Super accident !, 2 noiembrie 2004
![]() ![]() ![]() |
Super accident !, 2 noiembrie 2004
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Astia sunt chiar dusi cu pluta. Ce naiba mai poti face din mormanul ala? Ce societate de asigurari?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
iar faceti acuze aiurea, normal ca e dauna totala dar e un intreg mecanism care se aplica nu poate veni inspectorul si sa zica el gata bai e dauna totala uite ia alta si pa...se face un dosar, un deviz estimativ, se aproba se scade epava etc nu e treaba de o zi si oricum e chestie delicata...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
asa nici titanicul nu e dauna totala...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Maaaamaa.. cred ca omul ala o sa devina credincios de acum inainte, daca doar de 2 secunde iesise din masina.
Mie inca nu-mi vine sa cred ce vad ![]() QUOTE(mil @ 5 Nov 2004, 18:55) |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
probabil vor sa faca bicicleta din ea ......cea mai scumpa bicicleta din tara
![]() zicea cineva l-ar baga la puscarie pe soferul camionului ......nu stiu cine e ca mi-e lene sa ma uit dar : Chiar crezi ca omul acela da bani din buzunar penrtu masina de la servici ? nici nu cred ca ar avea ....probabil el castiga in echivalentul unui cauciuc pe luna . eu pe proprietarul masii l-as baga la puscarie .....ala scoate bani din masina...si crede-ma ca daca nu ar avea profit nu ar mai tine afacerea |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
un cauciuc de DSN, ca daca ar castiga cat un cauciuc pentru cazanul lui de basculanta, vorba lui driverx, m-as face si io camionagiu...
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Nu era o prevedere prin contractul de asigurare ca daca daunele depasesc 80 % se inlocuieste bunul asigurat ?
|
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
io stiam ca e vorba de 70%
dar ma rog...probabil depinde de clauzele din contractul de asigurare proportia asta de distrugere a masinii, probabil de asta depinde si pretul asigurarii ![]() off-topic @bogdan3l: au baietii care fac ciclism profesionist niste cursiere la cate vro 200.000.000 lei(deci 200 milioane lei) cam cat face o SRN buna ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Na accident ieri, 09.11.2004. Woman behind the wheel.
Locatia: Stefan cel Mare, in fata cladirii IGP, Bucuresti. Attached thumbnail(s) accident_0.jpg ( Size: 88.75k ) Number of downloads: 256 accident_5.jpg ( Size: 93.02k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Doamne fereste! Acum doua-trei saptamani s-a mai rasturnat unul tot asa de spectaculos la intersectia dintre 13 Septembrie si Panduri.
Am un vecin la tara care-i sofer de basculanta prin Bucuresti. Patronul le schimba cauciucurile numai cand explodeaza!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Wow!
Nici urme de franare nu le vad (e drept ca asfaltul era umed). |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Am vazut si eu asa ceva - un Matiz de fapt - cu rotile in sus in Constanta pe Ndul Ferdinand - pe linga Fantazio.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Costynn |
![]()
|
![]() N/A Group: Members Posts: 22 Joined: 5 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Alt accident de acum o luna cred .......am uitat ca am pozele sa le pun si io ...
Protagonisti : un Fly Taxi si un Matiz care a trezut pe rosu , lovind taxiul lateral puternic..... Locatie: Calea Rahovei intersectat cu Buzoieni, Rahova , sectorul 5 Attached thumbnail(s) Pic_0002.jpg ( Size: 227.86k ) Number of downloads: 150 Pic_0005.jpg ( Size: 230.16k ) Number of downloads: 206 Pic_0009.jpg ( Size: 233.48k ) Number of downloads: 150 |
--------------------
Pieton
-
-
- -/-
|
|
Costynn |
![]()
|
![]() N/A Group: Members Posts: 22 Joined: 5 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si ieri am mai vazut :
1: pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, aproape de Ploiesti pe un pod , accident intre o dacie berlina si un tir , dacia avariata nu cine stie ce , dar tirul a sarit de pe pod .... 2: crangasi , Barajul Morii in curba acolo , o dacie papuc a rupt parapetul si s-a oprit in gard , fiind foarte aproape de a cadea in Dambovitza. 3: in comuna Otopeni , o dacie 1100 incolacita pe un stalp .. n-am avut aparatul la mine ... Saracii oameni ![]() |
--------------------
Pieton
-
-
- -/-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"meseriasi" baietii.
