Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La 3 milioane, merge... s-o calaresti sanatos.
Vlade, lasa ca-l vad eu peste cateva luni cum injura atelaju' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate la deal, ca nu cred sa fie prea usurica la cum arata, in rest pare ok.
This post has been edited by VladG: 25 Mar 2009, 15:10 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
FRati intr-ale suferintei, voi cu ce va prindeti pantalonii ca sa nu intre la lant?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
VladG |
![]()
|
Poti sa-ti iei altii, care au jos un elastic reglabil, eu asa am. Nu-mi plac aia mulati
![]() Vara - pantaloni scurti This post has been edited by VladG: 27 Mar 2009, 09:30 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, io ma duc la munca, nu pot s-apar cu stretch, totusi, ma duc in blugi normali.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu merg prinsi cu un elastic? pe care sa il dai jos cand ajungi la munca?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Marty |
![]()
|
Cred ca asta o sa fac sau o sa-mi iau un garou d-ala reglabil, de folosesc astia cind iti iau singe (mai nou). Eu intrebam in sensul in care credeam ca exista vreo scula prin magazinele de specialitate
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
VladG |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 27 Mar 2009, 12:40) Vezi, daca lucrai si tu la Baletul Operei, nu mai aveai probleme d'astea... ![]() Poti incerca sa faci un manson din arici. Il infasori in jurul gambei si nu mai ai treaba, il strangi cat vrei tu de tare si nici n-arata ca naiba. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
f frumoasa culoarea:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am alta problema, mi se tot aduna sireturile la pedale, si nu mai pot pedala, cred ca am sa trec la papuci cu scai
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
Eu zic sa te legi la adidasi.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cum e aia?
![]() ![]() edit: daca ma gandesc bine cred ca mi-am adunat odata si pantalonii la pedale (era sparta aparatoarea intr-un loc si i-am agatat ![]() This post has been edited by kog: 27 Mar 2009, 11:36 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca sunt niste barete d-astea cu scai la magazinele de bicle. Sunt chiar reflectorizante.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc un ac de siguranta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
Vezi aici ce si cum : http://www.copenhagencyclechic.com/
|
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mi-a venit acu' o idee
![]() Bratara d-aia lata de gagici, care se desface ca s-o bagi pe mana, glezna, in cazul nostru... 27 Mar 2009, 15:03: Bratara plastic 35 ron.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 27 Mar 2009, 15:03 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
VladG |
![]()
|
Te rog io, neaparat fa si o poza cu ea montata! Nu-mi dau seama exact cum se poarta...
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sa vad daca au fetele p-acasa...
Ma gandesc ca o bagi din interior si la exterior poate sa fie pantalonul scos prin fanta aia... Pentru nostalgici se poate folosi si: cordeluta1.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 27 Mar 2009, 15:30 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
VladG |
![]()
|
Pfuuaaa, abia la a doua privire mi-am dat seama ce e in poza... Ei, ce vremuri...
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si cu putina imaginatie, puteti chiar folosi bikinii dumneaei:
3.JPG This post has been edited by vis-a-vis: 27 Mar 2009, 19:28 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine a mutat poza????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
Azi am pedalat vreo ora jumate spre doua, in reprize. Ma dor bucile de nu mai pot.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
VladG |
![]()
|
Solutie: o sa mai buna + pantaloni de ciclism, cu protectie de burete sau gel.
Se pare ca doar saua nu e suficienta. Si eu am pedalat ieri vreo 90 km si desi am o sa buna, tot am oarece dureri, asa ca o sa-mi iau si eu niste pantaloni din aia. This post has been edited by VladG: 30 Mar 2009, 22:24 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Marty |
![]()
|
Am vazut niste pusti gaozari care merg cu saua lasata pina la cel mai jos punct cu putinta. Care-i duma?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
VladG |
![]()
|
Nici o duma, doar basini...
![]() Alea sunt ori bicle de DownHill, n-ar avea ce cauta cu ele prin oras ca sunt grele si incomode la plimbat sau bicle de facut figuri (BMX), iarasi incomode la mers. This post has been edited by VladG: 31 Mar 2009, 11:15 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Marty |
![]()
|
Erau MTB-uri, cu cadru rigid, doar ca aia mergeau cu saua lasata jos de tot si cu ghidonul ridicat. Da-si cam dadeau cu genunchii-n gura.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
VladG |
![]()
|
Atunci visau la chopper-e...
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu ma, sunt de facut trickuri. Sa poata sa-si ia avant cand sar cu roata spate (m-a invatat si pe mine MuciX
![]() Unii nici macar nu mai au sa: by Metacafe This post has been edited by vis-a-vis: 31 Mar 2009, 12:48 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 06:42 |