Recovery nx9010, are cineva cd-urile?
![]() ![]() ![]() |
Recovery nx9010, are cineva cd-urile?
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da-i cu un clean install... Driverele le gasesti pe net... Eu am un nx7010 pe care am instalat windowsu curat si apoi am pus driverele date de Hp....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
pai am incercat sa pun windows de pe un cd original, dar cand vreau sa introduc codul lui care il are nu merge, zice ca e invalid si am mai patit asta cu hp-uri....asta era problema de fapt
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca ai incercat sa instalezi de pe alt CD windowsul trebuie sa pui serial numberul de pe cd-ul respectiv, nu cel cu care vine windowsul... Daca ai posibilitatea sa bootezi de pe o discheta sau de pe un disk de boot de 98 o sa gasesti pe labga partitiile care le ai, inca o partitie ascunsa pe care sunt datele de recovery... Eu am mai castigat inca 5 Gb prin desfintarea respectivei partitii...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
lucian_v |
![]()
|
Stiu aceste chestii dar :
-nu vreau alt serial decat cel de pe laptop din motive legale -partitia aia de recovery nu mai exista la asta pentru ca i s-a parut lui in plus, pacat ca inainte de a o sterge nu a facut si recovery discurile de pe ea ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Faza e urmatoarea. Trebuie sa instalezi Win-ul de pe cd-ul cu care a venit laptopul, folosind product key-ul de pe eticheta lipita pe spatele laptopului. Tu ce vrei sa faci e sa instalezi un kit OEM/Retail...nu conteaza ce e, folosind un product key ptr brand name. Mai pe scurt, nu merge deoarece product key-ul nu e compatibil cu kit-ul. Acum, daca ai pierdut kit-ul, ai doua posibilitati. Sau cumperi win-ul, sau incerci sa dai un telefon/fax/mail la reprezentanta HP si sa le zici problema in speranta ca iti vor da alt kit.
Va trebui sa faci rost si de driverele componentelor... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Din ce stiu eu, laptopurile (HP si Compaq, cel putin), nu au kituri de instalare pe CD/DVD, ci doar partitia de recovery. Daca s-a dus aia s-a dus tot. E posibil sa accepte seria de pe eticheta daca faci rost de un kit "original" de windows, versiunea care iti trebuie(specificata pe eticheta). O spun din proprie experienta
![]() Si inca ceva, daca cumva laptopul are HDD SATA si kitul nu are drivere pentru SATA(e foarte posibil daca e XP si nu Vista) dezactiveaza din bios optiunea "SATA native mode" ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca pui alt serial decat cel de pe laptop nu e ilegal. Atata timp cat ai licenta pe respectivul CD. Poti incerca si sa iei legatura cu cei de la HP, daca ai factura originala cu care a fost cumparat aparatul...O sa te intrebe aia si numarul de la pantof... daca nu corespund datele lor cu datele pe care le dai tu... bye bye suport tehnic...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am eu la birou cred, dar va trebui sa mai astepti. Pentru moment nu pot sa te ajut caci sunt in concediu.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
lucian_v |
![]()
|
Ar fi super daca ai putea sa imi faci o copie dupa ele
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
lucian_v |
![]()
|
Noutati?
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:03 |