DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

154 Pages « < 122 123 124 125 126 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vreau sa-mi cumpar bicicleta.

DragosP
post 24 Jul 2012, 09:58
Post #3691

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Mulțumesc, am aflat între timp că-s de 26.
Săr'-na.

24 Jul 2012, 12:50:
Gata, am comis-o.
Am achitat-o, am luat și nește apărători de roți și o pompă.
Sunt curios ce se va strica la transport.

This post has been edited by DragosP: 24 Jul 2012, 11:50

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laurentziu83
post 24 Jul 2012, 19:57
Post #3692

Membru autentic

Group: Members

Daca nu vei fi multumit cu aparatorile livrate, poti incerca cu astea: http://emmeduesport.ro/product_info.php?products_id=433
Eu am fost si sunt multumit.

--------------------
. . .
+
laur
post 25 Jul 2012, 07:25
Post #3693

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Jul 2012, 19:57)
Daca nu vei fi multumit cu aparatorile livrate, poti incerca cu astea: http://emmeduesport.ro/product_info.php?products_id=433
*

Intrebare, aparatorile alea merg la MTB, cu cauciuc 26x2,25? Si daca da, la aparatoarea de pe fata sustinerea aia latarala cum se prinde, ca eu nu am nici un locas/surub pe furca in care sa poata fi prinse?!

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
Laurentziu83
post 25 Jul 2012, 19:01
Post #3694

Membru autentic

Cam asa veneau cand aveam MTB-ul cu roti de 26x 1.5, teoretic ar trebui sa vina bine la anvelope de 2.25.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=182...dpost&p=2881535

--------------------
. . .
+
DragosP
post 26 Jul 2012, 07:12
Post #3695

Nu zic nimic...nou

QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Jul 2012, 20:57)
*

Mersi.
Eu le-am comandat de la ei de pe site, numai că ieri (în ciuda a ce scrie la descrierea lor) m-au sunat să-mi spună că nu se potrivesc la roți. Așa că deocamdată n-am. Bine, nici blclă n-am, că n-a sosit. O aștept azi. icon_mrgreen.gif

26 Jul 2012, 12:33:
Cum era melodia aia? "Am bicicletă, am bicicletă..". icon_mrgreen.gif
I-am pus pedalele și am și dat o tură cu ea prin oraș. Moamă ce greu e...
Tre' antrenament... wub.gif

This post has been edited by DragosP: 26 Jul 2012, 11:33

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Serpico
post 26 Jul 2012, 22:09
Post #3696

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(DragosP @ 26 Jul 2012, 08:12)
I-am pus pedalele și am și dat o tură cu ea prin oraș. Moamă ce greu e...
Tre' antrenament... wub.gif
*

Sau trebuie sa folosesti rapoarte corecte.

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 1.4MPI 2007
+
DragosP
post 27 Jul 2012, 06:44
Post #3697

Nu zic nimic...nou

Sau.
Dar crede-mă pe cuvânt, pe mine cel care se suie în mașină pentru orice drum mai lung de 500m, trebuie antrenament!

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
fnp
post 7 Aug 2012, 17:27
Post #3698

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca folosesti rapoarte ca sa pedalezi usor te va durea fundul, daca le alegi pe alea unde pedalezi greu te vor durea picioarele.

Alegerea ta! smile.gif

La rapoartele usoare toata greutatea se duce pe sa, la cele "grele" o parte o se distribuie pe picioare.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 70CP 2007 Laureate + ABS - B
+
Laurentziu83
post 16 Aug 2012, 18:56
Post #3699

Membru autentic

--------------------
. . .
+
Bulldog
post 16 Aug 2012, 21:05
Post #3700

"Nembru"

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Serpico @ 22 May 2012, 13:08)
Din pacate Decathlon a scos din vanzare varianta cea mai atractiva pentru cei ce intrebau de biciclete pentru plimbari prin parcuri. Anul trecut mai aveau inca un MTB rigid (adica fara suspensie), la circa 550 de lei (Rockrider 5.0), cu furca threadless (fara filet).
*

Am vazut din nou rockrider 5.0 la vanzare in decathlon in jurul sumei de 600 de roni. Nu m-am uitat tare atent la ea sa vad daca s-a schimbat ceva (manetele sunt revoshtift si rotile cu jante simple).

