Clicknet si rutare
![]() ![]() ![]() |
Clicknet si rutare
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate , si nu numai doua ca si mai multe.
Poti sa-ti iei separat un router wireless sau poti sa-ti iei kitul Alcatel Speed Touch 585 wireless & 4xETH. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Numai sa nu fie modemul ADSL de tip Speed Touch 330 ori altul cu port USB !!!
Cere sau procura modem ST din seria 5xx. Ideal ar fi ST 585, cum zice CuTzU. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei ar urma sa imi dea modemul Alcatel Speed Touch 516 1xETH, gratis la abonamnet pe 2 ani.
Acum, voi credeti ca routerul asta al lor este mai bun decat unul cumparat din magazin la aprox 2 mil.? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
depinde ce vrei de la routerul ala - firewall, NAT ... eu am luat modemul ala cu 4 porturi, insa ulterior nu mi-au mai ajuns porturile (si nici sarmele trase) asa incat am achizitionat si un router wireless (cel mai ieftin) pe care l-am conectat la primul. USB no way.
Poate n-ar strica sa bagi un ochi pe aici .. si sa postezi apoi ce-ai reusit: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=95484 |
--------------------
-
-
-
|
|
St |
![]()
|
Eu am momentan un PC. Vreau sa ma abonez la clicknet saptamana viitoare iar in decembrie-ianuarie voi lua un laptop(voi folosi numai http aici). Si vreau sa mearga netul si pe laptop, cam oricunde in casa(apartament 84mp).
Placa de retea wireless pentru Pc cam cat costa, sa imi mearag netul www+dc+(rmds, torents) la fel ca la PC? Mersi pentru link. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
50-60 ron , placa pci sau adaptor usb wireless
solutia cea mai practica ii cu modemu de la clicknet cu wireless, nu mai ai atatea mațe prin casa. Un router wireless de 2 mil oricum nu stie nici el foarte multe. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Eu iti recomand sa tragi cablu pana la pc si doar la laptop wireless pentru ca viteza e mult mai mica pe wireless si are tendinta sa mearga infect pe dc si torente daca ai un router ieftin.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Serje |
![]()
|
Viteza pe care ti-o asigura un router wireless este net superioara vitezei oferite de clicknet (sau alt ISP) , deci nu ar fi pierderi in sensul acesta. Pierderile pot aparea din cauza lipsei de semnal, dar intr-un apartament daca routerul este pozitionat bine nu este problema cu semnalul, in general.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@CuTzU: Tu fie bagi teorie, fie nu te-ai jucat niciodata cu un gunoi de router. Sunt de acord ca la un linksys asa se intampla, dar ia testeaza tu cu un cameo sau alt gunoi la care moare procesorul cand deschizi un torrent. Mai era un topic in care cineva se plangea ca are probleme cu routerul wireless si pana la urma parca si-a luat un linksys wrt45g daca nu gresesc.
Din motive necunoscute mie, pe ethernet moare mai greu decat pe wireless. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Serje |
![]()
|
Cu gunoaiele nu ma joc
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
St |
![]()
|
Acum vad ca modemul wireless de la clicknet e gratis doar pentru personele juridice
![]() Asa ca solutia ramane routerul, sau un access point. Acum ramane sa vad de care. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Si nu ai tu o pila ceva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
St |
![]()
|
Pai nu nu-s pilos ca alti...
![]() This post has been edited by St: 13 Oct 2007, 22:36 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Damn you
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ce nu stie multa lume e ca 516-le (ala cu 1x ethernet) are router incorporat
![]() OnTopic: Solutie 1: modemul ADSL cu 1xETH de la Romtelecom + un Linksys WRT54GL (e ~250 lei la emag, merita). Solutie 2: iei abonamentul cu modem USB, care modem il pui in dulap, si iti cumperi un modem ADSL cu router wireless incorporat (solutie mai scumpa, dar scapi de un echipament) This post has been edited by paul_damian: 16 Oct 2007, 13:50 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
eu am facut greseala sa cumpar un adaptor wireless trendnet pcmcia, adaptor care merge numai langa router-ul wireless. aviz amatorilor.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Cristi25 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 6 April 06 ![]() |
Sa ai grija si ce placa de retea wireless iti iei,cauta pe 108Mbps.
|
--------------------
Nissan
Murano 3.5
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:47 |