DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Maine ultima zi de siab, Pentru galateni sau braileni

Mirciulik
post 13 Oct 2007, 22:50
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

Doar pentru galateni sau braileni

Salut. Fac un apel la acest forum.

Problema se pune in felul urmator:

Din cauza muncii am tot amanat Siab-ul. Acum vreau sa ma duc insa nu prea am cu cine. O mare parte din prietenii mei au fost deja.

Plec cu un Opel vectra C (2003, full options) Maine dimineata la 10. Pana acum suntem 2 persoane (din 5 locuri disponibile) pana la siab iar de acolo voi mai lua un prieten innapoi acasa. Practic am doar 2 locuri libere (pentru intoarcere in galati). Revenirea seara pe la 8-9 in Galati.

Stau mai prost cu banii si doresc sa ies cat mai ieftin. Daca doreste cineva..si vede mesajul pana maine dimineata Cost 35-40 ron de motorina (sau 25-30 ron daca sunt 2 persoane) si 15 lei pentru intrare la Siab.

Nu doresc sa scot vreun profit din asta...ci pur si simplu doresc sa am cost de transport cat mai mic.

Valabil doar pana maine la 10 dimineata. 0730118209 Mircea

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 13 Oct 2007, 22:54
Post #2

Membru onorific

From: Bucuresti

NU merita drumu! o sa regreti cu varf si indesat daca o sa mergi!

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Mirciulik
post 13 Oct 2007, 22:56
Post #3

Membru autentic

E duminica si sper sa fie mai liber. Sunt obisnuit cu traficul din bucuresti. Oricum duminica la voi e ca o ora de varf in galati.

14 Oct 2007, 07:16:
Inca mai e timp....

This post has been edited by Mirciulik: 14 Oct 2007, 07:16

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
+
Mirciulik
post 15 Oct 2007, 20:59
Post #4

Membru autentic

Drumul a fost excelent...am traversat bucurestiul rapid...pana la sensul giratoriu de la aeroport nu au fost blocaje...iar de acolo in maxim 15 min deja eram in "parcare". Asta se intampla la ora 14. Am iesit pe la ora 17:30 ...la 18 eram deja la Platza Romania (Mall).

Acolo a fost chin....cam 1 ora m-am invartit prin parcare pana am gasit 1 loc, iar apoi la iesire....am stat 2 ore. A fost un blocaj infernal in parcarea subterana. Din cauza gazelor de esapament sirenele sunau incontinuu.
Din cate am inteles, o bariera nu mai functiona...asa ca 3 baieti mai mari au reusit s-o rupa..si apoi o tineau ridicata ca sa poata iesi masinile.

Eu eram la nivelul 1 si era greu de respirat. Nu vreau sa-mi imaginez cum era la nivelul 4.

--------------------
Dacia 1310 Break 1997
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th June 2025 - 01:40
Forum Renault