Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum RockRideru' ala e o panarama pt o bicla de freeride...
Chiar sunt curios ce vrei sa faci cu o astfel de bicla. O bicla de XC full suspension eu zic ca-i arhisuficienta pentru un biciclist de rand cum suntem noi. La un all-mountain decent numai cadrul costa 35 de milioane... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Vreau sa fac trasee mai accidentate de coborare, la viteze ceva mai mari.
Am facut si cu actuala bicla, dar nu pot merge prea tare din cauza limitelor impuse de: - lipsa suspensiei spate; - furca se decomprima urat de tot cand o ridic mai rapid de pe sol. Am patit de cateva ori sa ma doara gatul ceva timp, din cauza smuciturii puternice a furcii; - franele pe janta daca s-au udat, sunt fix degeaba; - cadrul e destul de mare (51cm), deci mai greu si periculos de manevrat pe teren mai accidentat. Nu ma pasioneaza schemele, figurile si alte acrobatii, doar coboratul tare pe poteci accidentate. Imi dau seama ca nu-i varful tehnologiei, mai ales la pretul asta (a se vedea amortizorul spate care-i model 2007, furca ce nici nu se mai gaseste si franele care nu au chiar cele mai bune review-uri), dar ma gandesc ca fiind facuta pentru asta, posibil sa reziste si sa se comporte mai bine. Restul modelelor dedicate pt asta sar de 6500 lei lejer, bani pe care chiar nu sunt dispus sa-i investesc. In fine, sper sa fie ceva reduceri la Decathlon, pentru ca alt model in afara de asta nu cred ca o sa gasesc la un pret decent. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi la Pentatlon. Sint la 50%
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar dacă arata ca o bicicleta de coborât, e rapandula. Mai bine iti iei un cadru rigid din otel pentru furcă mare, cursă de 140 mm si începi să pui pe el. Iti faci roti cu butuci Novatec si jante MTX, pui o frână hidraulica macar pe fata cu disc de 180 sau 203. Restul muti de pe actuala bicla.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare.
Vreau sa-mi iau si eu o bicla iar bugetul este undeva la un maxim 2800 lei ! Nu o iau pentru concursuri sau trick-uri,ci pentru plimbari in oras si padure/munte si care sa o tin cel putin 3 ani ! Momentan m-am orientat la un Cube Analog Disc 2012 care e undeva la 2800 lei,dar sunt constient ca pe piata mai exista si multe alternative de care inca nu am dat (momentan sunt novice in domeniul bikeingului) Astept niste pareri.Mersi |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Am tot ce-ti trebuie, doar da-mi de veste !
![]() This post has been edited by Axe: 21 Mar 2012, 21:36 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ce te atrage la Cube, fata de restul marcilor ce se invart pe la 2800ron?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La asta m-am oprit momentan pentru ca un prieten are CUBE si e foarte multumit de ea.
M-am uitat la specificatii si am vazut ca tot ce are pe ea este de buna calitate. Nu prea ma pricep si de aceea am nevoie de putin ajutor ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@ady85btz
Salut, la momentul asta pe piata nu sunt alternative grozave la pretul Analogului. Poti gasi ceva de la RAM (firma bulgareasca dar buna) insa sunt cu linii sram pe ele fata de shimano de pe cube-ul ales de tine). Nu vreau sa te incurajez spre Cube, nu sunt fan al brandului si nu am asa ceva, dar se pare ca sunt cam singurii care au impanzit piata cu oferta 2012, restul parca dorm, in afara de Focus care nu prea are oferte interesante (preturi mari si parca ceva downgrade fata de 2011), valabil si pentru Merida in segmentul tau de pret. Mai poti vedea si ceva de pe la Kellys, biciclete de asemenea ok. Deci daca vrei sa iei analogul sa stii ca nu e o alegere rea, bicicleta este ok pentru ce spui tu ca-ti trebuie (la munte banuiesc ca nu vrei sa te aventurezi pe oarece coborari extreme sau alte minuni, pe forestiere e absolut ok) si pe deasupra arata binisor ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
ady85btz |
![]()
|
@lar : mersi pt raspuns.
