Ventilator Radiator 1.5 dci 65CP, Nu l-am auzit mergand in 1,5 ani
![]() ![]() ![]() |
Ventilator Radiator 1.5 dci 65CP, Nu l-am auzit mergand in 1,5 ani
p_alecs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 July 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@argon
la CN - 1310 cu clante de Nova dar bot pre-zambetul lui Iliescu si carburatie - existau rezistente la aeroterma masina o stiam de noua si nu fusese modificata e drept ca am mers si cu CN pe injectie (modelul fara turometru) si nu avea rezistente (sau nu mergeau, asta nu mai stiu) iar auzitul ventilatorului... normal nu ar trebui sa se auda decat in tr.II (daca are) - la Cielo de ex tr 1 nu se aude nici la ventilatorul de pe radiatorul motorului , nici la ventilatorul radiatorului de clima - decat de afara, cu capota deschisa... This post has been edited by madkatweb: 24 Oct 2007, 21:45 |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ia spuneti si la baiatu ce incalzire electrica are loganu diesel, si unde gasesc si eu niste detalii...
cine o comanda?in cat timp baga caldura?etc? 25 Oct 2007, 00:58: ia spuneti si la baiatu ce incalzire electrica are loganu diesel, si unde gasesc si eu niste detalii... cine o comanda?in cat timp baga caldura?etc? This post has been edited by horsewhisperer27: 24 Oct 2007, 22:58 |
-------------------- fan VAG!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
misto!multam fain!
![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
p_alecs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 6 July 06 From: Constanta ![]() |
Zilele astea a fost cam frig, de data asta am fost atent si am observat ca am avut caldura imediat (am scos masina din garaj si am plecat ). E clar ca sunt rezistente pt incalzire..pt ca temperatura apei era mica..nu imi indica nicio liniuta. E chiar ok
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 DCI
- ro-01-gem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:03 |