Cine mai zice ca centura-i un moft? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ieri dimineata, in apropierea Podului Bordei, o SLZ daduse cu stinga spate-n stilp. In afara de roata rupta si tabla mototolita serios-nu era nimic distrus (geamuri intacte, faruri, stopuri). Ce m-a frapat a fost ondularea nefireasca a plafonului si prezenta salvarii la locul incidentului.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Costynn @ 10 Nov 2004, 19:37) Alt accident de acum o luna cred .......am uitat ca am pozele sa le pun si io ... Protagonisti : un Fly Taxi si un Matiz care a trezut pe rosu , lovind taxiul lateral puternic..... Locatie: Calea Rahovei intersectat cu Buzoieni, Rahova , sectorul 5 ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLEX @ 5 Nov 2004, 14:12) Baba are vine ei, dar se trece la autor moral, neidentificabil, deoarece n-a fost implicata direct in accident; n-o sa pateasca nica-nica ... mama lor de sinucigase! ... in fine, astia sint pietonii, asta consumam ... QUOTE(sstanescu @ 5 Nov 2004, 14:19) In mod normal ar trebui sugushata si baba aia. Daca vrea sa moara, sa se arunce binisor de la etaj, sa nu-i mai nenoroceasca pe altii. Daca va uitati in ultima poza a accidentului de pe Antiaeriana o sa vedeti la nici 2 metri in spatele camionului trecerea de pietoni... daca este cineva vinovat de producerea accidentului ala este doar camionagiul : desi stia in ce stare este rabla lui si ce transporta, mergea cu viteza de raliu. |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(TeodorM @ 5 Nov 2004, 19:37) Inca se mai asteapta o constatre de la Dacia pentru a se da dauna totala. Ei cred ca mai poate fi reparata. Masina apartine unui coleg de servici. Inca cei de la asigurari mai cred ca nu este dauna totala. cei de la Dacia vor sa aduca masina pentru deviz de reparatii. Doamne fereste sa ai parte de asa ceva Este absolut evident ca masina este IMPOSIBIL de a se repara Ma tot uit la poze si nu vad de unde elementul de dubiu ca masina nu e distrusa TOTAL. Dar tot spuneti de full casco la dacie....in cazul de fata cine plateste pagubele nu rca-ul "mastodontului"? |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
referitor la primul accident, iaca ce a venit azi pe mail - dau doar textul ca pozele sunt deja :
"Se da urmatoarea ecuatie: Avem un camion Roman care se deplaseaza pe banda dreapta cu 60 km/h. Avem o baba tembela care traverseaza subit, la 10 metri in fata camionului, cu 0,8 km/h Soferul camionului schimba brusc directia de mers, spre dreapta, pentru a evita baba. Franarea intervine la 0.6 secunde dupa ce a vazut baba, imediat dupa "zgura ma-tii" intonat in gand. Si mai avem una bucata Dacia Supernova, parcata regulamentar, din care proprietarul a iesit de doua secunde, in spatele ei aflandu-se un stalp de beton. A se calcula pana unde a intrat camionul in Dacia parcata, din fericire fara a face victime. P.S. Si-am putea adauga... ale dracu' capace de roti sunt intacte, daah? |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
viulian |
![]()
|
Mie mi-a venit pe mail si cea de-al doilea accident, pus de Marty (cu "femeie la volan")
![]() Fara nici un text, doar pozele atasate. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
tot pe data de 2 am impresia a fost un accident in orasul mihailesti (langa bucuresti) in care un sofer a luat ochi de la drum si nu a vazut ca pe marginea soselei se deplasau 3 femei. a intrat in plin in ele si le-a omorat. despre acest accident am cautat peste tot pe net, nu am gasit nimic scris.
cu aceasta ocazie va intreb si eu , cand naiba e emisiunea aia de la tvr cu accidente, ca ar trebui data in fiecare seara la ora de maxima audienta. de aia e televiziune nationala. aprope, e tare cum a ramas usa spate stanga intacta la supernova aia. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
bakunin9 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut ieri sau alaltaieri la tv un accident in care o solenza a vrut sa depasesca, a derapat si pe urma a intrat pe contrasens intr-un camion. Solneza s-a comportat exemplar, asa cum trebuia sa se comporte o masina civilizata : era sandwish pana la cabina, soferul si pasagerul fata patisera numai cateva fracturi usoare. Iar camionul ala putea sa intre peste ce masina (autoturisma adica
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- B-18-XML
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TeodorM @ 5 Nov 2004, 19:37) Inca se mai asteapta o constatre de la Dacia pentru a se da dauna totala. Ei cred ca mai poate fi reparata. Masina apartine unui coleg de servici. Inca cei de la asigurari mai cred ca nu este dauna totala. cei de la Dacia vor sa aduca masina pentru deviz de reparatii. ceva noutati de la colegul tau? eu am auzit de la cineva ca soferul camionului nu avea RCA si ca a dat o gramada de bani ca sa faca o asigurare antedatata... |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 09:08 |