Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
VladG |
![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la astia trecuti de suta, greutatea bicicletei chiar nu mai conteaza. Ce mi-e 10, ce mi-e 14...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ar trebui sa-i punem sa plateasca taxa de drum.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Marty, nu-mi mai trimite basca, mi-am luat una cu gel si cu transee pentru oo... 18 lei, Kaufland. Mi-am luat si casca, dar parca-s Alien cu ea pe sfarla
![]() PS: partea proasta e ca am reusit sa ftez dinamu' (care avea un mecanism de schimbare a pozitiei ce mi-a depasit inteligenta...) si nu am gasit azi prin giga-market-uri ![]() IMG_2133.JPG ( Size: 119.26k ) Number of downloads: 1002 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ti-ai luat si tu casca din Kaufland, d-aia de 300 de mii? Cu ce culoare, cu rosu sau pe albastru? (Io mi-am luat cu albastru)
In alta ordine de idei, arunca-n plm dinamu' ala ca te gasesc astia mort pe bicicleta, cu limba pe umar, ca pe Vasile Roaita pe sirena! Ori iti iei un set de lampi din carfur, cu leduri pe baterii, ori iti iei d-alea cu dinam electromagnetic si nu prin frecare. Alea pe led sunt 15 lei, alilalte-s 150 de lei. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Cu leduri sunt ok, cel mai important, in fond, e sa fii vazut. Presupun ca nu te duci noaptea pe coclauri unde chiar ai nevoie de faruri serioase.
O lampa frontala (8-10 lei in Bazar) e si aia foarte practica. torch-l-77.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Exact, vreau sa fiu vazut, ca eu vad suficient la lumina municipalitatii
![]() ![]() @Marty: casca pe albastru mi-am luat si eu, de aia la 29,99 lei ![]() Am vazut in carfur setul ala de licurici, da' am zis mai sus ca as folosi dotarea actuala, eventual adaptez o baterie pe care o ascund pe undeva... Iar 150 de lei nu dau pe dinamu' ala de zici tu nici batut. 300 de lei am dat pe toata ciucleta ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Saltare biciclisti! Un magazin cu bicle SH in Bucuresti stie cineva? Cu multumiri anticipate, multe succesuri.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Biciclete second hand cred ca gasesti la:
http://depozituldesport.ro/ P.S. Mi-am luat si eu casca de la Kaufland, cu rosu inchis ![]() Basca n-am mai gasit ... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Jorj, bajtile nu erau la raionu' de beciuclete, erau in cosurile de pe mijlocu' drumului.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
@JORJ: vezi ca bastile-s pe 2 marimi: big-ass si not-so-big-ass
![]() @Muttley: nu pun uai pozi, poate si uiti pruncii pi aicea ![]() Sa-mi bag picioarele. Mi-am gasit -bucuros- pe la SV dinam, de alea bune ![]() ![]() ![]() PS: imi pare rau ca n-am facut poza, era la Putna un Logan cu 3 ciuciuclete pe el: Merida, Cube si DHS. Cei 3 muschetari... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Salut. Tocmai mi-am luat si eu o bicicleta si vreau sa va impartasesc din experienta.
Aveam un First Bike din 1999 caruia, in ciuda celor spuse pe forum, nu am ce sa ii reposez. Vreme de 10 ani m-a slujit cu incredere (ce-i drept cu unele intreruperi). E drept, era un model simplu, fara suspensii sau alte sofisticarii. Singura problema a fost axul pedalier unde s-a busit un filet si tot prindea joc pedala. In rest, a prins dupa 4-5 ani un usor joc la roti insa asta e, a fost in principal o bicla OK pentru cati bani costa. Totusi, am ajuns la concluzia ca vreau vara asta sa merg la birou calare asa ca am zis ca e cazul sa imi iau o bicicleta noua, mai confortabila si mai pretentioasa un pic. Am ales un B'twin 7 de la Decathlon - http://fr.decathlon.com/b-twin-7-2009_119_1787686.htm. Este o bicicleta hibrid (pentru mers in oras si pentru plimbari ocazionale pe trasee accidentate. Are suspensie fata spate ceea ce ajuta la urcatul si coboratul destul de des de pe bordurile din Bucuresti precum si parcurgerea mai usoara a drumurilor proaste. Bicicleta nu a fost ieftina (1300 ron) insa facand un calcul cu privire la cati bani bag anual in masina am ajuns la concluzia ca mai bine imi schimb masina cu un an mai tarziu si ies mai ieftin....