Maine ultima zi de siab, Pentru galateni sau braileni
![]() ![]() ![]() |
Maine ultima zi de siab, Pentru galateni sau braileni
Mirciulik |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
NU merita drumu! o sa regreti cu varf si indesat daca o sa mergi!
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
E duminica si sper sa fie mai liber. Sunt obisnuit cu traficul din bucuresti. Oricum duminica la voi e ca o ora de varf in galati.
14 Oct 2007, 07:16: Inca mai e timp.... This post has been edited by Mirciulik: 14 Oct 2007, 07:16 |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Drumul a fost excelent...am traversat bucurestiul rapid...pana la sensul giratoriu de la aeroport nu au fost blocaje...iar de acolo in maxim 15 min deja eram in "parcare". Asta se intampla la ora 14. Am iesit pe la ora 17:30 ...la 18 eram deja la Platza Romania (Mall).
Acolo a fost chin....cam 1 ora m-am invartit prin parcare pana am gasit 1 loc, iar apoi la iesire....am stat 2 ore. A fost un blocaj infernal in parcarea subterana. Din cauza gazelor de esapament sirenele sunau incontinuu. Din cate am inteles, o bariera nu mai functiona...asa ca 3 baieti mai mari au reusit s-o rupa..si apoi o tineau ridicata ca sa poata iesi masinile. Eu eram la nivelul 1 si era greu de respirat. Nu vreau sa-mi imaginez cum era la nivelul 4. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:40 |