Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
adimfx |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu de la floci ma doare pe mine curu', de la carnea care s-a interpus intre bazin si sa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum a zis Vlad mai inainte, ia o sa cu gel si chiloti/pantaloni de ciclism. E parfum pe urma. Io stau 4-5 ore in sa fara probleme, cateodata mai dau si la pedale.
This post has been edited by Como: 31 Mar 2009, 13:35 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am gasit o husa de sa, cu gel. Se pune peste saua actuala. E ceva de capu' ei sau ma apuc sa bag bani in sa?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat de bine va sta fixata pe sa, n-am folosit. Niste pantaloni cu protectie cred ca ar fi mai buni.
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Vezi ca e importanta si inclinatia seii. Din pacate la mine nu prea se poate regla, dar la unele se poate modifica unghiul cu orizontala si e mai bine pentru fund.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
Eu zic sa ai rabdare pana te obisnuiesti cu mersul pe bicicleta (a se citi pana ti se tabaceste fundul).
![]() Eu de sa care sa nu se regleze in plan cu orizontala n-am auzit. Pana si cele mai amarate au, si alea cu arcuri si suport lat pentru fund (ca la Tohan). ![]() Incearca mai intai sa reglezi saua in asa fel incat sa nu simti presiuni in oo de la varful ei. Regeleaz-o in asa fel incat sa te "scuipe" de pe ea spre partea din fata. Nu in ultimul rand, incearca sa nu stai pe sa ca in fotoliu, "cufundat" cu toata greutatea. Incearca se distribui o parte din greutate in picioare si maini. Spor la calarit! |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cre' ca de asta toti ciclistii pedaleaza cu echipament, sa nu se vada ca au fundul plat. Sa fim seriosi, sunt niste dureri groaznice (desi aveam suncarida groasa); in ziua cand am luat bicla am stat vreo 6 ore calare pe ea si am facut vreo 30 km; seara imi venea sa o arunc in Dambovita; aveam rani pe fund, palme si intre picioare. Echipamentul face o diferenta colosala (sa cu gel - nu husa - saua mea cu gel e ceva mai mare decat aia originala, chiloti speciali si manusi). Acum e parfum...
PS: Asta e valabil daca vrei sa stai cateva ore in sa, daca te duci pana la paine cu bicicleta atunci n-are sens... PPS: Plus ca se presupune ca nu mergi cu bicla pe A2 ![]() This post has been edited by Como: 31 Mar 2009, 17:14 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi am comis-o si eu.
Am dat 250 Ron pe un dhs 2645 care inca avea etichetele pe el... luata de cineva de la altcineva in contul unei datorii. Ideea e ca are cauciucuri cu crampoane si ma doare-n dos acolo unde se gasesc doua oase ingrozitor. Acum, nu e cine stie ce mercedes, dar pt mers la chiosc, iesit in parc si facut miscare e mai mult decat ok. Problemele mele sunt franele, nu prea tin, saua si cauciucurile. Neavand un buget foarte mare, unde pot merge sa gasesc o sa mai prietenoasa cu posteriorul meu, 2 anvelope mai de sosea si un reglaj la frane? Nu am de gand sa sar dealuri cu ea, dar oricum, daca ma trezesc cu vre-o masina in fata, vreau sa ma pot opri... This post has been edited by altisone: 5 Apr 2009, 21:58 Attached thumbnail(s) bicla.jpg ( Size: 12.58k ) Number of downloads: 701 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai franele le poti regla singur. Ar trebui sa ai pe undeva un surub ca sa mai strangi cablul de frana.
Si saua, ar trebui sa-i lasi varful mai jos. Si sa incerci sa nu mergi foarte mult cu bicla la inceput, pana iti batatoresti fundul.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adimfx @ 31 Mar 2009, 17:54) Eu de sa care sa nu se regleze in plan cu orizontala n-am auzit. Pana si cele mai amarate au, si alea cu arcuri si suport lat pentru fund (ca la Tohan). Inca stau si caut reglajul la a mea. La naiba, cred ca m-au tepuit astia. Trebuia sa imi iau una mai amarata sa am reglajul cu pricina. QUOTE(Como @ 31 Mar 2009, 18:06) Da tu ai luat-o sa stai pe loc? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Marty |
![]()
|
altisone, problema sta-n felu' urmaritor:
- curu-ti trece, se usuca si cade. ![]() - un cauciuc bun, de strada, Schwalbe, Apple/Road Cruiser/Land Cruiser e undeva la 40 de lei - frinele le poti regla si singur, cu multa rabdare si pricepere sau, daca ai chef, ia-ti doua frine pe disc (da' vezi s-ai cadrul prevazut pentru asa ceva), 120 de lei setul complet pentru o roata (disc 160), de la Shimano - mai ia-ti o sonerie (3 lei), aparatori de roti fata si spate (15 lei), lampa far si frina (15 lei setul), toate din carfur. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
De incercat biciclete si accesorii biciclete si la nou deschisul Decathlon in Militari, am pus si eu ochiul pe o sa mai confortabila sau macar pe o husa cu gel.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma mi-am cumparat si eu o bicicleta.
