DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> butuc distrus usa sofer, tabla putin indoita sub butuc

razvy82
post 16 Nov 2007, 10:33
Post #31

Membru

Group: Members

Salutare. Revin si eu cu o intrebare. A mai trecut cineva prin situatia mea de a fi nevoit sa astepte sa i se schimbe un singur butuc la masina? Va intreb pentru ca astazi am fost la ei sa le fac o intrebare ce se aude cu butucul meu si mi-au spus ca probabil il vor avea pe la sfarsitul lunii , deci ar dura cam 1 LUNA pana butucul ar fi gata si as putea sa ma duc cu masina in service sa o repare. Voi tto atat a trebuit sa asteptati? Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc anticipat pentru pareri/sugestii.

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4MPI - B71---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Como
post 16 Nov 2007, 10:40
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

Butucul vine din Franta, tot o luna am asteptat si eu.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
razvy82
post 16 Nov 2007, 11:22
Post #33

Membru

Mie mi-au spus ca e facut la Pitesti...dar mai putin ma intereseaza unde e facut..ma interesa daca asa se asteapta dupa un amarat de butuc de usa. Mersi pentru raspuns.

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4MPI - B71---
+
andee
post 1 Dec 2007, 18:01
Post #34

Membru incepator

From: Bucuresti

Va salut, am si eu o problema, am cautat cu search-ul insa nu am gasit ceva sa ma ajute deci nu va suparati daca s-a mai discutat asta pe undeva. Mi-am luat si eu acum 1 luna un logan la mana a2a, totul ok, azi dimineata mi-am gasit stopul stanga spart mad.gif nu prea am ce sa-i fac, n-am casco...as putea sa-i bag niste silicon pana la primavara sa nu imi intre apa prin crapatura aia insa urasc situatia si as vrea sa-mi cumpar unul nou. Stiti careva cat costa un stop nou de logan ? cel de fabrica . Oricum, ca o paranteza, mi-e sila pe zi ce trece de orasul asta si oamenii de 2 bani care il locuiesc! mad.gif

--------------------
dacia logan 2005 - B 42 ZKI
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 05:07
Forum Renault