Reno Megane Sedan, - ALL BLACK-
![]() ![]() |
Reno Megane Sedan, - ALL BLACK-
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Arata bine si pe lumina...
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Subscriu. Arata bine.
This post has been edited by MuciX: 15 Apr 2008, 13:48 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
masina arata foarte bine si ziua si noaptea
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Apr 2008, 14:42) Ce tot laudati atat? .. ca nu aveti ce! Orice rabla (no offense) poate arata la fel daca e fotografiata in intunericul ala. Pune tata o poza cu masina in lumina, cu farurile aprinse cum trebuie si atunci puteti lauda, daca aveti ce ![]() poza in lumina ai vazut-o, am mentionat ca sunt doar primele incercari.. urmatoarele vor fi mult mai reusite, special pentru maestrii fotografi de pe forum ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Schimba semnatura..........
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
frumoase fotografii nenea semit
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Bai fratilor, spuneti-mi si mie ce e asa de frumos in fotografiile alea ?
Eu tot ce pot distinge sunt niste pozitii, niste angel-eye si silueta unei masini. Serios acuma ... ne uitam la poze artistice sau la ceva tuning vizual/functional ? |
--------------------
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E masina lui semit, nu iti ajunge?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu fiti rai, pozele arata foarte bine. Acum asteptam pozele facute pe lumina.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca sunt multi cunoscatori pe aici, cine se ofera sa-mi faca niste poze perfecte pe zi pe lumina maxima sau pe ce doresc domniile lor?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Liviu |
![]()
|
Ce vreau sa spun este (ca sa nu fiu inteles gresit): Eu stiam de farurile astea de cand si le-a comandat, nu vreau sa ii fac reclama negativa asu mai stiu si eu ce.
Farurile respective sunt (in detaliu) astea: 12183.jpg ( Size: 23.45k ) Number of downloads: 1495 Ce ma asteptam eu insa era un detaliu al farurilor respective in functiune .. nu in stil manelist (pozitii+angel eyes+proiectoare de ceata eventual) ci in functionare normala, de mers pe strada... sa vada si ochiul nostru cum lumineaza .. daca bate lumina pe strada sau prin copaci .. cu ce forma de proiectie se vede lumina pe un perete .. din astea .. FUNCTIONALE ... Uite, nu promit ca s-ar putea sa nu am cum sa ma tin de promisiune, dar diseara am sa ies un pic afara cu aparatul foto. Am sa fotografiez niste berline din unghiurile lor bune si am sa pun pozele aici ... sa vedeti ca nu e mare diferenta. Asta vreau sa spun. |
--------------------
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Format 3/4, tip buletin eventual...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mie imi plac f mult pozele. subliniaza caracterul all-black al masinii.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Fratzica...all-black este Authentique
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Rai mai sunteti ma cu masina omului!
Incep sa cred ca functia de moderare la jurnal de bord e chiar functionala! Nu ca i-ar trebui lui Semit ca el e moderator in toata regula! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
arata f bine masina atat de bine incat acu as vrea sa imi vopsesc si eu bandourile , dar imi lipseste ochiul critic sa imi permita sa vad daca culuoarea si forma masinii permit o astfel de vopsire
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumos. Eu pot sa confirm ca nu bat dupa ciori ci dupa pietricele.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
unde/cum e facuta poza cu orasul in spate ?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Felicitari pentru noul look al masinii, Semit!
Asteptam urmatoarele fotografii Poze cu Sedanul in "Razboilul stelelor" nu faci? ![]() Era o idee ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
semit |
![]()
|
nu ca-mi sare lumea in cap , sunt curios cum ar arata totusi o Dacie Berlina in Razboiul Stelelor.. sunt convins ca la fel..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Sfortza fie cu tine!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Întrebare
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
semit |
![]()
|
ma voi uita maine mai atent si iti raspund
![]() LE: Da marinare, pot fi folosite si pe timp de zi ca DRL ![]() <span class='edit'>16 Apr 2008, 13:26:</span> new pics, se vor a fi doar artistice, pentru chestii functionale avem aria tehnica ![]() This post has been edited by semit: 16 Apr 2008, 12:39 Attached thumbnail(s) DSCFx0720.jpg ( Size: 273.68k ) Number of downloads: 1774 DSCFx0693.jpg ( Size: 224.75k ) Number of downloads: 1966 sedan_tot_lumina_albastru.jpg ( Size: 357.86k ) Number of downloads: 1934 DSCF0727_resize.jpg ( Size: 439.8k ) Number of downloads: 1866 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta masinuta. Arata binisor. Felicitari semit!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
WoW
![]() ![]() This post has been edited by Duyu: 16 Apr 2008, 18:38 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Frumoasa masina ai Semit
![]() S-o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Felicitari! Da' vezi ca ti-a scapat numarul intreg intr-o poza...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:57 |