Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnu' vis-a-vis ... acum iar o sa am o perioada de vise marete cu recumbenturi ... ufff ... si tocmai mi le scosesem din cap.
Neaparat trebuie sa am una ..si cred ca pana la urma am sa pun ban langa ban si am sa imi comand una de pe undeva. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Poti pune anvelope cu latimea de cel putin 1,4-1,5 ori mai mare decat latimea interioara a jantei.
Which tire fits which rim? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 23 Jan 2010, 23:47) Eu am pus slickuri de 21 pe janta de 19 cu presiune de 8 bari in ele. In afara faptului ca se simte fiecare pietricica si trebuie sa ai grija la gropi, e de vis, dai doua pedale si mergi juma' de statie ![]() QUOTE(dr_mKe @ 23 Jan 2010, 23:33) Astea da, sunt mai credibile, cu toate ca 20 de km la 30 la ora medie cu MTB si fara sa te opresti, e cam rupere de splina...QUOTE(Liviu @ 23 Jan 2010, 23:56) Domnu' vis-a-vis ... acum iar o sa am o perioada de vise marete cu recumbenturi ... ufff ... si tocmai mi le scosesem din cap. Neaparat trebuie sa am una ..si cred ca pana la urma am sa pun ban langa ban si am sa imi comand una de pe undeva. E un nene din Iasi care si le face singur... http://www.ciclism.ro/forums/f7/confection...ntale-4073.html Si cu suspensie spate This post has been edited by vis-a-vis: 24 Jan 2010, 08:53 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Serpico @ 23 Jan 2010, 23:57) Poti pune anvelope cu latimea de cel putin 1,4-1,5 ori mai mare decat latimea interioara a jantei. Which tire fits which rim? Eu am anvelopa de 18 pe janta de 15 si n-am nici o treaba, ba chiar ma fereste de unele snakebiteuri pentru ca anvelopa cu tot cu camera are loc cu totu in interiorul jantei la un impcat, si nu se strange anvelopa+camera de marginea jantei. Pentru mtb, o solutie buna de compromis pentru slickuri este Schwalbe Big Apple, Calea de rulare este ingusta ca la un slick, dar fiind totusi lat amortizeaza gropitele mai bine, si la o adica merge si pe aratura. BigApple.gif This post has been edited by Asi: 24 Jan 2010, 10:06 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
In tabelul respectiv sunt latimile recomandate pentru anvelope in functie de latimea interioara a jantei. Desigur ca poti monta anvelope de orice latime vrei, singura conditie fiind sa corespunda diametrul.
Daca e sa montezi anvelope inguste, eu nu vad rostul unora cu profil, fie el si decorativ. Doar slick-uri in cazul asta. Si umflate la 6-8 bari (sau cat este presiunea maxima acceptata de anvelopa in cauza). QUOTE(Asi @ 24 Jan 2010, 10:03) Eu am anvelopa de 18 pe janta de 15 si n-am nici o treaba, ba chiar ma fereste de unele snakebiteuri pentru ca anvelopa cu tot cu camera are loc cu totu in interiorul jantei la un impcat, si nu se strange anvelopa+camera de marginea jantei. Poate ca protejezi anvelopa si camera, dar distrugi janta. This post has been edited by Serpico: 24 Jan 2010, 11:16 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Vai de steaua lor .. nici poze de prezentare nu-s in stare sa faca.
- discul de frana e montat invers la poza close-up. - daca are cadrul din carbon, ce cauta ditaimai sudurile clare la imbinari ? - close-up-ul de la furca are un far lipsa - dotarile alea nu fac 1000 euro nici daca scria porsche pe ea. |
--------------------
.
.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
a se vedea ca e o gluma, a aparut si pe daciaclub anuntul...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Liviu |
![]()
|
Gluma, negluma, e facuta naspa. Cand vrei sa faci un anunt veridic, fa-l veridic.
Oricum, tinand cont ca marii producatori de masini au si biciclete scoase, nu vad de ce nu ar exista si o bicicleta dacia. |
--------------------
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
@ Vis a Vis: tu pedalezi la campie, eu aici am doar cateva drumuri cu adevarat plate. Ideea la 35 km facuti in rimtul asta este ca pierd 0.5 kg in greutate la 2-3 zile, pe langa antrenament, ca atare. Chestiile astea se intampla de regula seara, la ora 9-10, in timpul saptamnii cand dintr-un motiv sau altul nu am mai mult de 2 ore libere pentru pedalat.