--------------------
Bicicleta, RATUC, Taxi
Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
+
andreig1982
post 5 Sep 2012, 07:11
Post #3701

Membru autentic

au inceput reducerile pe chainreactioncycles.com
pana la 68% ohmy.gif
bine, pt kona stinky care costa vreo 5700 de euro wacko.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 2005 - B-06-xxx
2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
+
stefancapatina
post 12 Sep 2012, 15:29
Post #3702

Membru incepator

imi ziceti si mie pentru ce este categoria Biking Hardware de biciclete .
sunt bune pentru teren accidentat ?

--------------------
- - - - -
+
Laurentziu83
post 29 Sep 2012, 18:58
Post #3703

Membru autentic

Focus Marakas a mea a plecat zilele trecute la Timisoara, asa ca momentan am iesit din club.
Urmatoarea bicicleta va fi din nou MTB, roti de 26, obligatoriu va incapea in lift, va fi cat mai usoara cu putinta, eventual ii voi pune roti de oras dar cred ca o voi duce si prin Bucegi, va avea aparatori de noroi din plastic mai scurte, nu ii voi mai pune portbagaj (l-am folosit doar de vreo 2 ori) si, preferabil, va costa cat mai putin, nu mai vreau sa dau 2000 de lei pe o bicicleta pe care sa ma sui doar odata pe luna pentru ca in timpul saptamanii sunt ocupat iar in week-end-urile de vara sunt cine stie pe unde prin tara.
Momentan salivez la Rockrider 5.1 de la Decathlon, dar parca as vrea-o la maxim 500 lei, eventual putin folosita. tongue.gif
Ca si defecte conceptuale la ea, are schimbatoarele Revoshift (le pot schimba in timp, nu-i bai), foaia mare are doar 42 de dinti (nu ar pune 44 zgarcitii astia...) iar pinionul mic 13 dinti, adica daca ii pui roti de sosea vei simti imediat transmisia prea scurta. Bine, daca vad ca ma ia iar microbul, pot sa ma apuc de upgrade-uri, insa nu as vrea sa ingrop prea multi bani de la inceput.
Ce vreau sa stiu, de la cine a mai mers pe asa ceva, daca merita sa o upgradez pastrand cadrul.
Alta alternativa ar mai fi sa imi iau vreun DHS in 3-400 de lei si aia e.