Ca dimensiune o sa aleg 18" - am 173 cm ! Am mers cu un CUBE de 18" si e perfecta.La munte/padure merg doar pe unde se poate,nu ma apuc de downhill ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sugestia lui Catalin e foarte ok dar cu costul transportului sare putin din bugetul de 2800 lei, mai exact cu vreo 200 de lei, dar daca nu te deranjeaza e indubitabil de luat in calcul (eu mi-am luat bicicleta tot de pe un site de afara). In privinta Rock Machine Flash 70 as spune ca furca o dezavantajeaza fata de Analog. Furcile Suntour din seria XCR, XCM si XCT au mai facut probleme (joc) si nici nu amortizeaza mai bine decat Rockshoxul XC (asta daca l-au facut la nivelul minim al lui DART3, al carui inlocuitor s-ar spune ca este). Si mai este ceva, stiu ca nu e tocmai ok ce spun, dar asta este realitatea: Cube-ul il vei vinde mult mai usor peste 3 ani decat Rock Machine, e mult mai popular brandul la noi. Si pe mine ma tot intreaba lumea de ce nu mi-am luat un Cube
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
eu am cube analog 2009 de care sunt f multumit, si nu am avut nici o pb pana acum
am greutate binisor peste chintal, am coborat cu ea de la cota 1400, alt traseu de vreo 40 de km de la piatra arsa la bolboci si moroieni in afara de o camera, n-am schimbat nimic la ea acum dc as putea mi-as lua un 29er de genul Merida Big Nine TFS 100 D sau Trek Wahoo This post has been edited by andreig1982: 22 Mar 2012, 13:48 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
lar |
![]()
|
Omul are 173 cm inaltime, 29er-ul pentru el nu cred ca ar fi o alegere prea inspirata. E bun 29er daca ai lejer peste 180.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
ups, mea culpa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 22 Mar 2012, 01:16) In cazul asta uita de mountain-bike-uri, cauta ceva cu roti cat mai subtiri si mai lise, fara crampoane. Crampoanele te obosesc inutil la mersul pe asfalt, plus ca se uzeaza repede. Crampoanele merita doar daca faci downhill, catarari, mers prin noroi, etc, altfel la mersul pe drumuri de pamant obisnuite nu-i nici o imbunatatire fata de anvelopele de sosea. Prima mea bicla a fost si ea cu anvelope cramponate. Dupa ce i-am pus anvelope de sosea parca mergea singura. Actuala e de sosea, dar am mers binemersi prin padurea Cernica cu ea. |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
am mai cautat prin piata si am mai gasit un concurent pentru cube analog disc in persoana lui scott aspect 20 pe care-l pot lua la pretul de 2700 lei ! ce parere aveti?
p.s: cube analog disc il pot lua la pretul de 2550 lei ! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Repet: esti sigur ca vrei mountain-bike?
Sfatul meu ar fi sa faci o comparatie, sa mergi atat cu un mountain-bike, cat si cu o bicicleta de oras, la dimensiuni comparabile, cu anvelope de strada (chiar si de 26, in aglomeratie te misti mai bine decat cu una cu roti de 28 si e mai usor de carat in casa). Cred ca maxim 5% din utilizatorii de MTB-uri le folosesc la adevaratul lor potential. |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
Da.mtb imi iau pt ca am de alergat prin padure si nu numai.am mers cu ambele si m.am decis.vreau niste pareri legate de cele 2 modele pt ca maine vreau sa ma duc sa.mi iau.mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
icounter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 April 12 ![]() |
Salutare!
Ageana: Mi-am comandat si eu bicicleta de pe rockmachine-germany si vad ca ei trimit cu trans-o-flex, imi poti spune si mie te rog frumos cu ce companie de transport a ajuns la tine bicicleta? (dhs/nemo expres/ ups etc) Eu am pus adresa de livrare pe cea de la birou, si vroiam sa sun la ei sa vad cand vin, dar nu stiu la ce companie de transport sa sun. ![]() Numai bine, Florin Vasilescu |
--------------------
Ford
Fiesta
2008
- _
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma ajutati si pe mine va rog cu o parere despre:
http://www.piata-az.ro/Auto-Moto-Velo/Bici...x?AdId=4608250& Asa la prima pupila aruncata mi se pare ca ar cere cam mult, si ca e cam veche. ( ca sa vedeti pozele dezactivati temporar adblock) Multumesc. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Bulldog @ 16 May 2012, 23:03) Asa la prima pupila aruncata mi se pare ca ar cere cam mult, si ca e cam veche. Ambele presupuneri sunt corecte. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai mult cascaval n-am nici daca incep sa-mi vand organe...
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
corbex |
![]()
|
Cu 450 iti ei un dhs nou, de 16-17 kile, cam cit are a lui Markos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bulldog |
![]()
|
Tocmai asta nu vreau sa fac.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Bulldog |
![]()
|
Ideea e ca am facut greseala acum vreo 6 ani de a-mi lua tocmai un DHS grea de zici ca e din uraniu saracit. Abia dupa aia m-am apucat de citit si am si mers cu niste bicle mai usoare, voiam distanta mai mare. Acuma merg cu bicle de imprumut si mi-as lua ceva mai de duamne-ajuta. Am incercat si prin targ, am gasit merride, trek-uri, cube, etc, da oamenii cam stiau ce vand si nu am gasit sub 200 epuroi.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
De obicei astia care vand in targ cunosc marfa foarte bine
![]() Nu se mai fura ca pe vremuri...acum hotu se uita dupa ce poate sa valorifice si sa iasa in profit. N-o sa cumpere nimeni o gioarsa de 100 lei. Defapt, n-ar trebui sa cumpere nimeni biciclete din targ.... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rockrider is praf? Mi-am luat si eu una de curand.
Attached thumbnail(s) 44785.jpg ( Size: 57.99k ) Number of downloads: 358 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 06:31 |