N-am nimic personal cu riderii de Bucuresti, dar de cate ori am avut ocazia sa-i intalnesc in natura, in mod inexplicabil erau curati curatei si baikurile la fel, dar pretindeau ca au facut acelasi traseu ca si noi ![]() ![]() ![]() Daca esti dispus la pariu, cand imi reiau activitatea de biker in primavara pot sa-ti filmez sa te convingi. De asemenea, intre Clopotiva si Hateg exista o portiune de drum unde vantul nu bate nici o data din fata cand mergi spre Hateg, unde se pot mentine viteze de peste 40 kmh ![]() Dar noh, voi bucurestenii le stiti mai bine decat noi aia care ne cam dam tot timpul prin zone de munte ![]() Aiha ! This post has been edited by dr_mKe: 24 Jan 2010, 12:46 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai asa merg si eu cu 50 la ora la vale si cu vantu-n spate...
Dar in conditii normale 40 poate fi maxim de viteza la un moment dat. Bucuresteni, nebucuresteni, dar nu merge vrajeala cu ei... trebuie mai mult de-atat pt a aburi pe unu' d-asta de la campie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Hai la vara pe Transfagarasan
![]() Btw, pe plat, viteza maxima pe care o pot prinde prin forte proprii, pe gume de teren si fara SPD este 54 kmh, mentinuta pret de cateva secunde. La vale 50 se numeste coborare usoara ![]() No offence, dar bucurestenii sunt o natie aparte ![]() This post has been edited by dr_mKe: 24 Jan 2010, 13:41 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Astia d-aici... Nu vezi ca sufera?
Parca e copil d-ala mic care trebuie sa demonstreze cuiva ca e bun ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Unde ne vedem la vara pe 2 roti ?
Ardelenii nu se lauda, doar pun la indoiala laudele bucurestenilor ![]() PS > amanam contrele pe seara, eu ies pe coclauri in zapada ![]() This post has been edited by dr_mKe: 24 Jan 2010, 14:01 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Singur care se lauda pe aici esti dor tu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
M-am uitat si eu pe ciclocomp:
Max speed: 35.1km/h Si viteza medie 16km/h pentru 21 km. ![]() Asta e de la ultima iesire de anul trecut, cand a fost prima iesire cu ciclopcomputerul montat. Deci mai am de facut antrenament, cand vad pe aici viteze de 40km/h. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
las ca dau eu o tura pana la deva pe gume de teren
![]() la coborari pe drumuri forestiere ma lovesc des de fenomenul urechilor infundate cu muci si lacrimi ![]() This post has been edited by kog: 24 Jan 2010, 14:25 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intre 17 si 20 km/h scot si eu media pe 35-40 km pe plat, cu o oprire la jumatatea distantei.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Jan 2010, 09:49) Eu am pus slickuri de 21 pe janta de 19 trebuie si alte camere? mai mici in diametru? a mea are jante ca a asteia. nu am bicicleta la indemana sa masor, tot de 19 sunt? ![]() |
--------------------
Ford
focus
|
Serpico |
![]()
|
Trebuie si alte camere (pentru anvelope inguste). Nici nu cred ca ai reusi sa montezi anvelopele inguste cu camerele vechi in ele.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu am slickuri de 1.5 si camerele Trax se potrivesc de la 1.5 pana la 2.25.
Deci depinde de latimea cauciucului. Dar in locul tau le-as schimba. E 15 lei o camera ok. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu am bagat unele destul de mari, cu greu, a mers, dar nu recomand nimanui... e durere. Ma gandeam ca e o camera mai groasa si nici nu se subtiaza la umflat. Si camerele vezi ca sunt pe dimensiuni, pt cauciucuri intre si intre...
Nu pot sa-mi dau seama ce latime au jantele alea doar din poza dar daca nu-s duble, o sa le faci cam varza cu slickuri inguste... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cum iti dai seama daca jantele sunt duble? Duble inteleg ca ar fi intarite, mai rezistente, deci un avantaj la gropi dar probabil mai brele, dezavantaj la bicicletele de viteza.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Le faci o sectiune transversala
![]() Iti dai seama cand nu e cauciucu' pe ele. This post has been edited by Victoras2001: 24 Jan 2010, 16:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
alea duble au profilul in V, fata de astea simple care au in U
http://www.marosbike.ro/images/catalog/11_sprint-fata.jpg sper sa nu gresesc ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 24 Jan 2010, 16:57 |
--------------------
Ford
focus
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Simple: rims1-2.jpg
Duble: dtxcrsgb.jpg Jante simple eu n-aș cumpăra... Sunt foarte sensibile, nu neapărat la gropi cât la solicitări laterale... La o frână pe viraj, când pleacă spatele, imediat se descentrează... Dublele sunt mult mai bune... This post has been edited by C a t a l i n: 24 Jan 2010, 17:05 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da cum bagi spitele-n astea duble?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 |