--------------------
. . .
+
Laurentziu83
post 6 Oct 2012, 21:45
Post #3704

Membru autentic

Gata, am comis-o, am luat Rockrider-ul.
Imi place cum se misca, e muult mai usoara fata de vechiul Marakas si e mai bine adaptata la traficul din Bucuresti. In plus incape in lift, nu mai trebuie sa o tarai pe scari 4 etaje. Ce nu imi place la ea sunt schimbatoarele Revoshift, dar momentan m-am obisnuit cu ele. La primavara va urma un upgrade serios pe parte de transmisie si frane, aici incluzand alta roata spate completa, cea existenta nu are quick-release, pinioanele sunt pe filet, iar janta nu imi inspira rezistenta. Pe fata voi schimba doar janta si pastrez butucul, are qr. Foile le las asa. Anvelopele vor zbura si ele daca observ ca fac pana de la spini de trandafiri. Vad ca sunt Rubena, probabil un model de baza, mixte. La fel vor zbura si pedalele cand vor crapa (sunt de plastic), ii voi pune pedale la 50 de lei din Hervis sau pedale de BMX (cum aveam pe prima bicla, X-Fact).
De ce am luat-o asa, ca sa o upgradez serios mai tarziu? Simplu, mi-a placut la nebunie cadrul si bicla per total. Mi-am facut si eu o placere la jumatate din cat costa un set de anvelope de iarna la Megane.
Azi la pranz am ridicat-o de la Decathlon Berceni si am deja 50 de km cu ea (Berceni-Salajan-Baneasa-Piata Sudului-Salajan) si imi place din ce in ce mai mult.
De ce am luat-o din Berceni si nu din Pallady? Pentru ca prima data o vazusem in Pallady in timpul saptamanii, si imi planuisem sa vin vineri. Boon, vin eu vineri, pe marimea L nu aveau niciuna, in schimb aveau 2 S-uri (???) si un M. Il intreb pe baiatul de acolo, care imi spune ca "avem 2, dar le-am strans, ca ne reorganizam, daca vreti, va montam una". In fine, l-am lasat in plata domnului cu imbecilitatea lor (cum sa lasi expuse 2 S-uri, un M si un XL, dar nu un L, marime in care se incadreaza majoritatea?). Am verificat pe net, in Berceni figurau 4, asa ca m-am dus la ei. Si aveau 2 expuse.
Cu tot cu aparatoare de noroi de plastic pe spate, cric si suport bidon, a fost 890 lei (restul accesoriilor le aveam dinainte), ceea ce eu zic ca e ok. Plus ca e si facuta (sau asamblata) in Romania, asa ca pot sa ma laud si eu ca stimulez economia romaneasca.
Poze maine, azi n-am avut timp si vreau sa le fac afara, nu in casa.

This post has been edited by Laurentziu83: 6 Oct 2012, 21:49

--------------------
. . .
+
Bulldog
post 9 Oct 2012, 15:46
Post #3705

"Nembru"

From: Cluj-Napoca

Pai nu ar fi fost gata upgradat daca luai un 5.2 sau 5.3? Asta din urma la sfarsit de colectie e la 16 bulioane cu Sram x5 pe spate, furca Suntour XCR, jante Rigida, gume Hutchinson si altele. 14,2kg. Daca ar fi sa pui toate astea pe 5.1 cred ca depasesti cu mult suma. Pe de alta parte nu-s atatia bani dati deodata.

--------------------
Bicicleta, RATUC, Taxi
Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
+
Laurentziu83
post 9 Oct 2012, 18:02
Post #3706

Membru autentic

Imi placea mai mult asta, iar luna asta aveam si alte cheltuieli. Aveam banii de 5.2, dar n-am vrut sa ma intind.

--------------------
. . .
+
ncristi
post 9 Oct 2012, 19:45
Post #3707

Membru autentic

5.1 are multe belele dar cea mai nasola este faptul ca (virgula) cadrul nu are ureche separta . Daca nu esti atent si o rupi pe cea integrata poti arunca la gunoi cadrul...sau sa o faci fixa. Pe langa ce am spus mai sus nu cred ca identifici o piesa cat de cat decenta sad.gif

Mult mai buna asta:
http://www.dhsbike.ro/produs/mtb/challenge/266.html#

La magazine o gasesti cu reduceri pe la vro 12 mil.

This post has been edited by ncristi: 9 Oct 2012, 19:47

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
espacern
post 9 Oct 2012, 21:23
Post #3708

ART-ist

From: Mihalaya

Fabricata de Porsche si prezentata la salonul de la Paris.....la pretul de 6 mii de E!

@+

--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
Laurentziu83
post 9 Oct 2012, 22:14
Post #3709

Membru autentic

Aveam in plan sa dau cat mai putin pe bicla, asa ca 12 milioane sarea din buget. Inca sa zic mersi ca am luat-o pe asta si n-am luat un DHS la 4 milioane, cum ma gandeam prima data.
La cat folosesc eu bicicleta (in timpul saptamanii n-am timp, iar in week-end sunt de multe ori plecat), e mai mult decat suficient. Nu mai dau jdemilioane pe biciclete ca sa am ce tine pe hol.
Oricum, vor mai urma alte manere de schimbatoare si, poate niste jante duble, dar asta dupa ce se stramba cele actuale. Butucul nu-l schimb, merge bine si asta pe filet, singurul dezavantaj e ca n-are quick release, desi cred ca se poate schimba doar axul.