[legat de bicicleta, recomand evitarea mountain-bike-urilor pentru deplasari in oras intrucat sunt mai greoaie, au o rezistenta mai mare la inaintare si sunt mai nepractice - pozitie mai obositoare la ghidon, nu au aparatori de noroi, etc] Odata cu bicicleta mi-am mai luat de la acelasi magazin si urmatoarele accesorii: - O haina de ploaie (50 RON) dintr-o tesatura tip nylon se pliaza si se face foarte compacta (cam volumul unei doze de suc de 0.33 l) care ma poate feri de o eventuala ploaie neprevazuta. - 2 antifurturi - am luat doua antifurturi - unul mai gros cu care fixez cadrul si unul mai subtire insa mai lung cu care leg ambele roti si cadrul. - Lampi de semnalizare fata-spate (cca. 40 ron) - am doua lampi in spate si doua in fata - una care clipeste si una care are o lumina fixa - astfel sunt mai usor de reperat de catre conducatorii auto si pietoni. - Ciclocomputer (15 ron) - are in principal doua functii utile: ceas si vitezometru. In rest,mai are diverse functii tip viteza medie, distanta totala si partiala, etc insa nu le folosesc foarte des. Bicicleta este foarte confortabila, are sa cu gel, suspensiile absorb bine gropile si bordurile iar schimbatoarele de viteza Shimano isi fac foarte bine treaba. Bicla are cadru din aluminiu si merge destul de usor. Revin dupa cateva saptamani cu noi impresii. This post has been edited by Bogdan_F: 3 May 2009, 20:28 |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Felicitari pentru achizitie si pentru alegerea de a lasa masina la o parte pentru bicla. O singura observatie am si eu referitor la...
QUOTE(Bogdan_F @ 3 May 2009, 21:24) [legat de bicicleta, recomand evitarea mountain-bike-urilor pentru deplasari in oras intrucat sunt mai greoaie, au o rezistenta mai mare la inaintare si sunt mai nepractice - pozitie mai obositoare la ghidon, nu au aparatori de noroi, etc Zici ca MTB sunt mai greoaie si totusi a ta are 16 kg, in timp de MTB meu are 13 - cantarit. ![]() E adevarat ca nu ma ajuta cauciucurile prea mult pe sosea, dar se scot prin paduri, si la bordurile din Bucale ![]() This post has been edited by Stefan: 3 May 2009, 21:38 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc sa imi vind cursiera si sa imi iau ceva de cross. Imi face cu ochiul asta, problema e ca nu m-am zdruncinat suficient de tare la cap sa dau atatia bani pe o bicicleta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
JORJ |
![]()
|
Multumesc Marty si Gogu pentru sfaturile legate de basca. O sa caut sa gasesc una pe mijlocul magazinului modelul pentru sa mica si large basescu.
Cat despre casca, iete ca i-am facut io o poza. Presupun ca si ale voastre sunt asemanatoare. Bogdan F, felicitari pentru bicicleta. Sa o calaresti cu placere ![]() Unde ai gasit ciclocomputer cu 15 RON? Dupa modelul bicicletei presupun ca la Decathlon ? Attached thumbnail(s) Picture_002b.jpg ( Size: 403.89k ) Number of downloads: 963 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Bogdan_F |
![]()
|
ciclocomputer cu 15 ron am gasit in targul Aleea Castanilor (Piata Sudului) si l-am luat cu putin inainte de a lua bicicleta (a fost transbordat pe noua bicicleta de pe vechiul First Bike). La Decathlon erau prea scumpe (min 45 ron) asa ca am considerat ca nu merita
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
JORJ |
![]()
|
Atunci o sa ne facem si noi timp sa venim si noi prin targ sa vedem ce se mai vinde
![]() Eram surprins de un asemenea pret la magazinul cu pricina. M-a derutat nitel formularea ta: QUOTE(Bogdan_F @ 3 May 2009, 20:24) .... Odata cu bicicleta mi-am mai luat de la acelasi magazin si urmatoarele accesorii: .... - Ciclocomputer (15 ron) ... Sa le folosesti cu placere. Valyo bicla mea de vis e asta din poaza. Costa jumate din cat ar costa aia a ta, si e tot fara suspensii ![]() This post has been edited by JORJ: 3 May 2009, 22:30 Attached thumbnail(s) Dream21SLBlue.jpg ( Size: 48.71k ) Number of downloads: 851 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
GoGu |
![]()
|
@JORJ: cred ca nu m-am exprimat bine. Sunt doar 2 modele de basca (sau cel putin atatea am gasit eu): pt. MTB/ Trekking (asta am luat eu, e dimensiunea mai mica, vezi foto carton ambalaj, l-am gasit in gunoi, noroc ca strang hartiile separat
