Noua Mazda 2, Pareri
![]() ![]() ![]() |
Noua Mazda 2, Pareri
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Bucuresti... tipa nu prea se potriveste cu provincia
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Dana F. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 August 08 ![]() |
Felicitari dragilor...Va purtati a niste adevarati romani....!Ceea ce am incercat sa fac ,a fost doar sa-mi expun punctul de vedere si sa dau un sfat celui care nu era hotarat in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism mazda 2....Asa ca incetati sa judecati omul dupa aparente!
Attached thumbnail(s) vCh0MR112280_02_1_.jpg ( Size: 17.75k ) Number of downloads: 157 |
--------------------
mazda
mazda 2
2008 te plus
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Dana F. @ 5 Sep 2008, 15:05) Felicitari dragilor...Va purtati a niste adevarati romani....!Ceea ce am incercat sa fac ,a fost doar sa-mi expun punctul de vedere si sa dau un sfat celui care nu era hotarat in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism mazda 2....Asa ca incetati sa judecati omul dupa aparente! nu o lua ca o rautate... dar cumva sa te si caute pentru ca un consilier de vanzari are comision? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce nu fac unii pentru bani.......
Dana F. convinge-ma sa renunt la Lancer si sa iau o Mazda. ![]() This post has been edited by driverx: 5 Sep 2008, 16:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Dana, eu sunt tractorist rau, am cautat la Mazda CX-7 tractor, dar nu aveti decat pe benzina. Nu am gasit eu?
This post has been edited by logan1.5dci: 5 Sep 2008, 18:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dana F. @ 5 Sep 2008, 15:05) Felicitari dragilor...Va purtati a niste adevarati romani....!Ceea ce am incercat sa fac ,a fost doar sa-mi expun punctul de vedere si sa dau un sfat celui care nu era hotarat in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism mazda 2....Asa ca incetati sa judecati omul dupa aparente! k, m-ai convins. vreau si eu o mazda. Poti sa pui adaosul si 30%. IMi dai un nr de telefon sa discutam detalii tehnice? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Dana F. @ 5 Sep 2008, 16:05) Ceea ce am incercat sa fac ,a fost doar sa-mi expun punctul de vedere si sa dau un sfat celui care nu era hotarat in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism mazda 2... Bine bine tanti, dar de ce iti pui poza in fiecare post? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Dana F. @ 5 Sep 2008, 16:05) Ceea ce am incercat sa fac ,a fost doar sa-mi expun punctul de vedere si sa dau un sfat celui care nu era hotarat in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism mazda 2....Asa ca incetati sa judecati omul dupa aparente! Deci recunosti ca aparentele nu te avantajeaza! 5 Sep 2008, 21:43: QUOTE(Dana F. @ 5 Sep 2008, 16:05) Dupa propozitia ironica inteleg ca dispretuiesti romanii. Probabil paturile strainilor sunt mai confortabile. Mai ales daca au un portofel cu verzisori pe noptiera. ![]() 5 Sep 2008, 21:46: Si voiam sa te interb pe tine, o persoana cu principii mult peste ale celorlalti romani, cum se face ca ai trecut in profil ca detii o Mazda 2, iar pe haicinci ai doar poze de prezentare de la Mazda si niciuna cu caruta lu' matale? Refuz sa cred ca ne-ai mintit!!! ![]() This post has been edited by Sony: 5 Sep 2008, 20:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Danuta draga, ia spune-mi si mie, tu ca domnisoara cu unghii mari, cum te impaci cu infectia aia de vopsea de pe mazde? Ca se zgaraie mai abitir ca loganul, nu de alta...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cine a zis ca atinge vopseaua? Poate atinge doar tapiteria de pe plafon. Si aia cu tocurile.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si ai loc so faci in mazda ? sunt interesat oferi un test ?
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Sep 2008, 01:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Dana F. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 August 08 ![]() |
.quote
This post has been edited by Dana F.: 10 Sep 2008, 10:37 |
--------------------
mazda
mazda 2
2008 te plus
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Danutza, te rog sa ne ierti ca suntem atat de...neprincipiali...si ne sta gandul numai la Mazde.