--------------------
. . .
+
VladG
post 14 Oct 2012, 19:13
Post #3710

Membru preistoric

Afara reducerile ajung si la 50%, la noi mai subtirel. Poate va gasiti ceva interesant:
http://www.wiggle.co.uk/sale/mountain-bikes/?o=5

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
Laurentziu83
post 16 Oct 2012, 21:57
Post #3711

Membru autentic

Pot sa zic ca sunt din ce in ce mai multumit de Rockrider. Pe langa Marakas, asta e un fulg si incape in lift. La deal, pe Mihai Bravu, n-am nici o greata la urcat. Paradoxal, pe plat mentin mult mai usor 25-27 km/h. Si nu cred ca ma minte ciclocomputerul, intrucat e acelasi si l-am setat si acum exact ca in instructiuni.
Bicla are deja cam 120 de km si urmeaza sa-i mai fac un reglaj la deraioare si o ungere de lant. Cauciucurile stock au zburat de pe ea, s-au spart de la spini, asa ca am luat altele de 1.75 din Decathlon, mult mai tari, cu care sper sa nu mai am probleme.
Sunt curios cat de mult o voi putea folosi toamna asta, adica limita la care o sa inghet pe ea.

--------------------
. . .
+
Laurentziu83
post 20 Oct 2012, 18:05
Post #3712

Membru autentic

Am ajuns si la 200 de km cu ea, dupa ce am facut 75 de km azi (pana la Corbeanca si apoi pana la Lacul Morii), in continuare foarte multumit. Pacat ca batea vantul dinspre sud-est, ca eram chitit sa merg pana la Ploiesti.
Pun si cateva poze, cu mentiunea ca ii voi adauga si o aparatoare de noroi pe fata, in genul celei de pe spate, am prins ceva apa pe Stefan cel Mare si cam stropea. Cu Revoshift-urile m-am obisnuit, le mai las, poate la primavara, daca o trec la roata cu butuc pe caseta, trec si la alte deraioare si alte shiftere. Dar nu-i graba, i-am mai facut cateva reglaje dupa ce s-au mai lasat sufele si acum schimba perfect.
Am o mica problema cu frana spate, in sensul ca este cam elastica si nu reusesc sa o blochez in mers, parca-s Cantilever-urile pe care aveam la bicla de acum 15 ani.
Aveti idee la ce ar trebui sa umblu? Alta sufa, alte elemente de V-brake? N-am avut problema asta nici la Focus, nici la X-Fact-ul din Hervis.
20102012569.jpg ( Size: 372.83k ) Number of downloads: 714
20102012570.jpg ( Size: 332.89k ) Number of downloads: 719
20102012571.jpg ( Size: 374.64k ) Number of downloads: 658

--------------------
. . .
+
C a t a l i n
post 21 Oct 2012, 00:17
Post #3713

Are cadru "de dama". blush.gif

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
romeo_id
post 21 Oct 2012, 08:09
Post #3714

Engineer

vezi sa pice sabotii corect pe janta si apoi trebuie desfacut/desfiletat surubul de la maneta de frana

--------------------
Renault Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
+
Laurentziu83
post 21 Oct 2012, 08:49
Post #3715

Membru autentic

Catalin, asa e cadrul standard la Rockrider, nu e cu dama/barbatesti. Cadre cu bara superioara orizontala nu prea am mai vazut la vanzare la MTB-uri. Aveam doar la primul MTB, cu cadru de otel, in 1997.
Am sa incerc figura cu franele, cand franez, impresia e ca bratele sabotilor sunt elastice si nu actioneaza cu suficienta forta. Daca vad ca nu merge figura, schimb V-brake-urile fata cu spate. Curios e ca bloca atunci cand am luat-o, dar s-a lasat dupa cateva zeci de km.

