Motorola W218, Cum se schimba sunetul de apel/SMS?
![]() ![]() ![]() |
Motorola W218, Cum se schimba sunetul de apel/SMS?
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
vezi că la râșnița aia de telefon ți-au dat și o cutie cu niște cărțulici prin ea.
fă bine și răsfoiește ce găsești prin cutie. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
....rtfm...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 19 Oct 2007, 19:35) vezi că la râșnița aia de telefon ți-au dat și o cutie cu niște cărțulici prin ea. fă bine și răsfoiește ce găsești prin cutie. ![]() Ce cartulici,sunt niste pliante de tot rasul. Problema e ca nu are in meniu nimic legat de sunetele de apel. Am avut (tot de la un abonament cosmotist) un V177 care avea in plus in meniu "Multimedia". M aintereseaza daca asta e configurarea standard sau rasnita mea are doar un zgomot. Mi-e si rusine sa-l dau cuiva asa,chiar degeaba. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cunosc telefonul dar si eu am motorola. incearca la profile (Vibrate, Loud, Vibe & Ring) sa modifici tonurile de apel. nu stiu daca merge dar e o idee
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
are camera da n-are decat un ton de apel ?
la primul meu telefon un siemens a55 am primit vreo 5 manuale, 3 in diferite limbi, 1 in romana si 1 in engleza. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Se poate schimba tonul de apel; cauta in meniu la setari -> profile.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
eu am w220, poate e acelasi meniu. vezi in settings...ring styles
si asa e cu manualul, in cutie gasesti doar un quick guide, daca vrei mai mult gasesti manualul complet pe site-ul lor. Unii mai lasa padurile in pace... bateria, daca e tip BT50 tine multisor, dar dupa vreo 3 cicluri de incarcare. This post has been edited by GoGu: 19 Oct 2007, 21:08 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Alexu7 |
![]()
|
Settings--->>> RingStyles --->>> Style ( aici alegi stilul: vibratii si sunet sau daor vibratii sau doar sunet) dupa care te intorci la RingStyles -->> detalii --->>> si acolo ai volum, tonuri de apel, ton de mesaj, toate prostiile, imposibil sa ai doar unu.
si cu asta basta...ca prea multa atentie pentru un amarat de motorola ![]() GoGule, join the club ! ![]() ![]() ![]() BT50 e la majoritatea stropitorilor de la motorola ![]() This post has been edited by Alexu7: 19 Oct 2007, 21:09 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
W220 e de la job (da' tot eu l-am ales), tel. meu personal e un Sagem myx-7
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Alexu7 |
![]()
|
pe mine ma multumeste, nu ma pasioneaza "empetrei" si alte prostioare la telefon.
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:26 |