Refuz totusi sa cred ca nu ai anticipat faptul ca discutia va lua o turnura atat de "Mazdoasa", si in aceasta idee ar fi fost profesional din partea ta ca si consultant de vanzari sa dai niste linkuri profesionale catre niste galerii auto (ale tale sau nu). Nu catre un profil de Hi5 cu diverse ingrediente apetisante. In felul asta, ti-ai cerut-o. Si nu suntem noi mai romani ca altii, oriunde in lume ai fi facut lucrul asta, ai fi avut parte de aceleasi comentarii. Poate la arabi nu, ca la aia te decapiteaza daca te legi de o femeie chiar si cu un gest minuscul. Hai nu mai fi suparata, aci sunt oameni pasionati de masini, si daca adoptai o atitudine profesionala nu te-ar fi luat nimeni la misto. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Sony |
![]()
|
Piți, imi permit sa citez un clasic inca in viata din pacate
![]() QUOTE(sinaxis @ 9 Sep 2008, 12:10) Nu te-a atacat nimeni ca ocupi o functie pentru care nu ai nici-o competenta din cate se observa pe aici. Ai fost combatuta pentru faptul ca ai mintit la profil ca detii o masina, ca iti faci publicitate gratuita si mai ales proasta, ca ai un aer de superioritate fata de romani uitand ca esti romanca si probabil altele de genul asta. Nu inteleg cum un roman poate privi dispretuitor alti romani. E ca si cum porul ar privi de sus porcii pentru ca aia sunt porci. ![]() Atat timp cat tu stii sa vinzi doar folosindu-ti nurii, nu te astepta ca noi sa cadem prosternati in fata ta. Unii dintre noi lucram in vanzari, dar nu in sensul in care te implici tu, ci chiar facem ceva profesional! Vezi ca se inteteste concurenta! Aria Giovani isi face profil de haicinci ca sa vanda Honda! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce mica e lumea asta...
Scuze de off-topic dar nu pot sa ma abtin.... E o pitzipoanca tipa asta... o stiu si pe ea si pe tipele alea din pozele "hi5" (bineinteles ca la pozele cu mazda ma refer ![]() Nu te mai da draga asa lovita in egoul "profesional" ... de fapt imi cer scuze stiu ca esti profesionista ![]() Ca sa fiu on-topic, masinuta e frumusica dar mi se pare cam scumpa pt ce ofera. This post has been edited by Cocojambo: 9 Sep 2008, 17:33 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Sony |
![]()
|
Acu' is curios si io? Unde e șourumu' lu' tanti Piți? Pe centura?
This post has been edited by Sony: 9 Sep 2008, 17:36 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sony...nu zic ca poate fi si un ''tip'' care a pus poza fetei la misto...Totusi cam aiurea sa fii fata si sa-ti pui poza pe un forum..'''sunt consultant...etc...numai la mazda nu te mai gandesti'''Nu mi se pare o dovada de profesionalism... Oricum sunt interesat de un test drive..
![]() This post has been edited by MHY: 9 Sep 2008, 19:36 |
--------------------
------
------
------
|
|
Sony |
![]()
|
Bre MHY, vrei sa-i testezi airbagurile?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Masina ma intereseaza pentru o cunostinta care a luat carnetul recent...Sincer sa fiu o sa evit sa ma duc la Bdt...Iar daca as fi fost patron si o angajata avea un hal de profil de genul pe hai cinci o dadeam afara...
This post has been edited by MHY: 9 Sep 2008, 19:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, ce oameni ... niste tarani ...
Fata vrea sa va faca o prezentare a mizdii, ups, pardon, a mazdei, iar voi sariti aiurea la gatul ei. Va laudati ca voi vindeti cu detalii tehnice. Din pacate sunt convins ca sunt multi care cumpara si din cauza detaliilor tehnice ale ei. Asta e mai grav, nu ca ea incearca, ci ca si reuseste ... LE: Acuma stau si ma intreb ce-am vrut sa zic. Dar nu-mi prea dau seama. Cred ca doar voiam sa ma bag in seama, ca e topic cu fete ![]() This post has been edited by undemerg: 9 Sep 2008, 19:58 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ideea e ca aria de publicitate e ceva mai jos. Iar pentru poze sexy.. well, inca nu avem arie pentru asa ceva, dar niciodata nu e prea tarziu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu mai stiu cine zicea, parca klaus, despre vopseaua de la acesta masina ca este jalnica...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Propun o sexiune de profil pe acest forum. Ca de masini tot discutam peste tot, care mai de care, placute, motoare si table. Hai sa discutam si de tinichigeria Mazdei in general pe o sectiune dedicata sub control, ca mi-as da si eu o parere doua despre test drive-uri.
This post has been edited by Kruger: 9 Sep 2008, 21:19 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba e prea tare metoda asta de marketing. Intri pe "haifaiv", si vazand unele poze ti se face chef de un test-drive...
![]() ![]() Dintre toate masinile lor, daca as avea bani mi-as lua maina un 6. Asta nu-mi place cum arata. Ca sa fiu si ontopic... Apropo, pune-ti poza la avatar, n-o mai atasa Danuta mereu, ca arata straniu. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Fuuaarte tare, domne!!
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As mai avea o intrebare tehnica: la mazda asta 2 e vreo optiune de plecare la buton? Cum are megane-ul o fanta sa bagi ceva in ea ca sa plece, mazda asta nu are si ea vreo fanta/gaurica, ceva?
As fi interesat, poate vreo agenta de vanzari mi-ar arata si mie fanta/gaurica... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:22 |