acceptat scuzele. Nici eu nu suport nesimtirea, dar ce sa faci, cateodata n-ai cum sa scapi de genul asta de persoane.
Ieri cand mi s-a rupt pivotul stanga in mijlocul drumului de acces al parcarii, n-am mai apucat s-o mut decat un pic pe o bordura pana s-a strambat roata de tot. Cei care doreau sa foloseasca intrarea aia, desi mai era si alta se suiau si ei putin pe cealalta bordura inalta de vreo 2 cm, deci nu vreun munte. Apare si un nesimtit de vecin din blocul vecin cu care nu m-am inteles niciodata, cu BMW-ul lui in timp ce eram cu un mecanic sa remediez situatia. Se opreste, se uita, ba chiar claxoneaza, de parca nu vedea ca-s cu ea pe cric. Sau idiotul vroia s-o iau in brate si s-o mut. In orice caz i-am aratat cu degetul(aratator) ca are loc cacalau sa iasa, si daca nu-o convine i-am arata si cealalta iesire care nu e decat la 50 de metri distanta. S-a uitat urat la mine si pana la urma si-a luat inima-n dinti si a "escaladat" bordura.
Acelasi individ mi-a aruncat un sac de gunoi acum cativa ani pe capota Cielo-ului dupa ce maica-mea il parcase pe "locul lui". Loc pe care l-a si marcat omul, si pe care se crede proprietar, desi i-am explicat intr-o zi ca daca e proprietar trebuie sa aiba un act. Sau daca plateste la primarie lunar pentru locul ala, la fel. Sa-mi arate si nu mai parchez niciodata pe locul lui.
Pe acelasi individ l-am surprins dezumfland rotile masinilor unor vecini de-ai mei din acelasi motiv, ocupasera locul sau pretios. Si copilul sau isi parcheaza mereu masina in dreptul intrarii de la ghena blocului nostru, fiind momente in care cei de la Salubritate au facut cale intoarsa din cauza ca nu puteau scoate containerele afara.
Nu suport nesimtirea, dupa cum spuneam...
Ce-ai patit tu e un nimic, ce indur eu cu acel individ de cativa ani buni e mult mai nasol. sleep.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
brigada_diverse
post 3 Oct 2007, 20:35
Post #8

cum eu inca nu sunt sofer, eu feresc celelalte 3 usi cand le deschid, prefer sa ma lovesc la mana decat sa stric vopseaua

pazesc usa de la sofer prin parcari....

am mai patit dinastea(masina nu ar ebanda de cauciuc laterala sa nu se zgarie....deci e dureros cand cineva deshide usa in masina ta si nici nu isi cere scuze), dar oamenii si-au cerut scuze, unul mi-a oferit si un spray exact culoarea masinii, dar cucoana asta a intrecut orice limita de nesimtire....

This post has been edited by cristitranca: 3 Oct 2007, 20:38

--------------------
+
vijelie
post 3 Oct 2007, 21:58
Post #9

membru violet

From: Bucuresti

QUOTE(cristitranca @ 3 Oct 2007, 19:30)
...voi ati avut astfel de patanii?
*

Am patit si eu din astea dar spre deosebire de tine am fost barbat pana la capat si le-am dat foc la masina laugh.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
radian
post 3 Oct 2007, 22:02
Post #10

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

@Merced. nici noi nu suportam nesimtirea, hai sa-i tragem o mama de bataie la vecinu ala al al tau din blocul vecin.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
xcss
post 3 Oct 2007, 22:04
Post #11

Born to Be Epic

Oamenii din... ROMANIA se numesc romani.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
TheSaiLor
post 3 Oct 2007, 23:46
Post #12

Membru autentic

Da nu te-ai gandit si tu ca poate tanti era din Spania sau Italia? De ce acuzi repede romanii?

