Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La aceleasi dimensiuni, eu mi-am luat un DHS de vreo 450 de lei. Pentru 200 de kilometri pe an, facuti pe asfalt, e OK.
Poti sa incerci sa arunci un ochi si pe aici, eventual asteapta sa vezi specificatiile. Pretul chiar e OK, si oamenii aia chiar livreaza in Romania. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M-am bagat ei si pe macadam cu unul. N-are nici pe dracu'! Doar ca e destul de grea si cam gifii. Te obliga sa arzi calorii
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
A mea are joc mare in volan, si ar fi cam deranjant prin padure. De vina pare a fi mantocaria aia de "pipa reglabila" sau cum naiba i-o zice piesei aleia care tine fixat ghidonul de teava ghidonabila.
In alta ordine de idei, la borduri de 3-4 cm inaltime nu se simte nimic nasol la jante, care-s duble. Iar pozitia e identica cu aia de pe Tohan sau Ukraina. Mie-mi place. EDIT: am roti de 28, dar o singura foaie. Am vazut pe unde-ai fost, as fi venit doar la coborare ![]() This post has been edited by tatabobu: 4 Aug 2011, 13:32 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Realizezi ce se poate întâmpla dacă pe coborâre se rupe pipa aia?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tatabobu |
![]()
|
De-aia ranjeam. Tin prea mult la pielea mea s-o risc aiurea.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Sunt in cautarea unei noi biciclete dupa ce fosta mi-a fost furata legata fiind in scara blocului.
Am gasit cateva oferte pe ebay si vreau sa va cer parerea daca se merita sau nu sa cumpar de pe astfel de site-uri. Nu vreau sa fac o investitie mare ....max. 300 de epuri. Asta ar fi una sau asta |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(PuscasMarin @ 19 Aug 2011, 12:05) Bicicletele din link-uri au componente de calitate redusa (si pe langa asta au si impletiri total nerecomandate ale spitelor, respectiv numar mic de spite, mai ales pentru niste Mountain Bike-uri). Nu ai spus la ce vrei sa folosesti bicicleta. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Merci de sfaturi
Bicicleta va fi utilizata pt. deplasare casa-job (5 km)in cursul saptamanii si pt.drumetii in weekend....sunt din BV si avem destule trasee , de aceea m-as orienta catre un mountain bike H. Am analizat si site-urile de profil din RO dar inca nu m-am decis, mai caut si ceva oferte SH ! Numai bine ! |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
In conditiile unui buget cam limitat, poate ar fi mai bine sa astepti sezonul de reduceri (si sa cumperi bicicleta imediat ce acesta incepe, mai ales daca te incadrezi in zona medie ca inaltime - de obicei bicicletele ce au cadre de marimi medii se vand primele).
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
SAVAGE |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 22 June 06 ![]() |
Fiul meu (14 ani) vrea acum o bicicleta cu care sa faca ...cascadorii,genul BMX si care sa aiba cadrul din aluminiu (locuim la et3)si de, este greu de carat in carca.
Are 1,70 m si cam 60 kg. Ce sugestii imi puteti da? Pe unde sa ma uit de pe la cine sa iau ceva care poate fi si sh, dar numai in stare foarte buna? Multumesc |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
INITIALE 2002 / PRIVILLEGE 1.5DCI 81KW 2009
- CT 81 LAG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
P-aici gasesti biciclete de dirt si BMX-uri. http://www.dirtbike.ro/bazar/
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Conform ultimului newsletter, pe siteul CANYON au început lichidările de stoc pentru modelele 2011. Reduceri de până la 500 euro.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SAVAGE @ 26 Aug 2011, 08:11) Fiul meu (14 ani) vrea acum o bicicleta cu care sa faca ...cascadorii,genul BMX si care sa aiba cadrul din aluminiu (locuim la et3)si de, este greu de carat in carca. Are 1,70 m si cam 60 kg. Ce sugestii imi puteti da? Pe unde sa ma uit de pe la cine sa iau ceva care poate fi si sh, dar numai in stare foarte buna? Multumesc cauta si pe forumurile de ciclism ( nu dau nume ) si mai ales prin targuri . Daca nu stii prea multe , cauta un prieten care stie mai multe inainte sa dai banii . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dupa un an si jumatate de MTB hatdtail (Kona Firemountain) si cam 2000 km parcursi am observat ca am folosit bicicleta 95% pe asfalt, rar am iesit pe drum forestier/de tara.
Avand in vedere chestia asta si avand in vedere ca au inceput sa imi placa turele de peste 50km ma gandeam sa schimb bicicleta pe ceva mai adecvat mersului pe sosea. Nu ma grabesc tare, probabil daca imi iau o sa o fac la iarna/primavara (sa prind reducerile), dar incep sa ma orientez de acum. Asadar: - cursiera: imi place cum arata astea mai noi, probabil sunt foarte performante, DAR incomode si mai ales sensibile la drumurile noastre inj majoritate proaste. Nu am mai avut pana acum, dar imi e teama ca daca iau o groapa pe o coborare fac roata praf - bicicleta de sosea stil MTB, dar fara furca telescopica si cu roti mai mari in diametru (de 28) si mai inguste. Asta mi s-ar parea mai adecvat, ar fi un compromis mai sigur. Pareri, sfaturi? Ceva sugestii le un buget de 2000Ron? Ar mai fi varianta SH, stiu ca pot gasi o oferta buna, dar deocamdata ezit, in Craiova nu prea gasesc si sa vin in alt oras la risc imi e peste mana. P.S. Actuala bicicleta tot in urma sfaturilor voastre am luat-o, e super, dar am observat ca as vrea altceva ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 10 Oct 2011, 20:13 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu salivez dupa un cyclocross, insa nu cred ca gasesti ceva decent in 2000.