--------------------
. . .
+
Serpico
post 21 Oct 2012, 09:44
Post #3716

Membru autentic

From: Timisoara

Vezi cat de mult flexeaza seat stay-urile cand pui frana pe spate. Un V-Brake Booster (potcoava) probabil ca ar imbunatati situatia.

--------------------
Dacia Logan Laureate Plus 1.4MPI 2007
+
Laurentziu83
post 21 Oct 2012, 10:29
Post #3717

Membru autentic

Am sa incerc cu o potcoava, flexeaza foarte putin cadrul cand franez. Trec zilele astea pe la Bikexcs si iau una.
Cat despre reglajul franelor, nu am incredere in asta, cum am mai spus, m-am confruntat cu aceeasi problema si la primul MTB si nu a ajutat, chiar daca reglam sabotii cat mai aproape de janta. Problema nu a aparut pe fata, nici la prima, nici la actuala, dar nu trebuie sa uit ca la actuala am potcoava "built-in" de furca cu amortizoare, iar la cea veche imbinarea furcii fata actiona ca o potcoava. Pe atunci dadeam vina pe franele Cantilever, la care nici nu puteai regla distanta de repaos intre janta si sabot. Pe atunci nici nu exista internet, iar singura sursa de piese de schimb o reprezentau tarabele din piata.
La Focusul anterior, probabil ajuta si cadrul de mai buna calitate (e drept ca a si costat mai mult decat dublu), la care aveam o imbinare chiar deasupra v-brake-urilor.

This post has been edited by Laurentziu83: 21 Oct 2012, 10:30

--------------------
. . .
+
Liviu
post 27 Feb 2013, 16:58
Post #3718

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Ia sa intreb si eu ceva (am scris si pe ciclism.ro si am primit sugestia asta) ...

Ce spuneti de: http://www.bikenature.ro/produs/merida-cyclo-cross-4--2013

Mai ieftin un pic aici: http://probike.ro/produse/osea/merida-cycl...-disc-1187.html

Merge pentru oras + plimbari de weekend aiurea (95% sosea cu putin trail in padure)?

This post has been edited by Liviu: 27 Feb 2013, 17:01

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
vis-a-vis
post 27 Feb 2013, 17:04
Post #3719

DaciaClubber

Am citit aseara si voiam sa zic de ciclocros, dar banuiam ca nu esti receptiv la idee. Cred ca Merida asta e cam greuta, dar are frane disc. Daca nu esti obisnuit cu pozitia o sa ti se pare ciudat sa te intinzi dupa ghidon, dar dupa ce te obisnuiesti o sa-ti placa, mai ales ca vei prinde niste viteze greu de imaginat pe MTB. Ca sa intri si prin padure trebuie doar sa schimbi cauciucurile. Pentru sosea, cat mai subtiri.
In principiu cred ca face banii.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Laurentziu83
post 27 Feb 2013, 19:36
Post #3720

Membru autentic

Eu cu rotile de 28 de pe Focus Marakas nu m-am impacat, era si mai mare si mai grea decat un MTB, plus ca viteza era la 20-22 km/h. De Rockrider cu roti de sosea de 1.75 sunt mult mai multumit, e mai usor, demareaza mai usor iar viteza e putin mai mare, chiar daca pare paradoxal.
Cel mai bine ar fi sa te duci la un magazin de biciclete care are acest model in stoc sau ceva asemanator, lasi un buletin, faci o tura si vezi cum te simti.

This post has been edited by Laurentziu83: 27 Feb 2013, 19:37

--------------------
. . .
+
154 Pages « < 122 123 124 125 126 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 07:30
Forum Renault