Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mie imi place sa urc pe podetele din Tineretului, alea de lemn. Cel mai cool e la coborare, ca ai senzatia ca pici in cap.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
I-o mi-am luat o d-asta:
http://www.btwincycle.com/EN/triban-trail-3-69011954/ Imi place ca desi e inalta si mare ( eu am 1.80) e totusi destul de usurica (are putin peste 14 kile). Mi-ar fi placut sa aiba inclinarea mai mare la axul seii si al ghidonului ca sa stau mai comod pe ea. In rest e ok, i-as pune doar un portbagaj sa am un tricou sau ceva cu mine. De dat ma dau pe (relativ) noua pista facuta de alesi intre Piata lu Presa Libera si Piata lu Victoria, dar la ceas de seara ca sa nu dau peste bunici sau sa sperii copiii. Mie mi se pare ok bicicleta asta. Rapoartele par rezonabile (fara pretentia de record de vitza), cauciucurile nu sunt cu multi zimti si nici f inalte, se pedaleaza usor si merge usor, nu am nevoie de nimic mai mult. Fara sa fie recordmena la greutate, mii de suspensii (are doar pe fata), furci de carbon, nu stiu ce schimbatoare (are shimano - probabil mai ieftine, dar care merg) etc etc ... isi face treaba de a purta monstrul la ceas de seara pe ici pe colea, cu eleganta chiar. Am luat-o cu 7,7 bulioane de la un magazin nou deschis prin militari. Nu va mai cer parerea ca am luat-o deja, ca sa nu ma oftic, dar dupa parerea mea am facut o afacere buna. This post has been edited by JORJ: 13 Apr 2009, 23:48 Attached thumbnail(s) bicla.jpg ( Size: 54.28k ) Number of downloads: 735 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Mi se pare un pic neobisnuita forma cadrului, dar e interesanta..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nenea Jorj, cind ai de gind s-o mai iei la vale de la Scanteia, la Victoriei, da si mie un semn, facem o iesire-n grup, noi doi, ca porumbeii.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Probabil e pacaleala desi ideea in sine n-ar fi rea.
http://www.automarket.ro/stiri/bicicleta-d...euro-10623.html caut si eu si nu gasesc nimic, cred ca dau o fuga pana in austria sau olanda...astea de la noi sunt praf. This post has been edited by axabrt: 14 Apr 2009, 09:57 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia uite pe ce data e scris articolu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai da, insa si Peugeot produc biciclete...apropo cat e una?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce intrebare de 2 lei.
Cat costa un Peugeot? Dar o masina Peugeot cat costa? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
Bicicletele Peugeot au motor si le cheama scutere. Asta pe linga ce zise maestru' vis-a-vis. Nu stiu de ce-am impresia ca tu faci parte din categoria de oameni care intra-n alimentara si zice "dati-mi doua d-alea" !?
P.S.: Si ca sa nu mai pui intrebari timpite (parca te vad ca-ntrebi cit costa o moara de apa Peugeot), Peugeot nu mai fabrica biciclete de ceva vreme. 14 Apr 2009, 11:50: L.E.: Sunt timpit! Acu' vazui ca se vind inca, printre alte puncte de vinzare numarindu-se si Bulgaria. ![]() This post has been edited by Marty: 14 Apr 2009, 10:50 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
N-am vrut sa mai zic ca dadusi cu bata-n balta si mataluta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JORJ @ 14 Apr 2009, 01:24) Nu va mai cer parerea ca am luat-o deja, ca sa nu ma oftic, dar dupa parerea mea am facut o afacere buna. Asta e ce se cheama o bicicleta "Hibrida". E perfecta pentru asfalt (roti de 28", inguste) si poti iesi si de pe drum cu ea, fara s-o rupi, cum s-ar intampla cu o cursiera. Am avut una din aceeasi categorie si am mers si pe Transalpina cu ea, fara sa pateasca nimic, desi nu e chiar in elementul ei pe acolo. Dar pentru Bucuresti si imprejurimi e alegerea ideala. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Evident, dar depinde si de greutatea calaretului. Daca stii ce ai intre picioare si mergi in consecinta poti ajunge cam oriunde cu ea
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Intreb pe aici ca probabil stiti
![]() Am vreo sansa sa inghesui o bicicleta in Logan ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, mie mi-au incaput toate, cu rotile desfacute.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu o duc cu roata din fata p-afara... intoarsa la 90 de grade.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ma gandeam ca scap de desfacut ca nu prea ma pricep
![]() Nu incape oare in spate ? This post has been edited by Shush: 14 Apr 2009, 13:28 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Nu. Nici in portbagaj, nici in spatele scaunelor.
