folie, certificat omologare
![]() ![]() ![]() |
folie, certificat omologare
sorynel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 13 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- vl-01-afd
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
scoate folia... ionizeazale 150 ron laterale si luneta cu timbru si omologare pe valea cascadelor
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nu prea cred ca o sa-ti dea cineva certificatu ......
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
![]() ![]() ![]() am ionizat lateralele la pitesti cu certificat si timbre rar ![]() This post has been edited by sorin1983: 4 Oct 2007, 23:10 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Cu ocazia itp-ului am intrebat acolo care e faza cu folia. Mi s-a spus ca atata timp cat folia nu este prea inchisa la culoare ai voie fara autorizatie pe geamurile laterale spate si pe luneta. Pentru vizibilitate insa trebuie sa ai oglinzile laterale
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:42 |