[VAND] Tablou de bord Logan, cu computer de bord (inclusiv consum instant)
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Tablou de bord Logan, cu computer de bord (inclusiv consum instant)
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
tdi.2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 8 October 07 ![]() |
Salut,
Am vazut in semnatura ca tu ai Solenza; as vrea sa stiu daca ceasurile de Logan pe care le ai sunt modficate ptr Solenza, daca sunt total functionabile si daca ai ceva special facut la ele... ceva detalii |
--------------------
Dacia
SOLENZA
2004 Clima
- BR-12-TRN
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tabloul de bord pe care il am de vanzare NU este modificat pentru a se potrivi pe instalatia Solenzei. Ma rogi tu frumos sa ti-l modific pentru Solenza?
![]() Este complet functional. Ceva special nu are; dar tot daca ma rogi frumos, ii schimb luminile (pentru 70ron). This post has been edited by free_fiber: 29 Oct 2007, 19:18 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Up
Edit: Anuntul nu mai e valabil deoarece bordul este in proces de modificare pentru a se potrivi pe instalatia de SLZ. Bordul e rezervat ![]() Puteti sterge topicul. This post has been edited by free_fiber: 31 Oct 2007, 21:40 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:19 |