Ieri chiar m-au uimit in Bucuresti. Eram cam pierdut in spatiu cu iGo-ul mort si toti m-au inteles si m-au lasat sa ies din balamucul in care intrasem fara injuraturi si claxoane. Toti mai putin un "paros" (vb lu driverx) cu oltcit. O fi platit omu prea mult la bariera lu Mazare si s-a ofticat.
Deci tin pe aceasta cale sa multumesc celor care m-au inteles ieri si m-au lasat in "prostia" mea sa ies la liman.

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
Merced
post 4 Oct 2007, 00:06
Post #13

QUOTE(radian @ 3 Oct 2007, 22:02)
@Merced. nici noi nu suportam nesimtirea, hai sa-i tragem o mama de bataie la vecinu ala al al tau din blocul vecin.
*

Baiatu sau e de-o seama cu mine. Acum n-am de gand sa ma apuc sa umblu dupa oameni ce-s de-o varsta cu ai mei cu bata de baseball.
Ideea simpla pe care el nu vrea s-o inteleaga e ca nu are locul de parcare asigurat. Degeaba are initialele pe asfalt cand nu plateste un sfant nicaieri. Eu am avut masina stationata pe un singur loc aproximativ doi ani, atentie doi ani miscata doar de cateva ori si cum am folosit-o cateva zile la rand, cum n-am mai gasit locul respectiv liber. Niciodata de atunci. Si nu m-am dus sa tai cauciucuri, sa rup stergatoare sau mai stiu eu ce alte porcarii sa fac. Am parcat in alta parte. Imi place si mie sa avem toti un loc al nostru, dar nu sa fim magari cand se ocupa. Eventual lasat un bilet daca chiar e mare supararea, nu sacul de gunoi aruncat de la etajul doi. Cateodata ajung seara acasa si ocolesc blocul de vreo doua ori doar gandindu-ma unde s-o strecor. Pe locul "meu", adica locul pe care o las in general daca-l gasesc liber, prind masini ale unor indivizi care stau la doua-trei blocuri distanta. Nici macar sa-l blochez pe unul vreodata n-am avut nesimtirea. Pentru ca nu platesc nici eu locul, si inteleg sa-l ocupe, desi mi-ar placea sa existe respectul ala pe care-l am si eu la toata lumea. Adica eu stiu cam toate masinile care misuna prin parcarea aia, si stiu cam cine trebuie sa vina in ce loc, astfel incat daca gasesc locul meu obisnuit ocupat si sunt alte gauri nu le ocup ca nesimtitu'.
Sorry de postul lung, dar am simtit nevoia sa explic. Si aici mai e cum mai e, dar in Bucuresti e jale... laugh.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
argon
post 4 Oct 2007, 06:58
Post #14

Mesaj semiautomat

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Muttley
post 4 Oct 2007, 07:31
Post #15

From: -

Chiar vroiam sa va cer spre exemplificare filmu' asta radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
2dor
post 4 Oct 2007, 07:38
Post #16

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Am si eu un prieten cu un Mitsu ca al meu tot nou si imi spunea ca niste vecini de-ai lui tigani, de fiecare data cand parcheaza langa masina lui, dau cu usa in aripa fata. Evident deja are multe semne pe acea aripa. Le-a atras de mai multe ori atentia sa nu mai dea cu usa, si aia si-au cerut scuze si tot dau. Chiar ma intreba ce sa faca, mai ales ca sunt tigani. Eu spun ca singura solutie este un Magnum 45...

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
OAP
post 4 Oct 2007, 07:39
Post #17

Membru autentic

QUOTE(cristitranca @ 3 Oct 2007, 21:35)
unul mi-a oferit si un spray exact culoarea masinii, dar cucoana asta a intrecut orice limita de nesimtire....
*

Asta mi-a placut. Si vad in dotarea obligatorie a masinii o trusa completa de spray-uri de toate culorile si nuantele. Se da omul jos din masina, zagaraie masina de alaturi, dupa care scoate tacticos vopseaua repara zgaraietura si pleaca mai departe....Ma gandesc asa...mai toti putem gresi si un pic de toleranta nu ar strica...mai dati-le dracului de masini ca nu se repara zgaraietura daca il injuri/bati pe ala de a facut-o. Nu facem decat sa ne inrautatim starea de spirit si sa contribuim la ridicarea nivelului de stres...