Am cumparat-o din Decathlon, nu e cine stie, are cadru rigid, fara nici un fel de suspensii. Sper sa ma tina macar o vara, n-am avut cine stie ce buget asa ca trebuie sa ma multumesc cu ea pana la anu ![]() Singura problema pe care o am e saua. Ma doare fundul de mor (de fapt ma durea, dupa ce am mers juma de zi pe ea, sambata, parca duminica nu mai durea asa tare ![]() Acum ma antrenez sa vad daca pot veni la intalnirile din weekend cu biclele. P.S ce imi trebuie sa pun bicicleta pe masina? adica bari dintr-acelea pt portbagaj am de unde sa iau/imprumut, insa vreau sa le pun in picioare asa cum le are Diac puse pe supernova lui (poza din avatar-ul de mai sus). Sunt carlige speciale sau ... ? de unde se cumpara si cam cat ar costa in cazul asta? Sunt paralel cu chestiile astea, sa nu radeti prea tare de mine ![]() This post has been edited by Cocojambo: 6 Apr 2009, 09:55 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Suportii de bicicleta se monteaza peste barele transversale. Preturile incep de pe la 50 de RON, cat am dat eu pe ele, pana la .... cat te tine buzunarul. Se gasesc prin Carrefour, Auchan, astea ieftine. Poti sa te arunci si la Thule, Atera, etc
In Decathlon nu ai gasit suporti de carat bicle? |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nici nu m-am uitat atunci.
Dupa ce am cumparat bicicleta m-am gandit ca poate o iau si in deplasare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Como |
![]()
|
Vreau si eu o casca de protectie; ma uitam dupa Uvex sau Casco, doar astea se gasesc pe la noi, iar Uvex pare ca a cam disparut. Oare au in Decathlon asa ceva, ca sa nu bat drumul de pomana pana acolo?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Diac |
![]()
|
Sincer eu am probat una la 49 de lei, mai era ceva pe la 120 de lei. Parca nu am vazut marcile enumerate de tine.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Marty |
![]()
|
Eu am gasit niste casti DHS in Kaufland, undeva la 5-600 de mii.
Suportii de bicicleta se mai pot pune si in spatele masini, la portbagaj, da' aia-s un pic mai scumpi. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie cele mai discrete si care fixeaza bine bicicleta, mi se par cele de genul asta:
p041921.jpg Pana la urma o sa-mi fac niste prinderi de furca "custom made". FRTRPGJFGG8PE9N.MEDIUM.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Eu am vazut un suport care prindea cadrul bicicletei.
Astea prezentate de vis-a-vis mi se par putin nesigure pe la viraje. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Adica asa. Si mie imi apr cele mai comode, nu mai e nevoie sa dai roata jos. Si fixeaza bine, am mers si cu 160 cu ele
![]() Attached thumbnail(s) Paltinu_iun08_013.jpg ( Size: 416.29k ) Number of downloads: 691 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Un d-ala e mai scump ca bicicleta unora de pe aici
![]() 6 Apr 2009, 11:23: Eu raman in continuare la parerea ca prinsa de furca, o bicicleta e foarte stabila. Poti s-o prinzi cat vrei de roti, tot se misca... This post has been edited by vis-a-vis: 6 Apr 2009, 11:23 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Diac |
![]()
|
Pai e prinsa de roti si de cadru, plus asigurata cu o chinga, am mers maxim cu 130 cu DSN-ul cu doua bicle, mai mult nu putea.
Iar de la 100 la 130 am urcat pe parcursul a cam 20 de km. ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
<span class='edit'>6 Apr 2009, 13:27:</span>
QUOTE(Marty @ 6 Apr 2009, 08:02) altisone, problema sta-n felu' urmaritor: - un cauciuc bun, de strada, Schwalbe, Apple/Road Cruiser/Land Cruiser e undeva la 40 de lei - frinele le poti regla si singur, cu multa rabdare si pricepere sau, daca ai chef, ia-ti doua frine pe disc (da' vezi s-ai cadrul prevazut pentru asa ceva), 120 de lei setul complet pentru o roata (disc 160), de la Shimano - mai ia-ti o sonerie (3 lei), aparatori de roti fata si spate (15 lei), lampa far si frina (15 lei setul), toate din carfur. Merci Marty! Aparatori am. Franele, le-am reglat cat de cat, acum tin decent, sa vad pentru cat timp. Unde sunt de cumparat franele pe disc? Un magazin mai in zona? Sunt in Damaroaia, aproape de flora... Unde sa pot face si un reglaj decent, sa dea un ochi la ea, sa o greseze... Vreau catadioptri si lumini... Cu gumele inca sunt in dubiu, inca nu mi-a cazut pipota, si as vrea sa mai dau jos ceva din zona abdomenului.... This post has been edited by altisone: 6 Apr 2009, 13:37 Attached thumbnail(s) P1000840.JPG ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 617 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Ete aici mai multe chestii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' ai prindere pe cadru ala de 2 lei?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
Habar nu am, am pus o poza... Sunt lemn tanase. Daca iau un tohan, in 2 ore il demontez si montez la loc fara probleme, la asta, cred ca mi-ar trebui mai mult timp, si nu stiu cum arata toate sistemele.
Stiu ca nu e scula, dar la ce bani am dat pe ea, si la ce vreau sa fac cu ea, sunt multumit. Si cadrul, daca face figuri, il fac fix si gata ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Trebuie sa schimbi furca daca vrei sa-l faci fix pe cadru.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
VladG |
![]()
|
Din poza nu pare sa aibe prindere ptr disc, nici cadrul si nici furca.
Dar nu-i pb, si V-Brake-urile franeaza bine, schimba-le pe astea, daca-ti fac probleme. Dar numai daca ai verificat ca sunt corect reglate, unse cablurile si sabotii sunt ok. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:45 |