problema grava, stabilitate.....
![]() ![]() ![]() |
problema grava, stabilitate.....
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifici pivotii , basculele , bieletele de directie si inca o data geometria . E clar ca ai dat intr-o groapa serioasa care ti-a dat peste cap tot .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Posibil si amortizoare fata duse .Daca e barca la viteza mare este normal sa nu mai ai control asupra directiei, plus tot ce zice Marius mai sus.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
verifica daca sunt echilibrate rotile bine
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
Danet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 August 08 ![]() |
cati km ai cu ea ... daca ai ceva km ... ia si zii la mecanic sa vada caseta de directie ... eu am la a mea 60 de mii km si am schimbato sapt trecuta ... si tot ceva de genu facea
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Scz ca nu am postat ...am fost plecat cateva zile si din nefericire mi se pare ca situatia s a agravat am ajuns acasa cu viteza maxima de 70km pt ca ma tragea stanga dreapta dintr o data dansa masina de nush ce avea mai mult de 70km mi a fost frica am avut cateva dezechilibre la viteza asta de am crezut ca nu mai ajung acasa,la cea mai mica denivelare masina parca o lua razna chiar si pe drum drept pierdeam echilibrul.M am gandit si eu ca ar fi casta de directie pt ca la drum cu piatra cubica imi troncane de mult timp pe fata si se simte in volan si de mai mult timp am observat ca imi trage dreapta pe orice drum daca luam usor mana de pe volan dar acum situatia s a agravat .Ce sa le spun la cei din service ca stiti cum sunt.....Ce trebuie sa verifice?Daca ar fii caseta de directie cum isi dau seama ,trebuie sa faca geometria inainte? Multumesc mult de tot pt sfaturi si astept in continuare parerile si sfaturile voastre maine m as duce in service.
<span class='edit'>27 Aug 2008, 19:53:</span> Danet am 54 k cu ea asa ma gandeam si eu ca ar fii caseta din cauza troncaniturilor +ca mi tragea de mult dreapta acum am directia varza. Cat ai dat pe caseta ...eu am fara servo oare cat costa? This post has been edited by Mihai San: 27 Aug 2008, 19:54 |
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
history |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 06 From: Craiova ![]() |
Poate (si) bucsele de la bara stabilizatoare?
|
--------------------
Citroen
C4
2009
- DJ-26-DIN
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pana la caseta ar trebui sa pice capetele de bara, pivotii....
Ridica masina pe cric si trage de roti sa vezi daca nu au joc. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Mihai San |
![]()
|
Bucsele sunt schimbate de curand si nu cred ca au asa mare legatura cu tinuta la drum a masinii momentan am spus ca nu am control al directiei mi e teama sa mai merg cu masina
|
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
Mihai San |
![]()
|
NOUTATI............ Gata am scapat de griji am schimbat caseta de directie si masina e ca noua nu mai troncane la denivelari nu se mai simte nici o denivelare in volan e ca noua asa ca recomand celor care au problema asemanatoare cu ce am descris mai sus sa inlocuiasca caseta in cazul meu nu degeaba am inlocuit o masina are stabilitate si nu mai troncane.... .Pret caseta fara servo 3,3mil Multa bafta tuturor
This post has been edited by Mihai San: 29 Aug 2008, 02:02 |
--------------------
Dacia;
solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |