Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
body |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(cristu @ 26 Apr 2009, 13:54) ... As dori sa-mi achizitionez o bicicleta si as dori sa va intreb ce parere aveti despre Decathlon Rockrider 5.2.... asset_13487003.jpg Nu stiu cat conteza parerea mea de novice, insa si eu am luat un b-twin si nu am ce sa ii reprosez. Pentu rockrider mai e si versiunea 5.1, ceva mai ieftina. Compara putin sa vezi ce si cum, si daca e dupa parerea mea atunci "go for it". Ma bate gandul sa fiu atat de lipsit de clasa incat sa ignor oportunitatile extraordinare oferite de Dahon, Miata, Birdy sau Brompton si sa arunc banii pe o bicla pliabila de la http://www.bike4u.ro/?mod=produs&id=41 pentru nefasta. Eu ma descurc sa bag in lift atelajul meu, dar ea nu cred ca se descurca cu o bicla normala, asa ca se impune o pliabila. Imi amintesc de vorba cuiva de pe softpedia parca care zicea ceva de genul "trebe sa fii putin cu capu sa dai 3500 roni pe o bicicleta". Eu inteleg pasiunea multora ca ma simt si eu vulnerabil in a da banii pe prostii (sa iau bicle la copii...), dar inteleg si abordarea celorlalti. Eu zic ca se poate pedala si pe aia si cred ca o sa mearga, chiar daca mai scartaie, sau o sa ii mai schimb niste frane pe spate (nu am auzit de frane cu banda). La cat o sa fie folosita, investitia asta ar trebui sa fie suffisant(a). Ce ziceti de ignoranta mea ? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu stiu daca opertiunea de pliere e chiar asa facila pe cat pare (pentru o femeie) si nu stiu cat de fiabile sunt jucariile incat sa suporte plierea zilnica...
Ar mai fi optiunea unei biciclete "normale" cu roti de 20 sau 24, cred ca o ridica destul de usor in lift... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu bag cu usurinta-n lift bicla cu roti de 28", e treaba de tehnica si greutate a atelajului. Mai greu mi s-ar parea sa arunci o bicicleta pliata in lift.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
He he, in vremea copchilariei
![]() Eu ziceam ca o bicicleta de 20" sau 24" e mai usor de ridicat pe o roata in lift de catre o femeie (una cu roti mai mari nu e neaparat mai grea insa devine mult mai inalta ridicata). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(GoGu @ 29 Apr 2009, 08:47) Nu stiu daca opertiunea de pliere e chiar asa facila pe cat pare (pentru o femeie) si nu stiu cat de fiabile sunt jucariile incat sa suporte plierea zilnica... Are Blue una si o baga chiar rapid in portbagaj la Pejeu. QUOTE(GoGu @ 29 Apr 2009, 09:38) Eu ziceam ca o bicicleta de 20" sau 24" e mai usor de ridicat pe o roata in lift de catre o femeie (una cu roti mai mari nu e neaparat mai grea insa devine mult mai inalta ridicata). Ma, io nu le zic roti, le zic țîțe sau buci, acu' depinde la ce te referi. Si sa stii c-am vazut si femei mici cu țîțe mari. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
Yup, m-am exprimat cu rotile...aaa, bucile
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
JORJ |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 29 Apr 2009, 07:47) Nu stiu daca opertiunea de pliere e chiar asa facila pe cat pare (pentru o femeie) si nu stiu cat de fiabile sunt jucariile incat sa suporte plierea zilnica... Ar mai fi optiunea unei biciclete "normale" cu roti de 20 sau 24, cred ca o ridica destul de usor in lift... Recunosc ca nefasta-mea nu se pliaza asa de facil. Cat despre fiabilitatea jucariei, pana acuma nu am avut reclamatii. Daca ridica usor o bicla normala cu roti de 20" atunci va putea la fel de bine sa o ridice si pe asta nepliata sau pliata. Buci sau țâțe de 20 de țoli sa pliati voi … ‘rați ai dracu’ de simpatici. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-o punem si noi de o plimbare-n grup? Asa, prin jurul Herastraului macar...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
JORJ |
![]()
|
Io am promis cam degeaba.
