Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am cauciucuri de 2.35 cu crampoane si le folosesc peste tot, atat in oras cat si prin padure. La stilul meu de mers sunt foarte folositoare, asigura aderenta, ceea ce pentru mine e mult mai important decat mersul usor. Eu iti recomand cauciucuri normale de MTB, nu mai stiu exact dimensiunea lor. Janta nu conteaza prea mult.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai nu stiu daca ar merge altfel de cauciuc pe strazile din Lipova ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
asta e bicicleta mea. Cauciucurile sunt cam uzate dar mai merg. Folosite pe piatra, pamant, noroi gros, asfalt. Cel mai rau a fost cand am prins țoafă (praf foarte fin) in grosime de pana la 30 cm
![]() ![]() Attached thumbnail(s) PA100403.JPG ( Size: 793.23k ) Number of downloads: 719 PA100404.JPG ( Size: 783.54k ) Number of downloads: 743 PA100406.JPG ( Size: 775.92k ) Number of downloads: 703 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tu realizezi cata energie consumi ca sa invarti rotile alea pe asfalt ?
As vrea sa te vad cum te simti dupa un drum de 100Km pe asfalt cu off-roadurile alea ![]() |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nea Liviule, e copil, are 21 de ani... La varsta lui nu conteaza prea mult, o sa vada el peste 15-20 de ani cum sta treaba
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
am facut cam 130 de km intr-o zi numai pe drumuri forestiere. Mers la distrugere. Ca probleme inafara de oboseala am avut o durere de fund nasoala si genunchiul stang incepuse sa ma dora cam urat, cred ca ma asteapta o radiografie in curand ca nu prea e in regula durerea aia
![]() vis-a-vis are dreptate. Macar acuma cat ma tine sa imping de cauciucuri groase, ca dupa aia... |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
.....Semicursiera?
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
m'ar tenta asa cevatzocla.jpg ( Size: 65.68k )
Number of downloads: 653
, vechiul MTB cumparat prin '98 nou e gata; ...ce ma tine-n loc ii pretu.........50 de milioane ![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ia si tu ceva intermediar.
Cred ca gasesti un Cube mai ieftin. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un sfat...ramai cu uitatul, ca daca ti-o cumperi dupa 2 luni ori o scoti pe net la vanzare ori o folosesti ca umeras.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
fics asta fu discutia dintre mine si prietena cand s-a hotarat sa-si ia țoacla medicinala...
- eu - n-ai ce face cu ea (are 54 de kile, prietena nu fierul), - ea - cum nu vezi ca m-am ingrasat 3 kg in 6 luni; - eu - vezi ca intr-o luna iti agati geanta pe ea, devine cuier etc; - ea - nu cum se poate asa ceva, zilnic o sa pedalez minute'n sir....; eu - las ca mai vedem. Dupa cum bine va inchipuiti, n-am avut de ales si a 2-a zi am plecat sa cumparam cuieru, noroc ca nu era scumpa incat sa fac credit pe 5 ani, cum ma gandesc ca-i aia din figura de mai sus.........Dupa ce-am montat-o a pedalat vreo 2 zile cam 10 minute in total, acuma o mutam dintr-un loc intr-altul ca incurca groaznic... L.E. aia Leader am vazut-o si imi place tare, posibil sa fie aleasa... ![]() This post has been edited by nelu_1985: 12 Oct 2009, 21:22 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai grijă că te va ruina...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
nelu_1985 |
![]()
|
lasa fics
![]() "Ai grijă că te va ruina..." ghici ce-a vrut dupa bicicleta?......indoitura deaia de facut abdomene....si bineinteles ca s-a materializat... ...acum e demontata si pusa-n cutie la pastrat ![]() This post has been edited by nelu_1985: 12 Oct 2009, 21:45 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(tribunul @ 12 Oct 2009, 22:00) Un sfat...ramai cu uitatul, ca daca ti-o cumperi dupa 2 luni ori o scoti pe net la vanzare ori o folosesti ca umeras. Sunt mai mari sansele sa pedalez acasa decat sa-mi misc partea din spate catre o sala de spinning. Vara asta am 1000 km facuti pe bicicleta normala, acum ca e toamna nu prea mai merge. Am slabit vreo 10 kile, si mi-e ca le pun la loc. In plus, folosesc un monitor cardio suunto t4 cu functie de training advisor - la sala chiar nu ajung din diverse motive, lene, etc. |
--------------------
...