Io-te una. ![]() This post has been edited by Manuel: 10 Oct 2011, 20:26 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ciclocross e 'optiunea 2' de la mine? Adica o bicicleta stil MTB cu roti de 28 mai inguste?
Ai ceva recomandari, asa ca idee, chiar mai scumpe, sa ma orintez? Pe siteurile pe care le stiu eu (playbike, bikexcs, marosbike) nu prea sunt din categoria asta. Mai stiti alte siteuri din .ro pe unde sa mai clatesc ochii? LE. vad ca e de fapt optiunea 1. Pe astea le-am vazut la categoria 'road rage' ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 10 Oct 2011, 20:28 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vezi ca am editat. E superba, dar sare mult din buget.
Cyclocrossul e o cursiera cu alta geometrie si cu roti de cross. This post has been edited by Manuel: 10 Oct 2011, 20:29 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
OK. Deci e ceva intre si intre - mi-ar placea ideea de un fel de cursiera cu roti mai solide
![]() Macar sa stiu ca exista asa ceva, sa stiu ce sa imi doresc, ce sa ii cer lui Mos Craciun ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Pomeneste-ma si pe mine in rugaciunile tale.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau poti sa-ti iei un 29er, un MTB cu roti mai mari...
kona-unit2909-zoom.jpg La ciclocros era oferta buna la Kona Jake, dar vad ca nu mai e prin Romania... kona-jake09-zoom.jpg Sau poti pune niste roti de 28 pe actuala bicicleta, eu asa am facut. 10 Oct 2011, 21:56: Sau... http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1769 This post has been edited by vis-a-vis: 10 Oct 2011, 20:56 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 10 Oct 2011, 21:11) - bicicleta de sosea stil MTB, dar fara furca telescopica si cu roti mai mari in diametru (de 28) si mai inguste. Asta mi s-ar parea mai adecvat, ar fi un compromis mai sigur. QUOTE(Andy_ACS @ 10 Oct 2011, 21:27) Tu vrei mai degraba Trekking, parerea mea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
Uite aici
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=45905 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=69523 sau daca nu vrei Tiagra, uite cu Deore http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=45909 Si-a luat un prieten anul trecut o bicicleta de la ei, a ajuns cam intr-o saptamana de la comanda. This post has been edited by Manuel: 10 Oct 2011, 21:06 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Serpico |
![]()
|
Principala decizie cred ca ar fi daca vrei sau nu drop bar (ghidon de cursiera).
Anvelope slick ai incercat pe MTB? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
29-er nu vreau. Merg numai pe asfalt (chiar daca nu ca in palma). Vreau sa fac ture mai lungi, de 50-70km. Furca telescopica ar fi un impediment, greutatea si rapoartele transmisiei nu m-ar avantaja, cauciucurile late probabil ar trebui inlocuite.
Sa pun roti de 28 pe actualul MTB - dezavantajele de mai sus raman (greutate, furca - mai ales ca a mea nu are lockout - e un Rock Shox Dart 1) Daca o comit o comit calumea. Chestia foarte importanta pe care am invatat-o de la voi e ca exista bicicletele astea ciclocros, e EXACT ce mi-as dori. O cursiera cu roti mai solide si poate unpic mai comoda. Dar din pacate pe la noi nu prea gasesc oferte, nu cred ca sunt prea multi care apreciaza stilul asta de bicicleta. LE. Daca as vinde Firemountain-ul poate as suplimenta putin bugetul. Eu ma gandeam sa o tin si pe ea, dar pana la urma 2 biciclete poate e prea mult pentru cineva care merge doar in week-end (si nici macar in toate) LLE: @Serpico - nu am incercat anvelope slick, ca raman cu dezavantajele legate de greutate, rapoarte, furca. Nu am mai mers niciodata cu ghidon dinala drop-bar de cursiera, dar cred ca m-as adapta. Pana la urma din ce inteleg eu ciclocrosul e la fel ca o bicicleta de treking, numai ca are dropbar. Si transmisie din groupseturile de cursiere (Tiagra, Sora, 105, etc) in loc de alea de MTB (alivio, acera, deore, etc) This post has been edited by Andy_ACS: 10 Oct 2011, 21:12 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
http://bicicletebucuresti.ro/sosea-race/71...-comp-2010.html
10 Oct 2011, 22:23: http://bicicletebucuresti.ro/sosea-race/72...ss-3-2010-.html This post has been edited by vis-a-vis: 10 Oct 2011, 21:23 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@Manuel - Da, imi place modelul. @Vis-a-Vis - Super amandoua, parca imi fac cu ochiul mai mult decat alea cu chidon drept, nu stiu de ce ![]() Inca nu imi dau seama ce as vrea ![]() Cred ca cea recomandata de Manuel e mai comoda per total, pozitia pe ea e mai lejera. Celelalte insa cred ca sunt mai performante, probabil aerodinamica mai buna. Pe site-ul asta ca idee (nu ca as da comanda acum) - platesti tu la ei intr-un cont si dupa confirmarea platii iti trimit jucaria? Transport/taxe cat ar mai fi? This post has been edited by Andy_ACS: 10 Oct 2011, 21:28 |
--------------------
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
Platesti cu cardul. Comisionul e vreo 5 euro, transportul cam 30.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 10 Oct 2011, 22:22) http://bicicletebucuresti.ro/sosea-race/71...-comp-2010.html http://bicicletebucuresti.ro/sosea-race/72...ss-3-2010-.html A zis "buget 2000". La banii astia, mai degraba asta. This post has been edited by Markos: 10 Oct 2011, 21:32 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:23 |