Am iesit intr-o seara pe acolo fara sa ii zic lu fi-miu si pe urma cand m-am intirs mi-a bocit ca vrea si el. Asa ca de atunci numai cu fi-miu dupa mine ies. Intre timp s-a invatat sa pedaleze pe bicla lui fara roti ajutatoare, si eu merg usurel dupa el. Nu pot sa pedalez cine stie ce si nu merge sa merg cu voi in grup mare ca trebuie sa stau cu asta mic... dar e placut si cu ala mic sa merg prin parc, mai ales ca am observat recent ca ii cam zambesc fetele.... lu al mic, deh. L.E. Asa ca vis-a-vis, Marty, Altisone si cine mai vrea sa se plimbe prin zona Herastrau - Piata lu Presa - Piata lu Victoria, nu asteptati dupa mine, organizati-va intre voi. Eu va pot insoti vreodata cand o sa fiu mai liber sau cand o sa creasca fi-miu mai mare ![]() This post has been edited by JORJ: 29 Apr 2009, 15:42 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
GoGu |
![]()
|
Hai ca am comis-o si eu azi
![]() Am fost la un magazin de biciclete SH aduse din Elvetia si am gasit bombonica din poze... E cam mica (cadru de 50, roti de 26, dar e destul de comoda). Arata extrem de bine fata de ce se mai gaseste pe acolo si e echipata dupa cum urmeaza: - cadru de 50 cm, CrMo, insriptionat INTERBIKE T-4200 - ghidon PRO-K - manete schimbatoare Shimano indexate - schimbator foi Shimano Altus - schimbator pinioane Shimano Acera X - Butuci Shimano Acera X (HB-M290 fata si FH-M290 spate) - 7 pinioane, 3 foi - jante Vuelta Buffalo Alloy 6063-T5 - frine V-Brake, Shimano (pe saboti scrie Shimano M55/T) Are far, stop, dinam, aripi, portbagaj, sa cu suspensie cu arcuri. M-a costat 300 ron. E teapa sau nu? IMG_2125.JPG ( Size: 144.35k ) Number of downloads: 2293 IMG_2126.JPG ( Size: 78.32k ) Number of downloads: 2327 IMG_2127.JPG ( Size: 110.93k ) Number of downloads: 2183 IMG_2128.JPG ( Size: 122.55k ) Number of downloads: 2124 IMG_2131.JPG ( Size: 114.19k ) Number of downloads: 2092 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
E acceptabila la banii astia.
E pentru GoGzilla? Daca da, sa nu te lasi tare pe bratele pedalelor, ca se deformeaza la prinderile pe ax la tonele tale. Si ai grija ca acele capacele de la manete (123 si 1234567) se pierd foarte usor. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
GoGu |
![]()
|
Ihi, e pentru fizicul meu
![]() ![]() Oricum, sper ca e mai rezistenta decat DHS si gasca, nu? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cadrul rezista, echiparea e low-end da' e ok. Daca ai urmarit sa dai putin pe ea, e best-buy
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
GoGu |
![]()
|
Pai da, am cautat si ceva mai ieftin
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu la Herastrau&imprejurimi... Dati un semnal !
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
GoGu |
![]()
|
Vai de cu*ru (la propriu) si picioarele mele
![]() Constatand ca proaspata achizitie detine lampas si bec rosh in c*r, si dinam, toate functionale, am decis sa fac un tur inaugural acu' pe la 10 trecute seara (cu oprire la o benzinarie sa imi mai umflu rotile). Benzinaria e intr-o vale (Petromu' din spatele Mitropoliei, pt bastinasi), prilej cu care am constatat -cu emotie- ca franele nu prea tin grozav (aia din fata scoate si un scartait de scoala cainii de la Vaslui, cred). Oricum, nu-i usor sa opresti 120 kg de calaret si vreo 15 kile de fier ce se supun legilor miscarii pe plan inclinat ![]() Ajuns la benzinarie, ghinion, compresorul nu merge... Asa ca inapoi la deal - pe sens interzis ![]() ![]() Oricum, si din cauza sensului interzis, cat si a faptului ca mergeam din bordura in bordura ![]() Am mai mers eu ceva, dar am renuntat momentan la urcatul Copoului pe care -cu inconstienta- mi-l propusesem, ca deja eram lesinat, fara cine stie ce dealuri. E remarcabil ca nu m-a claxonat nici o masina, au vazut ca am bicicleta inmatriculata in Elvetia ![]() M-au latrat si vreo 3 potai (f**** neamu' lor, tre' sa-mi iau spray, nu stiu ce o sa fac cu el, da' sa fie), dar deja sunt amanunte. Am o febra musculara beton, ma doare curu dar sunt bucuros ![]() Tragand linie: mai trebuie umflate rotile (am vazut ca se baga in ele ca la camion, sa moara Cici), trebuie reglate franele, trebuie reglat schimbatorul de foi, ca nu presteaza corespunzator, am lasat pe foaia 2 si m-am jucat din pinioane. Si tre' sa descopar cum plm se desprinde dinamul de pe roata, ca nu mai reusesc ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai dealul se urca cu foaia mica si pinionul mare.
