DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 1.4 16 v comparatii

romeodr
post 9 Oct 2007, 11:11
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: brasov

va multumesc pentru pareri!personal,aceste discutii,mi se par cele mai incitante si interesante..am ales aceste trei modele,ford,opel ,renault,si din alt considerent,si anume pastrarea valorii in timp,pentru o eventuala,defapt sigura ,vinzare la un moment dat,dupa 2-3ani.parere personala,ca dupa logan,care se vinde cel mai bine,si mai repede ,la second hand,aceste trei modele au si ele un bun potential.ar mai fi vw,care se vinde bine la mina a doua,dar nu l-am inclus in discutie,pentru ca este cel mai scump,si nu are un sedan la aceasta motorizare,nu-mi spuneti de bora!!cele japoneze sau coreene,ies din discutie tocmai,din acest aspect legat de revinzare.apropo eu stiam ca mazda este cea mai fiabila masina din lume,care se strica cel mai greu smile.gif ....in urma acestor precizari cred ca putem continua sa ne dam cu parerea....mie personal imi place renaultul,dar mi-as cumara focusul...iar sotia,vrea astra clasic,zice ea ca ar fi cea mai potrivita ,ca masina de familie....ca defapt asta vreau,o masina de familie......cred ca cea mai buna ar fi fost,sa aiba caroseria fordului,interiorul meganului,si motorul opelului!!!??? wacko.gif

--------------------
LAGUNA 1ph2 NEVADA GRANDTOURS CONCORDE ..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!! - BV 77 EME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EvilOne
post 9 Oct 2007, 12:26
Post #32

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti/Alexandria

Cel mai bun motor din lista este evident al Renoului si nu neaparat dpdv al cailor putere. Cel de pe Opel a iesit in master test AMS (pe corsa acolo) cel mai slab la acceleratii si reprize, uita de el. Ala de pe Flocus e subtire la putere si nici prea rafinat. La tinuta de drum, Flocus e de departe peste celelalte 2.

Cum s-a spus mai sus, incearca un 1,6 daca vrei Fraud sau Opel

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
156
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 01:34
Forum Renault