DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> apa in supernova, "fusta spate"

alfons_sava
post 2 Nov 2007, 06:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Despre subiect:dupa un accident mi s-a schimbat "fusta spate "adica piesa aceea din spate care sustine bara spate si lampile spate.Inainte cand ploua nu era pic de apa ,acum dupa orice ploicica scot juma de galeata de apa din spatele soferului ,acolo se aduna.De unde? am verificat pe unde se poate prelinge ,am pus furtunu,si n-am vazut nimic? cine stie ceva?

--------------------
DACIA SUPER NOVA CONFORT 2001 si vreau s-o vand! - GL-58-LUC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iuliutz
post 2 Nov 2007, 11:28
Post #2

No Signal

From: Alba Iulia

Incearca sa iei jos tablia de la portbagaj si sa intrii in portbagaj. Pui pe cineva cu furtunul iar tu cu mana verifici daca este apa pe toata suprafata chederului si in special pe la stopul de frana de sus. Pe acolo se prelinge apa care intra pe la burduful care face trecerea firelor din masina la haion. Daca e spart ala baga slicon in el. Verifica oalele de la roti sa nu fie sparte, da jos mocheta si vezi. Verifica si chederul de la luneta si daca intra pe acolo baga-i pe exterior silicon peste tot.

2 Nov 2007, 11:30:
Scuze. Acum am vazut ca in spatele soferului se aduna. Acolo verifica daca nu cumva e dezlipita folia de pe usi. Burdufurile de la usi care duc cablurile si chederul de la usa. Da o cautare pe forum ca s-a mai discutat.

This post has been edited by Iuliutz: 2 Nov 2007, 11:30

--------------------
Dacia Super Nova 2001 Confort - AB05XTP
Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505
Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina
Matiz 2003 798 cc
+
iuly89ct
post 5 Nov 2007, 21:18
Post #3

Membru cu masina...

From: Constanta

QUOTE(alfons_sava @ 2 Nov 2007, 06:43)
acum dupa orice ploicica scot juma de galeata de apa din spatele soferului ,acolo se aduna.De unde? am verificat pe unde se poate prelinge ,am pus furtunu,si n-am vazut nimic? cine stie ceva?
*

aceeasi problema o am si eu..cand ai zis din spatele soferului te'ai referit la locul din spate stanga nu?nu la si cel din dreapta?am si eu aceeasi problema dar de foarte curand.mie mi se strange apa in portbagaj in partea din stanga si la o cantitate mai mare incepe sa se prelinga pe sub bancheta spate(prin stanga) si in final sa ajunga la picioare in partea pasagerului spate stanga.nu am stat sa studiez problema pe unde vine aceasta apa,dar cand o sa ma uit am sa te anunt.
ideea e sa te uiti in portbagaj in partea stanga daca e uda mocheta si cam cat apa se strange acolo...asta daca ai aceeasi problema ca si mine.

This post has been edited by iuly89ct: 5 Nov 2007, 21:26

--------------------
BMW 525d E60 2006
"Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
+
brandy_tdi
post 9 Nov 2007, 01:12
Post #4

Aerial Member

From: Bucuresti

Clasic. hayonu are o gaura care se umple cu apa, pana acum ceva vreme cand eram disperat cu treaba asta + troncanelile de rigoare, am siliconat-o am regalt-o , degeaba, e fleasca in portbagaj mereu. Si o ia si rugina.

--------------------
Renault Megane 2
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 01:27
Forum Renault