![]() ![]() Casca e la fel ca cea din poza ta, doar ca pe albastru. IMG_2135x.JPG ( Size: 79.94k ) Number of downloads: 856 @BogdanF: s-o stapanesti sanatos, e frumoasa bicicleta ![]() Am mai iesit in seara asta, e mult mai bine, mi-am mai ridicat ghidonul iar basca cu gel a mai atenuat durerile. De fapt am constatat ca nu stau corect (trebuie sa mai reglez ghidonul) si astfel stau mai mult pe perineu (care m-a durut vreo 3 zile dupa data trecuta) decat pe buci, care nu prea m-au durut... Sper sa nu fac vreo isprava ![]() Si o intrebare: cat se umfla un cauciuc de 26"? Pe el scrie "up to 40 psi", adica vreo 3 bari... ![]() PS: mi-am mai luat vesta reflectorizanta (6 lei), antifurt cu cheie (10 lei) o pompa de vreo 6 lei (total failure), si o oglinjoara retrovizoare (3 lei) pe care constat ca nu am unde s-o montez ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Linia seii trebuie sa fie paralela cu ghidonul. Am invatat si eu de la astia mai batranii
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
De curiozitate... mai aveti careva semicursiera Sputnik in stare de functionare? Au fost cam tarisoare la vremea lor...
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Da, eu de exemplu am și am mai văzut destule funcționale.
Ca fiabilitate sunt peste cam orice există la ora actuală, cu mult. GoGu: Șeaua aproximativ paralelă cu solul. Presiunea e ok, dacă mergi pe asfalt te ajută o presiune mare; lasă-le mai moi dacă te zdruncină prea tare, însă există riscul să ciupești cauciucul în jantă la o bordură, ceva. This post has been edited by LuluMOB: 4 May 2009, 07:21 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Marty |
![]()
|
Mdea
(Atentie: Link catre un alt forum! Rog stergeti daca acest lucru contravine regulilor acestui forum!) |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
Eu am bagat maximum in cauciucuri, adica 60 psi - maximum cat scrie pe ele. (cam 3.5 bari). E drept, s-a uitat cam ciudat baiatul cu pompa de la magazin cand i-am zis cat sa bage insa cauciucurile nu au nimic. Singurul inconvenient este pe ud, intrucat se blocheaza roata de pe spate la franari mai bruste si derapezi un pic mai usor. Pe uscat insa nu e niciun incovenient.
Legat de sa, ajuta foarte mult daca bicicleta are ghidon cu inclinatie reglabila. Eu l-am reglat astfel incat sa stau cu spatele cat mai aproape de verticala. In oras este mai comod si se distribuie si apasarea pe sa mai covenabil (mai mult pe buci ![]() |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine rezista 12 psi - 8,5 bari... si am bagat 8.
QUOTE(V a L y O @ 3 May 2009, 22:37) Imi face cu ochiul asta, problema e ca nu m-am zdruncinat suficient de tare la cap sa dau atatia bani pe o bicicleta. Eu as da pe aia, are 9 kile. QUOTE(Marty @ 4 May 2009, 08:42) Mdea Ti-am zis ca pe strada esti mai in siguranta (Atentie: Link catre un alt forum! Rog stergeti daca acest lucru contravine regulilor acestui forum!) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E cu 500g mai usoara decat cursiera si asta in cea mai mare parte datorita furcii care e din carbon. Nu vreau cu suspensie, nici macar pe fata. Am mers pe una si nu prea mi-a placut cum se comporta la franari bruste. Tot rigida e baza.
Momentan stau si ma gandesc daca merita sa dau cursiera si sa-mi iau una de cross, noua, sau sa-mi cumpar doar cadru, frane si cauciucuri, iar restul de componente sa le iau de la cursiera (sa, coarne, manete frane, deraioare etc). |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
VladG |
![]()
|
Pe un drum fara asfalt, dupa cateva minute de mers cu o bicicleta fara suspensie pe fata, te cam dor bratele, in special incheieturile. Daca acestea vor fi exceptii, atunci nu conteaza, dar daca vrei sa mergi mai mult in afara asfaltului, chiar nu se recomanda o rigida.
Poti opta si ptr o furca cu suspensie blocabila (pop-lock). Eu asa am si face toti banii. La o urcare de 7% am uitat s-o blochez si la fiecare pedala bicicleta dansa, insa dupa blocare a mers excelent. This post has been edited by VladG: 4 May 2009, 12:19 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 05:26 |