..
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
neumann |
![]()
|
ca idee, conteaza mai mult intensitatea la care pedalezi, si nu neaparat timpul, distanta sau viteza... Adica, 20 de minute pe zi la intensitate medie spre mare - sa zicem 160 - 170 bpm sunt mai mult decat suficiente. Pe strada mai ai si semafoare, intersectii, etc si e mult mai greu sa faci fitness. Eu unul chiar recomand un monitor de puls
![]() ![]() This post has been edited by cristianco2002: 12 Oct 2009, 22:03 |
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca vrei exercitii cardio...am de sapat o gradina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ce uameni...
Ideea e sa-ti mai gasesti un prieten/a cu care sa mergi la sala. Ca de unul singur si acasa si la sala , tot iti piere cheful. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 13 Oct 2009, 00:02) ca idee, conteaza mai mult intensitatea la care pedalezi, si nu neaparat timpul, distanta sau viteza... Adica, 20 de minute pe zi la intensitate medie spre mare - sa zicem 160 - 170 bpm sunt mai mult decat suficiente. Pe strada mai ai si semafoare, intersectii, etc si e mult mai greu sa faci fitness. Eu unul chiar recomand un monitor de puls ![]() ![]() Daca nu vii cu noi pe munte... Ultima excursie a avut 8 ore de pedalat efectiv, cu medie de 148bpm si max de 188bpm ![]() Adica asa: 60-117bpm -> 50' 117-137bpm -> 1h32' 137-156bpm -> 1h57' 156-176bpm -> 2h49' 176-188bpm -> 47' Si eu recomand cu caldura sa nu se cumpere bicle de fitness. Am avut aceeasi experienta cu una, folosita doar de cateva ori. Macar o primisem cadou de la altcineva care o folosise tot de 3-4 ori ![]() This post has been edited by VladG: 13 Oct 2009, 12:24 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Desi voiam ceva gen trekking, dupa ce-am mers doua zile pe jos prin iubita noastra capitala, mi-am cam schimbat parerea. Gropi, linii de tramvai, borduri, hartoape, tevi, cabluri, piatra cubica, sticle sparte... Parca-s cam mari si au rotile prea subtiri. Iar eu am cam 112 kg.
Tot un MTB cred ca-i mai bun. Ma gandesc ca daca vreau sosea, ii schimb caucioacele. Am tot fost prin diverse magazine si-am sa ma mai duc. Din pacate m-am tot uitat dupa trekking, iar acum schimb placa, asta insemnand c-o s-o iau de la cap cu cautarile. Ca sa nu ma acuz singur de snobism, m-am dus intr-un hipermarket si m-am zgait bine la o bicicleta de 288 lei. Sincer, n-are rost sa comentez. E penibila. De la modul in care merge si tine frana si pana la urma adanca lasata de cuiul in care-a fost agatata de janta. Am gasit astazi un MTB Giant Rincon giant_rincon.jpg ( Size: 112.6k ) Number of downloads: 151 Mi-o lasa la 1350 si-mi da si-un cric. ![]() E ceva de ea, ca sincer n-am prea auzit de marca asta? Merita? De la Cube-mi iau adio ca-s de la 1800 lei in sus. Mai am un magazin cu Merida si Rock Machine, altul cu niste Focus... Ar fi. Numai ca de azi mi s-a nazarit sa nu-mi mai iau trekking. Io eram convins ca MTB are ghidonul f. jos si aproape n-am cum sa ma uit peste umar. Dar dupa ce m-am plimbat cu aia din poza prin magazin ![]() Intai lamuriti-ma daca merita aia atentie, ca zilele viitoare mai vad io ce modele mi se nazaresc. Suma se invarte pe la 15 mil pentru o bicicleta care chiar merita banii. Nu-mi trebuie frane pe disc si alte alea. Doar o bicicleta corecta, fiabila, tra la la. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
La kilele alea, cadru de aluminiu-ti lipseste...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ala de pe el e sonykel ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:57 |