2008-08-20 18-55-39_0307.JPG 14 Apr 2009, 13:33: QUOTE(vis-a-vis @ 14 Apr 2009, 13:27) A, da, așa merge ![]() This post has been edited by LuluMOB: 14 Apr 2009, 13:33 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Shush |
![]()
|
Deci singurele solutii ar fi ori cum spune vis-a-vis ori sa demontez roata fata
![]() Sau trebuiesc demontate ambele roti ? This post has been edited by Shush: 14 Apr 2009, 13:34 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
LuluMOB |
![]()
|
Poate doar cea pe fata daca e un cadru foarte mic, desi nu prea cred.
Ramane sa testezi. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Apr 2009, 07:56) Nenea Jorj, cind ai de gind s-o mai iei la vale de la Scanteia, la Victoriei, da si mie un semn, facem o iesire-n grup, noi doi, ca porumbeii. ![]() Gata Marty, plecam dupa bicicliste intr-o seara. Te anunt. De obicei ies cu fi-miu (7 ani), el cu trontineta si eu cu bicla. Trebe sa il invat si pe el la bicla ca are si el un jafulet. Dar cum cu el nu prea s-a legat nimic ... mergem!!! QUOTE(dr_mKe @ 14 Apr 2009, 12:28) Evident, dar depinde si de greutatea calaretului. Daca stii ce ai intre picioare si mergi in consecinta poti ajunge cam oriunde cu ea ![]() Eu am 96 si cresc .. dupa ce nu mai fumeg ci doar vaporizez. As manca toata ziua. Si are mancarea un gust.... mama mama. Asta e si unul din motivele pentru care nu am mai amanat sa imi iau bicicleta. Nu prea o fortez, dar am sarit cateva borduri. De doua ori nu mi-a iesit pasenta. N-am cazut inca dar am cam fortat roata fata. Inca rezista insa cu brio, nu s-a descentrat. Deci: merge! QUOTE(Shush @ 14 Apr 2009, 13:23) Cand am luat-o de la magazin i-am scos de tot roata fata si am inclina-to cumva sa pot sa o bag pe bancheta din spate. Ca sa o pot lua cu masina am luat ulterior de la Cora: bare portbagaj Logan - 120 RON + suport bicla - 60 RON ![]() Nu sunt cele mai cele, de nu stiu ce firma, dar sper sa ma tina sa ma duc cu bicla de paste prin provincie. De mers merg, mai ales pe Logan ![]() This post has been edited by JORJ: 14 Apr 2009, 22:39 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Apr 2009, 07:56) Nenea Jorj, cind ai de gind s-o mai iei la vale de la Scanteia, la Victoriei, da si mie un semn, facem o iesire-n grup, noi doi, ca porumbeii. ![]() QUOTE(JORJ @ 14 Apr 2009, 22:29) Gata Marty, plecam dupa bicicliste intr-o seara. Te anunt. Ma bag si eu o statie... Aseara era herastraul plin de biciclete... So, daca nu va incurc, as iesi si eu cu voi - sa fie menage a trois:) EDIT: Donez sa DHS(cea cu rosu). E practic noua, dar e menita unu dos mai putin sensibil ca al meu. Daca are cineva nevoie, dau si pedalele din plastic din imagine. Una este rupta, dar axul pare ok. Altfel, am sa le arunc pur si simplu. Eu mi-am luat ceva mai decent... Am postat aici fiind topicul cel mai frecventat de biciclistii de pe forum ![]() This post has been edited by altisone: 16 Apr 2009, 10:58 Attached thumbnail(s) P1000847.JPG ( Size: 846.14k ) Number of downloads: 515 P1000849.JPG ( Size: 973.88k ) Number of downloads: 460 P1000850.JPG ( Size: 804.52k ) Number of downloads: 437 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am luat asa ceva http://www.btwincycle.com/EN/rockrider-5-0-men-s-60072742/ de la un baiat.am dat 130 roni pe ea (cam mult zic eu) dar merge foarte bine
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sper ca ai pe ea faruri la fel de meseriase ca si pe masina. Ca si asa merg ceilalti prea tare si e bine sa-i mai domolesti cu o faza scurta care le prajeste retina.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
putin off-topic, o bicicleta stationara SH, din aia cea mai ieftina fara display si cu franare prin frecare, pe la ce pret se invarte?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce am senzatia ca iesi mai ieftin cu o bicla normala pusa pe stativ... Daca te plictisesti de peretele din fata, fugi cu bicla in herastrau
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O șa confortabilă îmi puteți recomanda, vă rog?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ceva de la Bontrager sau WTB.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
Am vazut eu una la vreo 650 de mii, piele (asa parea) si silicon. Destul de moale la atingere.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Saua nu trebe sa fie moale. Daca e moale nu inseamna ca e si comfortabila.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:58 |