RCS&RDS lansează DigiMobil
![]() ![]() ![]() |
RCS&RDS lansează DigiMobil
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Eu cred ca trebuie sa avem putintica rabdare pana va merge totul.Ne putem consola cu tarifele f. bune.
Sa ne amintim de inceputurile lui connex si dialog,nici ei nu au zbarnait de la inceput... |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.612 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(zodrac @ 18 Jan 2008, 22:08) Bine 3G, 3G da video call o sa stie vreo data? O sa stie chiar si internet. Dar se pare ca trebuie sa asteptam ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Totusi, fara sa fiu pesimist, cred ca o sa mai treaca mult timp pana ce vodafone si orange or sa aiba concurenta serioasa. Treaba e buna, in schimb, in orasele mari, unde chiar ai de unde alege.
This post has been edited by cristi.r: 20 Jan 2008, 14:07 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 18 Jan 2008, 22:04) Pentru 35 lei pe luna am: -internet nelimitat 50 Mb/s metropolitan, 3Mb/s extern. -1000 minute gratuite in RDS, 100 minute in Romtelecom. -telefon fix, telefon mobil (unii primesc chiar 2, probabil ca o sa mai cer si eu unul) -tarife foarte mici, 2 centi minutul in romtelecom, 8 in vodafone/orange. Deci mie imi balteste gura dupa asa o oferta, folosibila numai in oras. Mai stiti ceva, prinde moment si in alte orase? |
--------------------
-
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am avut telefonul cu mine si am avut semnal in toate orasele prin care am trecut.Nu mai are rost sa le enumer.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am primit ieri telefonul mobil de la rds. Am câteva întrebări:
1. Cum pot să aflu câte minute mai am? (de pe telefonul mobil sau fix, nu contează) 2. Tipa nu mi-a zis: la telefonul mobil de la rds minutele folosite sunt EXACT aceleaşi din abonament (am abonament de 25 de ron) sau este altă grilă? Ms frumos! PS Ca prima impresie: Telefonul mobil de la rds mi se pare mai mult decât decent. O bilă albă (poate chiar două) pt RDS. |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu ai facilitatea de a vedea numarul de minute vorbite pe mobilul RDS. Vezi tu cand vine factura...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
@Lostboy: ai abonament special de voce sau a venit ca bonus pentru TV/internet? numarul de minute difera de la caz la caz iar acestea sunt la comun cu fixul. asadar se consuma aceleasi minute fie ca vorbesti de pe fix sau mobl.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
ms frumos băieți!
Ar fi fost utilă facilitatea de a vedea nr. de minute disponibile măcar pt. romtelecom (la cele pt. rds nu se pune problema ![]() This post has been edited by Lostboy: 7 Mar 2008, 13:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Au venit azi si la mine cu un telefon mobil Huawei U1220s. Un telefon simplu, fara pretentii, dar despre care am auzit ca sta bine la capitolul baterie. Nu ma intereseaza prea mult calitatea deoarece este gratis
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Aveti mare grija ce semnati! Exista o versiune de contract care te obliga sa tii telefonul 2 ani, cu taxa de reziliere inainte de termen si mai e si un articol foarte dubios care ar sugera ca dupa aia 2 ani platesti vreo 20 de euro pentru telefon.
Shush, tu cred ca ai prins oferta de care zic eu. Vezi pe pagina 2, coloana din stanga, ultimele paragrafe. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Taxa aia e pentru sim si 80 de euro pentru tel daca-l pierzi
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Am zis ca mai exista o versiune de contract. Vorbim de lucruri diferite.
PS: Trebuia sa zic si eu ca am "visat" cealalta versiune de contract? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(deconectat @ 1 Apr 2008, 05:51) Aveti mare grija ce semnati! Exista o versiune de contract care te obliga sa tii telefonul 2 ani, cu taxa de reziliere inainte de termen si mai e si un articol foarte dubios care ar sugera ca dupa aia 2 ani platesti vreo 20 de euro pentru telefon. Shush, tu cred ca ai prins oferta de care zic eu. Vezi pe pagina 2, coloana din stanga, ultimele paragrafe. Stiu ![]() 45 de euro daca reziliezi in primul an si 35 in anul 2. Aia cu 20 de euro pentru telefon nu tin minte sa o fi citit. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
deconectat |
![]()
|
Tot in stanga, sub anexa cu numarul de telefon, scrie cam asa: "Dupa expirarea perioadei contractuale de 2 ani RCS&RDS va vinde abonatului telefonul contra sumei de 23 euro." (Text reprodus din memorie; s-ar putea sa nu fie foarte exact)
Anumite persoane au interpretat ca abonatul este obligat sa cumpere telefonul; eu ma abtin. PS: In noul contract nu mai apare cuvantul "custodie", ci doar "RCS&RDS va preda abonatului telefonul", fara nici o alta precizare in acest sens. LLE: Pentru telefonul mobil se semneaza un act aditional la contractul de la telefonul fix, deci te obligi sa pastrezi si fix-ul in urmatorii 2 ani. Abonamentul la fix este gratuit doar daca ai contract de cablu sau internet... This post has been edited by deconectat: 1 Apr 2008, 17:46 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Shush |
![]()
|
Eu practic nu am semnat niciun contract pentru telefonul fix ci doar pentru net.
"Dupa expirarea Duratei Initiale, daca Abonatul si-a indeplinit toate obligatiile contractuale asumate, RCS & RDS va vinde Beneficiarului telefonul mobil predat pentru utilizarea serviciului de telefonie mobila la un pret de 25 EUR, TVA inclus." Acum m-am uitat mai bine si nici contractul la internet nici asta la mobil nu au nicio stampila sau semnatura ![]() This post has been edited by Shush: 1 Apr 2008, 18:01 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 18:10 |