Dinamul de obicei are un buton, clapa in cealata parte a prinderii fata de dinam. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
GoGu |
![]()
|
La foi n-am mai umblat, dar am dat pe pinionul mare (tin minte teoria, ultima bicicleta a fost o semicursiera Pegas, care avea insa o singura foaie pedaliera), insa am probleme cu tinutul directiei la viteza mica (si in full-load
![]() Rahatul ala de dinam n-are nici un buton/ clapeta, am vazut ca are un sistem ca-l salti pe ax si-l misti, da' acu' nu vrea sa revina la pozitia initiala... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
PAi tu te bazezi pe "multa minte nu se cere"? Daca nu dai pe foaia mica, te fortezi aiurea, mai ales in primele iesiri. Mai ai pana sa vii cu viteza in vale si pana sus sa nu schimbi vitezele, sa folosesti inertia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() N-am mai umblat la foi ca nu-mi place cum lucreaza schimbatorul, pe foaia mare nu urca, pe foaia mica freaca, pe cea centrala e OK, asa ca am zis ca pana nu-l reglez nu-l mai stresez... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
![]() Bravo, cred că ai făcut o treabă bună. 3x7 viteze sunt absolut suficiente, ai sa vezi cu foaia mica ce usor urci Copoul. Mi se pare a fi pe caseta roata spate, ceea ce e foarte bine. Lantul de 7 tine clar mai mult decat cel de 9 viteze, pe care-l cam schimbi anual. Altus nu e de top dar e peste tot ce are DHS/FB/RB pe modelele lor sclipicioase. Curul ne doare pe toti cand urcam in sa dupa o pauza de cativa ani, am trecut si eu prin asta. Ia-o usurel, intr-o saptamana -maxim- scapi de febra, peste vreo luna deja gafai mai putin, in trei luni ai sa zburzi si pe bicicleta si in rest, in general. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
GoGu |
![]()
|
Am uitat sa multumesc pt. sfaturi, atat lui Lulu, cat si lui vis-a-vis
![]() Si eu sper sa ma ajute sa ma mai "dezmortesc" nitel, ca prea m-am lasat "in paragina" ![]() Butucul cica e pe caseta (vezi foto), am fost un pic derutat, ca eu cunosteam modelul ala mai subtire ce se ingroasa spre pinioane, la asta am cam ezitat... 1126652318296_BW_1004_ShimAceraXFreehub7S.gif ( Size: 70.96k ) Number of downloads: 395 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gogule, sa moara aricii mei, iti trimit o basca s-o pui pe sea?
![]() S-o stapinesti sanatos! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
Mersi fain!
Asa arata astea de trekking, seamana cu cele de navetisti... Basca e cu gel, sau simpla? Si daca tot ma apuc, n-ai niste sarma de aia subtire, cu izolatia in diverse culori? Ca i-as face niste impletituri dintr-alea traditionale printre spite ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa nu uiti batul ala cu peri de curatat sticle, prins la butuci.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si izolatiile de cabluri groase bagate pe spite....
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Oau!
Bicicleta de 40 kg, care se conduce de la mansa! ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ba, esti nebun? Are bricheta, parca si scrumiera
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 05:18 |