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
argon
post 4 Oct 2007, 07:42
Post #18

Mesaj semiautomat

si codobatura invelea ciocolata rolleyes.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
2dor
post 4 Oct 2007, 07:45
Post #19

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Aveti rabdare ca nu stiu ce producator auto o sa scoata masina cu vopsea care se intinde singura peste zgarieturi.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
driverx
post 4 Oct 2007, 07:50
Post #20

--- Membru cu ralanti ---

Lasati usile. O sa ajungem la asa ceva.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Bogdan_F
post 4 Oct 2007, 09:18
Post #21

Membru autentic

daa..fight club

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
ydaniel
post 4 Oct 2007, 10:10
Post #22

Adrenaline junkie!

From: black sea

si mie mi se intampla.da multa lume cu $ nu-i intereseaza de masinile celorlalti.la mine in parcare mereu vin ''straini'' si fac rele;))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
brigada_diverse
post 4 Oct 2007, 13:12
Post #23

sa nu intelegeti ca avea un arsenal de sprayuri la el....dar masina lui avea aceeasi culoare ca a mea.... si isi cumparare cateva sa le aiba tot pentru evenimente dinastea neplacute

--------------------
+
Tiberiu-Andrei
post 4 Oct 2007, 18:43
Post #24

Om al muntelui

From: Sfantu Gheorghe

Da din pacate nesimtirea atinge cote infioratoare cand vine vorba de asa ceva......eu personal asa incerc sa o parchez incat sa nu mi-o loveasca vreo baba proasta sau vreun fraier si dupa sa stau cu orele sa-i explic.Pe de alta parte oamenii de genu asta ar merita batuti sau ceva nu cred ca masina lor ar merita zgariata pentru ca nu ea e prostita ci respectivii imbecili sa invete respect,totusi nu e chiar cum vor ei. 022.gif

--------------------
Dacia 1410 1988 toamna1397 cmc - CV 03 MBO
+
Merced
post 4 Oct 2007, 23:02
Post #25

Cel mai tare e cand se supraglomereaza parcarea si ma trezesc blocat intre un zid si 3 masini. 053.gif 053.gif 053.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
hash
post 5 Oct 2007, 15:06
Post #26

calculatorist

Tre' sa fac o poza de prin centru si sa v-o arat, cum se parcheaza daca nu sunt trasate linii (si si atunci). Pentru unii e foarte greu sa-si puna masina echidistant intre cele 2 linii, ce sa mai vorbim de altele ! Am ajuns sa merg mai mult pe carosabil pe anumite strazi (nu ca n-ar fi trotuar). Nepasare.

This post has been edited by hash: 5 Oct 2007, 15:17

--------------------
- - -
+
Merced
post 5 Oct 2007, 15:16
Post #27

Aceeasi situatie in parcarile hypermarketurilor. Nu o data mi s-a intamplat sa parchez jumate pe un loc, jumate pe altul pentru ca desteptii se apuca toti si le pun la rand aiurea, eu gasind doar locul ala fac acelasi lucru. Macar de-ar fi ala din capat atent... ph34r.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
Mario_b
post 6 Oct 2007, 05:51
Post #28

Membru Simplu

From: Craiova+Sibiu

Mi s-a intamplat si mie, cand eram la politie sa iau numerele, era si masina noua si vad cum vine un berbec cu o dacie break alba si deschide usa exact in portiera mea. Am avut noroc ca a fost o zgarietura superficiala. De atuci m-am obisnuit cu zgarieturile facute de altii.
Bine i-ai facut cucoanei cu Opelul. wub.gif

--------------------
'05 Dacia Logan 1,6 Ambition - MBM
War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
+
brigada_diverse
post 6 Oct 2007, 13:57
Post #29

ms pt sustinere happy.gif

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:55
Forum Renault