scartait suspensie, ma scoate din sarite
![]() ![]() ![]() |
scartait suspensie, ma scoate din sarite
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai din cate stiu eu n-ai cum. Trebuie schimbati cu totul cred...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iuly82 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 17 July 07 From: Pitesti ![]() |
scartaitul acela este de la bucsile de sus a telescoapelor de pe fata ....
|
--------------------
Dacia
1300
1982
- AG
|
|
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
si eu am aceiasi problema am schimbat amortizoarele si nimic tot scartaie pe stanga fata, garniturile la pivoti sunt putin crapate, la ce altceva sa ma mai uit?
|
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
la bucsile de la brate
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(SSilent @ 4 Oct 2007, 17:26) scartaie suspensia stanga fata ....cum pot sa remediez? din ce cauza scartaie? inebunesc...parca merg cu caruta nu cu masina ![]() Deci asa ceva mi-a aparut mie la bebe tico de 2 saptamani,odata cu venirea calduri.toti mi-au zis ca e de la bieleta de directie e prea stransa,trebuie desfacuta si data cu vasilina. Si la mine tot pe partea stanga se aude,si scartaie si cand fac balans la masina,si cand dau de volan.si la damburi mici face ca o caruta ![]() Ps intrebare cand fac balanas mare pe fata orice parte amortizoarele mele incep sa faca fass fasss fass ,sunt pe gaz ? are tico amortizoare pe gaz ![]() Pps nu ma goniti cu faza asta pe gmclubing ca acolo orice intreb se lasa cu warm ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 18 Apr 2009, 17:33 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
engime |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 November 08 From: Galati ![]() |
trebuie sa ung bucsile sau cum?
![]() |
--------------------
Ford 2.0L 131 HP
Mondeo
1998
- GL-03-UIU
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mai nustu da mi-au zis cativa amici cu tico, ca si la ei a aparut la fel scartaitu respectiv pe stanga si au mai slabit bieleta de directie si au dat cu vaselina pacolo si a disparut scartaitu de carutza
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 18 Apr 2009, 18:26 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
acceasi problema am avut-o si eu. am schimbat pivotul inferior si scartaitul a disparut
![]() PS: pret pivot inferior 20 RON. nu strica sa schimbi si bucsaraia ![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
ment |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 June 08 From: Bucuresti, Diham - Morarilor ![]() |
Salut, in general cum iti dai seama cand sunt bucsele, pivotii dusi ? La pivoti vad ca ziceti de inspectia cauciucului, parca auzisem ca puteai sa verifici daca are roata joc, in orizontala cred ? Si la bucse ? Cele de la tiranti si de la bara antiruliu se pot inspecta, dar alea de la brate, si de pe spate ?
A, si ceva care nu am gasit cum se schimba pe forum, T-urile de la amortizoare - presupun ca desfac piulitele de sus de la oale, si imi dau seama de acolo ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 unu.trei dat pe ulei :D..
1984 Golf Mk2 GTi 1.8 2007 Kia C'eed 1.6 CRDi |
|
arin |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 32 Joined: 26 March 09 From: Arad ![]() |
si eu am patit la fel este pivotul de sus se mai poate injecta cu o siringa niste ulei daca nu este prea uzat eu l-am schimbat costa in jur de 40 ron dar prima data incearca cu siringa sa vezi daca mai scartie.
|
--------------------
dacia
Solenza
2004
- ar _xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:59 |